10

Анонимен

преди 1 година

Ваксинираните си живеем живота, а неваксинираните ги тресе як страх и сънуват къртене на пейки, камиони и т.н.

9

Анонимен

преди 1 година

Почакай застанеш на 60 и тогава "през ден" ще си по болниците и лечението ти ще струва доста повече от това, което си внасял 20 години. Почти всички сме така - докато сме млади не стъпваме в болница, а после само гледай.

8

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Специално заради Ковид фанатиците, ще изкъртим пейките в парка и ще вкараме някой друг локдаун(върхът на простотията)!Предлагам на фанатиците, да стегнат куфари те и към Китай, ще им хареса тамошната политика за нулев Ковид!!! Ние желаем да си живеем свободно, пък колко ние писано....

7

До 5

преди 1 година

Тигре, за 20 години един път съм ходил на лекар за медицинско за работа. А съм плащал 20 години здравни, за да могат с парите ми да плащат на бялата мафия пътеки и бонуси и на амсалаците ваксинирането. Нали знаеш, че няма безплатен обяд и че всичко се връща

6

Анонимен

преди 1 година

Хората, които "правят всичко възможно да ни лекуват" лъжат, че има корона и пандемия за пари. Казано с две думи - бяла мафия.

5

Анонимен

преди 1 година

Антиваксърите са неграмотни ***, антисоциални елементи, които същевременно консумират най-много здравни грижи , но са и вечно недоволни, и неблагодарни, и винаги някой друг им е виновен за собственото невежество и липса на елементарна здравна култура.

4

Анонимен

преди 1 година

Да наричаш хората, които правят всичко възможно да ни лекуват, "бяла мафия" е кощунство и интелектуална и емоционална примитивност. Такива са за обратно в пещерите.

3

Анонимен

преди 1 година

По-вероятно още една жертва на НЕздравната система, програмираното остаряване на тялото или хронични заболявания. А може и да е от безопасната и ефективна вакса.

2

Анонимен

преди 1 година

Една жертва? На измисления вирус, или на бялата мафия, чия е жертвата, има ли разследване?

1

Невижданата ярост

преди 1 година

Ще се къртят пейките в парка пак. На планина само със сертификат и то ако имаш поне 4 дози. "Невиждана ярост в човешката история." разбираш ли...