65

Анонимен

преди 1 година

Долното защо си толкова злобно бе няма по злобни същества от беге нацита беге глобалистчетата бегр фашистчетата от де ви намират явно за пари и майка си и баща си готово да продаде и предаде дори на заколение не им пука...

64

Гост

преди 1 година

Пак пропаганда.Читете английската и американската служба за изучаване на войната.Купянск.Харков котел плътен в Бахмут.Кого лъжите бе ***.

63

Пешо

преди 1 година

Русия ще ПОБЕДИ вие си пишете кво искате.

62

toti

преди 1 година

ЛОША НОВИНА ЗА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ РУСКИ ВОЙНИЦИ В УКРАЙНА !!- ГОТВИ СЕ ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ ДО ПОСЛЕДНИЯ ВОЙНИК!!! ПОБЪРЗАЙТЕ ДА СЕ ПРИБЕРЕТЕ В КЪЩИ ДОКАТО МОЖЕТЕ !!! ЗА ОСТАНАЛИТЕ И ГРОБОВЕ НЯМА ДА ИМА !!!

61

Смех

преди 1 година

БОГ НЕ ПАЗИ ВЕЧЕ РУСИЯ, ЩОТО НЕ ИСКА КОНТРАБАНДИСТА НА ЦИГАРИ- ГУНДЯЕВ ОТ КГБ....ДА МУ Е ПОСРЕДНИКА... хахахаааа

60

Бобо

преди 1 година

От ще вземем Киев за три дни и за седмица сме на Ламанша. До Геройски се защитаваме в с. Павливка.

59

до 116

преди 1 година

В Русия има над 5 млн укри, дошли от началото на войната. бе неинформиран джендър. И как си бредставяш да им затрият семката на руснаците като руси, беларуси и укри са един народ? А повече от 80 години са се придвижвали свободно из страните си и всички имат роднини в Украйна и Беларус.

58

Анонимен

преди 1 година

Стига сте повтаряли тази лъжа за недостига на боеприпаси. Имат да покрият с бомби цяла Европа и Америка едновременно. В момента нито една от страните не предприема особени действия, защото земята е кална и още не е замръзнала. Тежката техника затъва. Аман от волните съчинения на нашите журналисти.

57

Анонимен

преди 1 година

Кокошките от ISW от 6 месеца повтарят едно и също,Русия свършва боеприпасите. А през това време хохлите реват всеки ден че руснаците ги разсипват с ракети и артилерия. Според украинското министерство на отбраната досега не са успели да свалят нито една ракета Кинжал и че най много ги е страх именно от Кинжал.

56

Анонимен

преди 1 година

Русия изпитва недостиг на боеприпаси и замеря украинците с камъни, затова половин Украйна е без ток.

55

Анонимен

преди 1 година

До 107....Имаш още 49 рапортувания през оставащия ден.Измисли нещо по завоалирано .Например....,,Аз до сега стоях твърдо зад господин Борисоф и добрите отношения с Русия.Кскто зад мене ,,твърдо" стоеше Ахмет Доган А зад него твърдо стояше КГБ....Но сега разбрах , че по сигурно нещо от Русия и Северна Корея не признавам.Запада не ни иска в Шенген И ние не го искаме.Туряме го с 200..Турихме го вече"

54

Бог да пази Русия

преди 1 година

Пожелавам на Руската армия пълна безапелационна победа над Украйна и пълно икономическо пропадане на западния свят. Стискам ви палци Руски братя.

53

Анонимен

преди 1 година

Около Бахмут е осеяно с трупове на руски наемници от Вагнер.

52

Анонимен

преди 1 година

Всичко приключва за фашистка Русия в Украйна с настъпването на пролетта.

51

Анонимен

преди 1 година

Повечето блогери разказват, че Русия не напредва в Украйна заради широко представените отановски сили и средства. Говорят не само за въоръжения, наемници и инструктори, но и за многочислени предимно полски специални части. Вчера твърдяха, че над територията на Украйна са свалени МиГ-29 и Су-25, пристигнали по-рано от България.

50

Анонимен

преди 1 година

Пoдлите русофили, вече не може да манипулират вота в коментарите с VPN и спряха с писането на долни лъжи и дезинформация...

49

Анонимен

преди 1 година

До абе... какво имаш предвид че е превзето. Не се заяжда просто питам понеже не зная.т

48

Анонимен

преди 1 година

абе има нема пак пуската някаква сензация путин болен путин незнам какво си лавров е болен от април месец драскате че на русия свършиха им снарядите вие си имате читателите за балама я спрете се и пишете истината водяново днеска го превзеха руснаците

47

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен прав си но някак трроловете и медиите умишлено не отчитат този факт. Такива са новите глобалистични подходи и хитрости. Да се правим че нещо не съществува. Дано Русия да не им се хвани на хитростите.

46

Анонимен

преди 1 година

Колега прав си но някак трроловете и медиите умишлено не отчитат този факт. Такива сановите глобалистични подходи и хитрости. Да се правим че нещо не съществува. Дано Русия да не им се хвани на хитростите.