22

До 39

преди 1 година

Това е човешко слово Божието Слово казва моли се на Господа Исуса Христа непрестанно защото не знаеш какво те очаква след 5 минути не след 5г.,такива като теб препълват Ада и крещат Господи дай ми само 1 минута да се върна отново в тялото за да се покая за греховете си и да ти служа, а Исус Христос им отвръща късно е вече Съда се е произнесъл над вас,докато бяхте в тялото имахте безброй възможности да се покаете но вие ги отхвърлихте и ето времето ви свърши

21

Костов

преди 1 година

В един спор, участие винаги имат две страни. Всяка от тях носи отговорност. Това не е едностранен процес и е закон..

20

Не

преди 1 година

А мъжете във България биват най честно обсебвани от български жени!!Всички знаем за красотата и свободолюбието на българските жени!!!

19

До 29

преди 1 година

Това не е Лозунг от времето на комунизма. Това е Слово Божие Битие 1гл.Бог съзаде човека и даде Бог сън на човека после взе реброто от човека и създаде жената и каза Вече няма да си сам създадох ти най добрия приятел жената и Вече сте едно цяло тяло и нарече човека Адам което значи червеникав защото е направен от червеникава пръст а жената нарече *** което значи майка на всички, но после съгрешиха и така до ден днешен побоища кавги и разправии, затова и Исус Христос ви приканва да се покаете

18

Анонимен

преди 1 година

Мъже, не си мълчете, когато жените ви слагат рога се жалвайте на всички НПОта и медии.

17

Анонимен

преди 1 година

Па на някой им харесват грубостите. Ако не я пошляпваш по ду*арата и не и късаш гащичките, ще си намери друг да го прави вместо теб.

16

На жена ти РАБОТА

преди 1 година

безкрай създавай - иначе рога ти слага.

15

Шериат

преди 1 година

До 22 В Русия отмениха Истанбулската конвенция, която НПО-тата прокараха, след поредния скандал със Запада.

14

Анонимен

преди 1 година

Който си бие жената себе си бие и къде ще стигне я в затвора я в психодиспансера и най лошото в Ада. Бог е създал жената и мъже да бъдат едно цяло тяло

13

ПроСоТо

преди 1 година

имам позната,която редовно е тероризирана от изкукуригалия й съпруг..Реших да й помогна и се обадих на телефон,рекламиран като "Център за защита от насилие"..От там ми отговориха:..-"Нищо не можем да направим,нека подаде молба за развод"...?!?!..Иначе ИМА такива "структури",които нищо не правят,но си получават заплатите и отчитат дейност..

12

муспи

преди 1 година

Кое е това дето е насилвано? Човекът няма душа, и мъже и жени, - насилвано е тялото, но това вече е гимнастика.

11

Анонимен

преди 1 година

В Русия домашното насилие е декриминализиано! Тоест ако пребиеш децата, жената в твоя дом, това не се смята за престъпление и не подлежиш на санкции от закона. фАКТ!

10

Анонимен

преди 1 година

Кажи името на насилника си, да разберем с какъв човек точно си живяла, не прехвърляй личната му вина като вменяваш вина на всички български мъже!

9

Анонимен

преди 1 година

А па колко мъже са ставали жертва на насилие от жени, няма брой.

8

В.Узунов

преди 1 година

Абе по добре жена отколкото домашно животинче. Не че него не може да си го таковаш,но па жената чисти и не ака къде и падне.

7

Додо

преди 1 година

В 95% от случаите т. нар. "домашно насилие" е абсолютно оправдано и заслужено! Факт! Материализмът и промискуитета, подпалени в психиката на европейските жени от сатанинският феминизъм дотам водят!

6

Шериат.

преди 1 година

Лесбийките от НПО-тата реват държавата да им субсидира частните кризисни центрове, телефонни линии, адвокатски услуги, психолози и т.н. Затова са всичките циркове.

5

Анонимен

преди 1 година

Еми "моделите" и плейметките си вървят ръка за ръка с престъпниците. Да беше учила малко да станеш лекар, инженер или програмист, средата щеше да е различна.

4

Анонимен

преди 1 година

След като всяка трета е била жертва как тогава си мълчат? Хем знаят бройката хем жените си мълчали. Тука лъжат яко с бройката и по всякакъв начин се опитват да преувеличават.

3

Анонимен

преди 1 година

Мъже не си мълчете... Всеки трети мъж е ставал жертва на насилие...