9

преди 15 години

"Концертът" беше с една дума - ОТВРАТ, но такъв е и "Часът на Милен Цветков"!

8

преди 15 години

Ей, направо сте смешни! Хем нищо не можете да направите, хем друг като го направи ве боли. Сто процента българи. Завистливо племе сме ние българите, за съжаление от злоба не можем да се зарадва ме и на малкото радости които някои хора се опитват да ни създадат. Като не ви харесва просто не го гледайте! На мен ми хареса дано конкурса да ни радва и другата година.

7

16 годишна

преди 15 години

Що за второкласник е писал тази статия ?

6

преди 15 години

Авторът е прав,въпреки че е сгъстил доста боите.Шоу просто нямаше.Това беше най-слабия конкурс до сега.Плюят по Диомов,но поне при него нямаше да бъдат допуснати такива пародии.

5

преди 15 години

на вас п.ростаците, дай им само да четат за убийства и катастрофи. нищо друго и да искате не бихте могли да попиете. не четете, никой не ви кара, айде духайте супата

4

...

преди 15 години

I az pove4e ne mojah da izdurja ....

3

Марита

преди 15 години

текста и си поправи грешките. И коя е тая Нона Йонова, да не е роднина на Нона Йотова :)

2

преди 15 години

Е,аз съм от Бургас и мога честно да си кажа,че шоуто беше отвратително,даже не разбрах кое му е шоуто.Смисъл беше скука,опитаха са да забавляват публиката ама не стана,като за конкурс беше скука.Все пак шоуто на Милен Цветков винаги прекаляват, винаги решават,че нещо не струва и изсипват не критики,ами обиди.Така че някъв който са го излъгали,че става за редактор да ми сипе обиди,моите извинения,но не е правилния човек.Шоуто не беше хубаво, но нямаше нужда да се обиждаме.

1

Koko

преди 15 години

кой чете подобни писания? аз издържах само първото изречение...