20

Анонимен

преди 1 година

Тамън му отключиха акаунта в Туитър и пак го заключиха. Хахахаха

19

Анонимен

преди 1 година

Въобще не е объркан. Това се нарича маркетинг. Сега е на всички в устата с този 'скандал' и новият му албум ще се изстреля в небесата . За масовката е скандал , а той си пълни джобовете .

18

До 18

преди 1 година

Става въпрос за САЩ смешнико, а в България е забранено да се проповядва антидемократични идеология, а не да се изразява мнение и дебат и т.н. по отношение на исторически личности и събития. Аз лично не одобрявам нацисткия режим, но съм твърдо против цензурата, която днес се разширява всекидневно. Всеки човек е свободен да харесва или не харесва който и да е било - не може някой да ми налага кой да харесвам, това е характерно за един тоталитарен режим.

17

до Проглеждане

преди 1 година

Още един объркан човечец, който няма да се оправи.

16

Анонимен

преди 1 година

Горкият, няма представа какво би му се случило по времето на Хитлер. Но пък му се възхищава. Много мъка има по тоя свят, много!

15

МАЙОРА

преди 1 година

ХА ХА ХА Тая сажда знае ли, Хитлер кво е правил с такива като него!

14

До 15

преди 1 година

Първо основната цел на Хитлер е реванш за загубата от ПСВ, неговия режим идва така на власт и така си заминава. Второ Хитлер си внушава, че спесителя и обединителя на германския народ, той иска да ги обедини всички в границите на една държава. Трето Хитлер е обсебен от идеята за Велика Германия или окупацията и немска колонизация на така нареченото жизнено пространство на Изток. Тези цели без война е нямало как да се осъществят, въпроса е че Хитлер е бил много слаб пълководец.

13

Star

преди 1 година

Този е толкова болен,че му е простено всичко/

12

Анонимен

преди 1 година

Всеки има право да се възхищава на който си иска.

11

Моше

преди 1 година

Всъщност легендите за лошия Хитлер ги разпространиха евреите за да бъдат толерирани от целия свят като "жертви" след войната Ако някой си направи труда да прочете историята а не еврейските и варианти ще види че Хитлер е бил ЧОВЕК НА ГОДИБАТА на американското списание Пипъл... Германия е била водеща страна тогава в технологии, образоивание, търговия... "Милионите" евреи изгорени в концлагерите все още са загадка при регистрирано 2-3% еврейско население /някоко стотин хиляди/ в Германия и Полша.

10

До 15

преди 1 година

Същото се получи и с Путин в Украйна - с какъв акъл тръгна със сила да превзема най-корумпираната държава в Европа. Изкупуваш я, навсякъде слагаш протежета и си готов много по -лесно, а не да си обезкървиш икономиката и да си затриеш 5-10% от годното население мъжко...

9

Хитлер

преди 1 година

Аз пък не мога да видя доброто в Кание- прекалено черен ми е пред очите.

8

Анонимен

преди 1 година

Въпроса тук опира до свободата на словото и плурализма! Не може да запушваш силово устите на всички които изразят различно мнение от теб - това не е демокрация и диктатура. След като Кание Уест харесва Хитлер и не харесва евреите, това си е негово мнение и той има правото да го изрази свободно. Новите комунистите /либерастите/ налагат зловеща цензура и организират лов на вещици на всички свои опоненти - ето това е истинската заплаха!

7

Анонимен

преди 1 година

Хитлер е бил тъпичко парче.Можеше да тръгне по пътят на науката за постигане на идеята за превъзходство на бялата раса.Когато е идвал на власт на практика е нямало европейски лидер който да не му симпатизира.Дори и в САЩ клонинги на неговата партия са се радвали на голям успех.Особено в южните щати.Вместо това той е избрал пътят на войната защото видите ли само чрез смърт и кръв се ковяла чистата раса.. Иди0t kak ще направиш нещо от човек след като го убиеш?Фактът,че тоя му симпатизира говори мн

6

Анонимен

преди 1 година

СРАМ!!

5

Генерал Майтапчийски

преди 1 година

В Османската империя е имало голяма еврейска общност със собствени управници и закони. Дори са имали прякор - "Скитащият народ" В типичен за тях стил, започват да искат повече и повече султана се усеща какво става и гони заедно със Синедрона. Тогавашната Полша прави грешката да ги приеме и дори им дава още повече права. Не случайно чичото първо подхваща Полша.

4

АТАКИСТ

преди 1 година

Каниестчо, друга песен щеше да запееш за Хитлер, ако живееше по неговото време в Европа и ти знаеше, че щеше да му хареса чистата ти арийска кръв и набързо да иска да те извиси до Бога през комин на някой крематориум на концлагер.

3

Ключ

преди 1 година

Now days, all is crazy.

2

Анонимен

преди 1 година

И Ердоган е казвал, че се възхищава от Хитлер.

1

Анонимен

преди 1 година

Прав е, само дето не успя и сега подменят генофонда на Европа.