23

Дон Балон

преди 1 година

Банките в БГ сега се чудят какво да правят с тези лихви. Има много кеш по депозити, а броя на ипотечните кредити намалява щ, понеже никой не може да си позволи или не иска тези скъпи имоти. Моята банка това лято отказа да ми открие нов депозит?? Това го няма в нито една европейска банка.

22

Кире

преди 1 година

За всеки средно грамотен човек е ясно, че лихвите в БГ са равни на лихвите в ЕС плюс около 1% отгоре, заради по-големия риск, който представлява нашата мила родина в сравнение с Германия и Франция. сега в тези държави лихвата по ипотечен 25-30 год е 2-2,35, а в БГ 3 (около). Целта на ЕЦБ е лихвите в европа да станат 5-6 процента, за да укротят инфлацията, може всеки да си направи извод. В САЩ в момента 30 год. са 7%. Кой не му харесва да се приведе, мнението му няма значение :)

21

Анонимен

преди 1 година

очакваме коментара на киро брейка

20

Чудни времена

преди 1 година

В чудно време живеем. Дали сме си *** под наем ама се сърдим когато наемателите го ползват !!! Банките ни нямат контрол. Правителствата ни също. Иначе цялата власт е от народа и за народа /тъй беше преди/ Вие кажете как е сега.

19

Хоум тъп Ю

преди 1 година

Сега е момента за апартамента!!!

18

Анонимен

преди 1 година

Имаш право...Дай контакт ...Стоката твойта,Парата мойта...Ща са разберем....

17

Анонимен

преди 1 година

От сайта на БНБ: Българската народна банка изчислява основния лихвен процент съгласно "Методика за определяне на основен лихвен процент", приета с Решение 149/16.12.2004, в сила от 1 февруари 2005 година, изм. с Решения 118/26.11.2015 г. и 37/16.03.2017 г. на Управителния съвет на БНБ, в сила от 1 юли 2017 г. ...Каква куриерска служба вижда Ганев в това??!!

16

Анонимен

преди 1 година

Ганев сериозно се излага с казаното за БНБ. Първо си няма понятие как се определя лихвения процент от БНБ и как е в другите държави. Няма си и понятие с какви инструменти БНБ може да влияе на банките. Най-добре да подава оставка и да се занимава с нещо друго - примерно да стане сервитьор или общ работник в строителството

15

Анонимен

преди 1 година

Рано или късно всичко си идва на мястото. Голтаците дето един лев не могат да изкарат от стока, услуга или труда си, а се перчат с имоти коли и хубав живот рязко ще глътнат вода. Наказателни лихви ще налагате, а ще раздавате кредити на поразия на *** и пульо. Дойде видовден.

14

хХх

преди 1 година

Е.ти държавата!!!! -))))

13

Анонимен

преди 1 година

Продавам панелна гарсониера в Младост 3, 47 кв.м на цена от 199000 евра. Цената е крайна и без коментар!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Спокойно! Същинската веселба ще настане, когато вдигнат данък сгради и данък смет с по няколко стотин процента, защото иначе няма да могат да коригират заплатите на общинските служители и услугите, които общините плащат на подизпълнители. Тогава да видиш каква "готина" инвестиция са недвижимостите.

11

Анонимен

преди 1 година

Купувайте апартаменти че утре ще са 8000 евро квадрата. Много проста нация сме майко... Сега ще почнат да реват че банките им взимат жилищата, които всъщност не са техни... а на банката

10

Анонимен

преди 1 година

Добре че си имам пари на влог

9

бл.134 в Zап. парк

преди 1 година

Ами, махайте я тая БНБ , за какво ние ? Да живее хиперинфлацията !! Отново

8

Анонимен

преди 1 година

Сега ще последва статия от някой мъдър брокер, че БГ е икономически тигър, че лихвите по кредитите няма да се покачват, а имотите до края на годината ще скочат с 300 %

7

Чскайте

преди 1 година

да видите кво ни чака като ни набутат в еврозоната!!! Затова е тоя рев

6

Митьо предприемач

преди 1 година

Аз съм с кредит от Българскана банка за развитие. Хич не ми колко ша дигат лихвата, аз кредит не връщам. Колегите дет дължат към частните банки и са дали обезпечение да му мислят

5

Фен на Вики Джъстис

преди 1 година

Влеземе ли в еврозоната, БНБ все едно вече не съществува.

4

Albi

преди 1 година

Голчовците, които са взели кредити да му мислят. Че и нагли, нагли. Искат нашироко да живееят. В лукс да се къпят. За малко пари не искат да бачкат(това разбираемо, но умения нямат). Само до банката може да отидат, да си заложат обора/кравите и стават набързо граждани. Сега ще видим.