9

Не че нещо

преди 1 година

Че Радо си беше шило е ясно. Но отстраняването би трябвало да е единствено и само от продукцията. Всички други са в конфликт на интереси. То и за това в обществата има съд. Защото ако осем баби от входа не ви харесват, като нищо може да ви изгонят от жилището.

8

Гласуващ

преди 1 година

"Бяха наказани да гласуват дни наред". Така наказват и цяла България - да гласува 5 пъти за 2 години, а се задават и още гласувания идната година.

7

Анонимен

преди 1 година

Преместих.

6

Анонимен

преди 1 година

До Хайде, хайде . Под всяка статия пусната за теб ли ще си пишеш сам. Радо, стегни се.

5

Анонимен

преди 1 година

Типичния агресор, който като се види на тясно почва да се прави на жертва и как всички били срещу него. Пълно е с такива тарикати и в реалния живот. Още в началото самото предаване ми падна в очите, като спазариха момичетата от единия отбор да ходи по бански в замяна на това да им се предостави въдицата от другия. Доста пошло.

4

Хайде, хайде

преди 1 година

"Големите мъже" с тънките ..... сметки. Мнооогоо принципните. Но тихичко се подмокряха от страх пред идеята, че може да излязат на арената срещу Радослав. Изобщо, това да елиминираш конкурент по подобен начин си има ясно и обособено име. Свързано с най-древната професия.

3

Анонимен

преди 1 година

Вече не му издържат нервите без белото, затова

2

Анонимен

преди 1 година

Това е по америански тиртип, уволнен си - не аз напускам!

1

Ken

преди 1 година

След десетки нарушения организаторите не го наказват с изгонване. Така възпитават чувство за безнаказаност, което се наблюдава и в реалния живот. Защо изобщо се допускат подобни "образователни" предавания ? Защо няма червена точка на екрана ?