285

Анонимен

преди 1 година

Не знам къде са днес хората. Може би са на село или по магазините. Ако има хора във форума те биха се възмутили от написаното от трроловете хитлеристи защото какви други да са щом се гаврят така нагло даже мисля че и хитлеристите не са се гаврили така както се гаврят и гигилят сегашните задокеанските трролове хитлерофашисти. Може би защото са на власт. Друго обяснение е ниска много ниска интелигентност.

284

Анонимен

преди 1 година

Мисирката гордееш ли се с гаврата която се получи за сметка на страдащите майки независимо кои са .

283

Анонимен

преди 1 година

Всички хитлеристи дано сте проклети до десето коляно и в адски мъки да умрете. Инсинуатори гигилостници които се присмиват на страданието. Много ви е смешно но ще ви приседне.

282

Анонимен

преди 1 година

Добре, че имаме кофти здравеопазване рус0робите да се разхождат свободно по улиците, защото като чета в какви неща вярват направо са в критична фаза шизофрения + синдром Дънинг-Крюгер + когнитивен дисонанс.

281

Анонимен

преди 1 година

Руските майки ще ви открият и на оня свят мрръсни хитлеристи.

280

Анонимен

преди 1 година

Смърт на Фашизма свобода на народа.

279

Анонимен

преди 1 година

Слагай Соррос минуси. Слагай. С глас ще плачеш.

278

Анонимен

преди 1 година

Това за мобилните крематориуми е нагла лъжа. Трябва да бъдеш осъден за такава лъжа . Заедно с плюсовете. Когато свърши войната ще бъдеш намерен и съден от тези които засягаш. Руските майки няма да ти простят присмехулник !!! В ада ще гориш заедно с кликата на сорросоидите

277

аа

преди 1 година

*** те Са позор за света

276

Анонимен

преди 1 година

Путин отдавна ритна камбаната ! Крият истината, показват двойници на Путин ! В Кремъл се страхуват да не се върнат войниците от Украйна и да им потърсят сметка за 85 000 загинали войници от руска страна.

275

говорить Москва

преди 1 година

Путин е изпратил на украйнския фронт мобилни крематориуми и там на място изгарят убитите руски солдати за да не се знае точният брой загинали солдати.

274

Анонимен

преди 1 година

В подкрепа на новите зелените човечета се яви и неонациски бот убиец което е срам за демокрацията.

273

Анонимен

преди 1 година

В услуга на отбора Дж.Байдън,Л.Финк,Кл.Шваб,А.Фаучи и др. интернационалисти играе с тях и се възползва от начертания им план за световния нов глобален икономически ред за победата на световната комунистическа революция с настъпване промяната на климата и гените на живущите с извършване на техническа революция за дигитално развитие на управлението на процесите с проследяване за статистиката на движението им по сфери на развитие с застраховано финансиране от фондове с инвенстиции,борси,риск,кризи.

272

Анонимен

преди 1 година

От 1944 до 1947 България е окупирана от 200 000 руски войника, изхранвани от България. Руските войници заедно с 3000 български комунисти участват в избиването на българското правителство и 30 000 български учители, лекари, адвокати, свещеници, банкери, фабриканти, земеделци, кметове, полицаи, офицери, нахлували в къщи и грабели, изнасилвали и убивали.

271

Анонимен

преди 1 година

Хаха, заради 6000 убити решиха да мобилизира още 300 000 резервисти?!

270

Анонимен

преди 1 година

Ид иот .....дреб ен

269

Да бе да

преди 1 година

Маиииика ти дееееба рускаааа яловааа.Всички русофили и руснаци трябва да се изметат от България .Рано или късно ще направят и в България същото кагото цар Борис ги е приел.Няма масто за русофили и руснаци в България.Нищо добро не е дошло от тях.Те са абсолятно тъъъпи ии и некрамотни люде.

268

анонимен

преди 1 година

До В подкрепа на новите зелените... илитерате, запази полюциите си за някой пиян индивид, който няма да осъзнава с какъв пл ющ .. ек си има работа.

267

Анонимен

преди 1 година

Скоро ще съжаляваш фашист скапан!

266

Твърдо съм убеден

преди 1 година

До бай Пешо - мишо к, пий си самогона и не се занимавай с анализ на фашистката война, която започна, но ще загуби идолът ти путинувкин.