50

Анонимен

преди 1 година

Захарова да помисли за пода на цените, че нещо падат мноо!

49

БРАВО Захарова...

преди 1 година

ЩЕ НАПРАВИШ ГОЛЕМ ХАИР НА БЪЛГАРИЯ.....тъкмо ШЕ минем на арабски ПЕТРОЛ завинаги..хахахааа!

48

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 58 - ми няма ги вече бабите пред блока. Не можаха да дочакат "светкавичната" победа на Могучая. Чакаха, чакаха по се умориха жениците. Края му се не вижда на руския Блицкриг. С няколко стотин /и то не най новите/ образци от западна бойна техника украинците изхвърлиха чужиците като мръсни котараци от Херсон. Представи си стотици Леопарди, Леклерк и Абрамси на бойното поле както и Еурофайтъри, Ф16, Ф35? Смех.........!

47

?

преди 1 година

До Лаврентий Берия, всичко зависи от Председателя Си тази зима. Тайван може да е повратна точка за голяма месомелачка навсякъде където има конфликти.

46

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите откакто ги отрязоха и от Туитър съвсем изтрещяха. Остана им този форум да громят Русия от клавиатурата. :)

45

Анонимен

преди 1 година

"Ако НАТО влезе в Украйна с тежко въоръжение, след 24 часа..." Слушали сме ги тия фантазии. Ходи да ги разправяш на бабите пред блока.

44

Лаврентий Берия

преди 1 година

До до Лаврентий 49 - е как да не се сражава? Къде са танковете, самолетите и артилерията на Алианса ***? Пак ти повтарям. Ако НАТО влезе в Украйна с тежко въоръжение, след 24 часа нито един руснак няма да има там. Но ти си пей песничките на Захарова, Путин, *** и който там още харесваш. След като това те успокоява!

43

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Краварофилите, - а ти бе, русофиле - какво ти е "общото" с руснаците? Гена, кръвта ли, що ли? Или културата, може би? Твоя идол Путин току що подари кирилицата ни на македонците. Защото дълбоко мрази българите. Мога да ти кажа и защо - никой не обича такива като вас русофилите /в т.ч. и политици/ - евтини предатели. Той ви презира. Та кой викаш е продажник?

42

Анонимен до 51

преди 1 година

И от къде я измисли тази простотия вече не знаете какви глупости да пишете.

41

Мъка

преди 1 година

Целият ЕС се е впрегнал да мисли как да направи мърсотия на Русия. Ама да не забравя поговорката: Вола рие, на гърба му пада.

40

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Ха ха ха - и кво стана с газа? Вярно, цените са същите отперди русофилската истерия за свършека на света без руския газ. Имаше и една профсъюзна маймYна - май Ваня Григорова, дето вещаеше 200 хиляди безработни. Те също не се случиха. Така че, света, в това число и България може и без руския петрол. Лошо обаче, че тук има много про-Путински политици които явно доста са цокнали от руския петрол, и пак вещаят някакъм Апокалипсис.

39

Грозната истина

преди 1 година

Преди години в Катар намират петрол и един бедиун за 35г прави Катар една от най богатите страни в света. В Русия намират петрол, газ, злато, диаманти и др, но не могат да намерят бедуин .

38

Германец

преди 1 година

Според тоя MИЛФ, купувачът не може да каже до каква цена е склонен да плати за дадена стока, защото това е "антипазарна мярка"... По рашистката логика само продавачът определя цената, така е "пазарно"..... ммммбрееее :)

37

Анонимен

преди 1 година

Захарова и Песков са woke genders Путин да ги прати в Якутск или Красноярск на плаж.

36

Анонимен

преди 1 година

Според Goldmam Sachs таван на цените на газът ще доведе до допълнително влошаване на енергийната криза в ЕС. Ко знаят тези русовфили от Goldman Sachs?

35

Захарова

преди 1 година

Не става. За клатене сета брънтия! И мириши на кисело

34

Лалала до 37

преди 1 година

Що ти като се покланяш на Путин по българин ли си?

33

Ivan

преди 1 година

Не разбра пр.стата папл.ч,че няма нищо в Русия,което не може да бъде купено от други държави.Едно единствено нещо има там,което никой не иска да купи и го няма никъде по света-руската пр.стотия.Дръжте си я-вечно ваша си е!

32

Лаврентий Берия

преди 1 година

До до Лаврентий 29 - ти па?! Победа срещу НАТО? Колко точно минути ще издържи Русия срещу НАТО? Може би цял един ден? Само една Полша с модерната си 150 хилядна армия въоръжена до зъби ще им го на4ука до сливиците. Ае моля те, не изпадай в делириум!

31

Ха ха ха

преди 1 година

Как ще стане с този таван? Просто ще купуваме петрол на по-скъпа цена, пак ще е руски, ама ще идва през прекупвачи, някой Кирчовци например. А Русия може и да продава по-малко, но ще получава повече. Така както стана с газа.