14

баба мара

преди 1 година

не се занимаваите повече с политика не е за вас тази ра бота свирете и си пеитетам ви е силата

13

van zant

преди 1 година

Ивайло поне ти не се излагай . Срамота е да говорите неща които не са верни и се скрийте че никой не Ви брои за нищо след като излъгахте толкова хора. Живи сте само за сбе си и не се занимавайте с това което не разбирате и не можете. С Тошко и Балабанов шанса Ви е нулев за всичко.

12

Дядо Стефчо

преди 1 година

Никой не казва че не са живи. Просто вече нямат избиратели. Никой не иска да гледа Тошко да *** по телевизията. Трябваше умни интелигентни хора да сложат на показ пред народа. Те избраха Тошко. Е той на вързано куче хляб не може да даде.

11

Анонимен

преди 1 година

Хората ви се довериха веднъж, oaкaxте се, край с вас. Несполучлив проект с неадекватен лидер и съмнителни експерти.

10

78ст./месец

преди 1 година

изтъркани смешки,внос мемета от фейса и само Краси Рядков и Мариян Бачев се опитват да дадат живец на "шоуто", но понякога става за гледане... Заради доброто старо време :)

9

Браво на Курни!

преди 1 година

Бъди щастлива, Ани! Видяхме ги тези некадърници! Но народът български е адски *** и гласува два пъти за ИТН. После гласува и за ПП.Що сега е толкова скъпо???

8

Анонимен

преди 1 година

Много е егоистично от страна на партиите да се занимават точно с това до сред нощите . Това не е най големия проблем на народа . В САЩ от 30 - 40 години се гласуваше само с машини . Преди 5 години го промениха и въведоха хартия по пощата и това доведе до оспорване на изборите от Тръмп и превземане на капитолоя (американската а не оригиналната ) Хартията е опасна.

7

зАз

преди 1 година

От много отдавна не гласувам, защото истината е, че: "Ако от изборите зависеше нещо, нямаше да са разрешени!" -Марк Твен.

6

Анонимен

преди 1 година

Тия па кои беха?

5

Анонимен

преди 1 година

Един народ! Един Райх! Едно Ферари с цвят червен! Кукубенд Парламент!

4

Анонимен

преди 1 година

Боко ги използва и ги излъга за Македонията. Те си научили урока. Нинова ще научи урока, че беше използвана от гербодепесе да унищожи машинното гласуване. Тежки уроци, късане на изпити и повтаряне на класа извън парламента. Само психопати се събират в това народно събрание. Властта привлича само психопати. Те са най-наглите и лъжливите.

3

хахах

преди 1 година

жива е ама колкото кралицата на англия

2

Анонимен

преди 1 година

"Първа чалгарска партия" се учи от Вожда и Учителя на гербодепесарския народ.

1

Анонимен

преди 1 година

Тоя трезвен ли е...