64

ДА

преди 15 години

Всичко е нормално, господин президент, спокойно... всичко е наред... има заговор срещу ТЕБ и България, цял свят ни мрази и преследва, цял свят ни плюе, нас, най-кадърните и талантливите... най подредените и най човечните... смях в залата... в България всичко е перфектно без съмнение... заговор... ама ТИ, господин президенте, едва сега ли го разбра... виж си поданиците... кога най накрая ще разбереш???!!!... Всичко е OK, всички са доволни, затова бягат от държавата ... изградена за... мутри, мафиоти, пачаври... и всякакви елементи на благополучие... САПАРД... благополучие... ФАР... благоденствие... Българио, ти си земен рай... за... за кого, господин президенте, вашата държава е рай??? Като си отговориш,на този въпрос, ще ти сте наясно кой и защо ТЕ крепи още???!!!

63

преди 15 години

държавата по-зле става оня хайдутин на лов

62

следовател

преди 15 години

На АГЕНТА ОТ ДС И КГБ ГОЦЕ ,не му пука за това, че е правил мръсотии в миналото си: за него е важно , да ни баламосва с всички сили, че, представете си, той, горкият, даже не бил знаел, че е станал ***, сиреч ченге!

61

AZ

преди 15 години

Haydukut Goce-sram za BUGARIA

60

ДЕМОКРАТ

преди 15 години

Власта на агент Гоце ,така му се е усладила,че си личи по усмивчиците, които, хвърля на ляво и на дясно,подобно на влюбена гимназистка... Туй, дето става в Русия, това руско мъртвило на олигархичната псевдодемокрация, е висш идеал за такива като Гоце: той друго не знае, освен да спазва указанията на Москва. Това, впрочем, той е правил цял живот - и преди, като вдъхновен от петолъчките на Москва комсомолец и млад комунист от село Сирищник, и после, като ценен кадър на ДС, и сега, като президент на една държава, на която Москва отреди ролята на *** троянски кон в Европейския съюз

59

репортер

преди 15 години

2001 година когато беше докаран Симеон Сакскобургготски да направи НДСВ, той беше докаран от КОМУНИСТИТЕ ,с една единствена цел да попречи на битката на Костов за разчистване на териториите oт мафията в България. Когато правиш приватизация, който и да я направи трябва да бъде поздравен само заради волята, че го е направил. Не може като променяш икономиката да няма корупция. Затова плати най-висока цена Иван Костов. Важното е че го направи. И отне възможността на групировките да изотчват на входа и изхода на предприятията, както беше от Беровото време. И за да не продължи управлението на Костов трябваше да се върне Симеон, защото БСП не бяха готови да спечелят изборите.

58

преди 15 години

"Георги Първанов нито веднъж не е почивал извън пределите на България. Всички свои ваканции той прекарва в семеен кръг, заедно със съпругата и синовете си." ТОЯ ДЕТО Е ХВАНАЛ ТРИПЕР СПОРЕД МЕДИИТЕ ОТ 15 ГОДИШНА НЕПЪЛНОЛЕТНА ДЪРЖЕЛ НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ. СМЯХ. АЗ БИХ ВИ ПРЕДЛОЖИЛ ДА ПРОВЕРИТЕ В ГУГЪЛ КАКВО ИЗЛРИЗА КАТО НАПИШЕТЕ ДВЕ ДУМИ - ПЪРВАНОВ И ТРИПЕР. ТА ТОЯ КУРВ..ИН ДЪРЖЕЛ НА СЕМЕЙНИТЕ ЦЕННОСТИ.ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ.

57

gr8

преди 15 години

kak si, MAHNO? Jenata niama li i na teb da ti pozvoli da pochinesh malko? Shte prerabotish rizhavata irlandska tikva i kakvo shte te pravi takuv?!aide sus zdrave!

56

историк-демократ

преди 15 години

Ех, какво щастие че си имаме такъв твърд, почти като Сталин, президент!!! Гоце,защо не се гръмнеш с тая пушка,за да спасиш България от агентурното си селско присъствие!!!

55

АЗ

преди 15 години

Точно така.ИВАН КОСТОВ - ПРЕМИЕР,а защо не ПРЕЗИДЕНТ!!!!!ДСБ Е ЕДИНСТВЕНАТА ДЕЙНА ОПОЗИЦИЯ В ПАРЛАМЕНТА. СДС Е ОЩЕ ПЪЛНА С ЧЕНГЕТА!!!!ЕДИНСТВЕНО ДСБ ЩЕ ИЗРИТА НЕКАДЪРНИТЕ МАФИОТСКИ КОМУНИСТИ ОТ ВЛАСТТА!

54

Vikarq

преди 15 години

Браво, Димо! Гадната комунистическа *** трябва да бъде прогонена от стрната и никога да не се връща на власт. КОСТОВ - ПРЕМИЕР!

53

ссср

преди 15 години

няма ли тоя президент съветници да му кажат какви работи пише народа....а колко нямат компютри. м...ката

52

преди 15 години

много *** има в БГ

51

aver

преди 15 години

Огнян Минчев освен за четене скоро ще става и за ядене

50

преди 15 години

МАХНО, на теб изродче не само генът ти е проблема, ами много по-сериозен!!! Дано се спасиш и ти, че явно много се мъчиш...!!!

49

преди 15 години

Taя държава ще се оправи когато хората, вместо Чалга започнат да слушат Огнян Минчев!

48

dimo

преди 15 години

НЕ мога да повярвам, колко жалък, ниско образован и морално беден трябва да бъдеш, за да продължваш да вярваш на тази комунистическа ***. Гоце - Кузунака да си ходи, заедно със цялата червена месомелачка. Аман от Бузлуджа, аман от послушковци, стига с това лицемерие, стига с тая простотия. Оставете България! КОСТОВ - ПРЕМИЕР.

47

българин

преди 15 години

Европа категорично заяви, че на тия наши управници няма доверие, поради което спира луди пари, жизнено важни на страната. Толкова много пари, наши по същество пари, пари, отредени на България, пари, които щяха мощно да стимулират вървенето ни към просперитет. Е, глобява ни ЕК с тия пари, и го прави неслучайно, а пък внушението е съвсем ясно: направете нещо, сменете компрометираните си управници, отървете се от тази напаст, и ще отпуснем парите. По-ясен знак от този, който ни дават със спирането на парите, едва ли може да има: ще има пари, ама ще ги дадем на правителство, на което имаме доверие. А от нас, избирателите, зависи какво ще е правителството на България, от нас, гражданите, от нас, избирателите, от нас, народа! А не от Брюксел: Брюксел направи каквото можа, сега иде нашия ред.

46

borkovn

преди 15 години

такъв е!

45

син

преди 15 години

Ех, младежи и девойки в България, хубав президент сме си спретнали! И такова хубаво правителство направи! Пък и партията реформира!Ех, за жалост не мога да запея онази песен...Комунизмът си отива... Спете спокойно деца!