171

Анонимен

преди 1 година

Този само по физиономия му личи че има нужда от денацификация

170

Браво

преди 1 година

Нямаме място с Шенген. Властта още не е разбрала, че този народ трябва да спре да бъде ограбван. ЕС ни затрупа с пари, които ние (дефакто шепа хора) пропиляхме и откраднахме без някакъв видим резултат. Много правилно решение. С какво защитаваме границата на ЕС? Полицай и военен с фенерче и пистолет, обикалят като пушечно месо покрай смешна телена ограда. Пълен майтап сме.

169

Спокоен

преди 1 година

Еврозоната е една бира, шенген е друга. Не ни трябва еврозона. Но за Шенген имаме сили и методи да отговорим. Камиони с крайна дестинация Нидерландия - я на опашката, че гишето не работи. И така осем пъти. Да си търсят околни маршрути през Гърция, Македония, Сърбия ...бе от където си искат.

168

Анонимен

преди 1 година

Този Рюте още 50 години ли ще е премиер? Той задмина Борисов, Орбан и Вучич сигурно.

167

Не Холандците а

преди 1 година

Виновните за този позор политици (Тиквата, Доган) и бюрократи (Каскета) си имат имена. Назоваване ги всекидневно по име и слагайте пред името им "виновни сте вие".

166

Анонимен

преди 1 година

Виновните за този зор политици (Тиквата, Доган) и бюрократи (Каскета) си имат имена. Назоваване ги всекидневно по име и слагайте пред името им "виновни сте вие"

165

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ми дреме, българските икономисти се страхуват, да не ни вкарат в Еврозоната и ни отнемат и лева, замяняйки го с евро и да свалят борда!

164

Анонимен

преди 1 година

Нашето женско външно министерство отново ,ще мълчи женствено вместо да му напълни на тоя хюмм чинията. Как така всички казват, че сме готови, а тея не ? Значи тоя казва на останалите държави, ще са лъжци ? Ако във външно няма мъже моля да си подадат оставкките.

163

Човек

преди 1 година

Всяко зло за добро

162

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам какво обича и какво не, ама знам едно - фиромци или севрноМарсианци НЕМА :) Царство на сърби, хървати и словенци. Нещо да прави впечатление??? А?

161

!

преди 1 година

Правилно! С Гешев и пробитите служби, отчитащи се на русия, нямаме място в Шенген!

160

Анонимен

преди 1 година

Нидерпедерландия щели били . Аре у лево.

159

патладжани

преди 1 година

австрия също не обичаа татари

158

Ураа

преди 1 година

Пускаме руската газ . Най сетне няма да спазваме разни санкции.

157

Анонимен

преди 1 година

Холандия им кажи и не ги обиждай повече. Квай тъз Нидерландия. Скоро ще изчезнат под морето.

156

Анонимен

преди 1 година

Добре прави Нидерландия ! Мутрата Борисов продължи делото на чекистите от 89 г насам (за което е поставен на власт) и продължава да тегли България към дъното !

155

msm

преди 1 година

Импотентна и скопена политическа каста в България! Фалита е тотален. Горчивата истина е, че сме разграден двор с много корупция, схемаджийство и организирана престъпност сраснала се с държавицата ни! Тона е истината и боли! Хърватска и Румъния са на светлинни години пред нас в контрол на граници и правова държава.

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Още по добре ! Никаква полза роду ,няма да имаме в Шенген .

153

Анонимен

преди 1 година

Те като видяха, че си връщаме тиквата на власт и удариха спирачките, а той се дуе колко го тачели в чужбина хахаха.

152

Анонимен

преди 1 година

На път сме да претърпим най-голямото унижение на което е подлагана държава от ЕС заради безскрупулния и гнусен двоен стандарт на някои западни лицемери, но това не е проблем за България! Това че на икономиката ни ще продължи да се пречи с транспортните ограничения заради липсата на Шенген не е проблем. Проблем е, че не може да се реши с принтери за 5 бона или с лесно-манипулируеми хартийки ли ще гласуват ВСИЧКИТЕ 30% гласуващи българи. Като коне с капаци са всички политически-активни паляци.