24

ДО 19

преди 1 година

Именно Путин използва целия дипломатически ресурс на Русия да накара близки до него западни политици да натискат Украйна за преговори.

23

До 22

преди 1 година

Това че България е зле не е вина на Европа а на самата България и българите.

22

Анонимен

преди 1 година

Е щом е да успокоим баба Урсуле нищо против да се лишим от това онова. Важното е на баба Урсула да и е добре и да е спокойна милата. Какво ни интересуват некви български баби дето едва свързват двата края и мръзнат у дома.

21

До Русия 2

преди 1 година

Приходите на Лукойл Бг. заминават за Холандия при дъщерни фирми на големия Лукойл и от там за офшорни руски сметки.

20

Анонимен

преди 1 година

При положени, че Европа вече не е фактор в руския бюджет, какви точно санкции си мисли, че ще въведе Фон дер ***? Спря газа и нефта от Русия, сега ще спре и дървата ли? Май да - вече санкционираха тоалетната хартия...

19

Българин

преди 1 година

Тази също се е объркала с нейните санкции. А и Украйна можела да надделее над Путин. Според мен, Русия ще надделее над Зеленски.

18

Анонимен

преди 1 година

С ЕС кога ще се погрижи всички държави в съюза да живеят еднакво достойно? Кога ще се погрижи всички да имаме еднакъв стандарт на доходите . ЕС осъзнава ли че движение на 1000 скорости е минус за съюза и бутат държави в друго лоно но не и в това на ЕС ? Няма как аз да плащам еднакви цени на стоки услуги данъци и т н каквито са за Германия Франция и прочие а в същото време да взимаме осем пъти по ниски доходи ??? Това няма как да продължава

17

Анонимен

преди 1 година

Подгответе полицията че скоро ще, ви бесят на площада, в Брюксел

16

мак

преди 1 година

Много работни евро/пара/зити, ти да видиш. Няма да се учудя, ако Путин в отговор, на инат или като отмъщение се откаже от всякакви преговори за спиране на войната.

15

Нане

преди 1 година

Организирайте един мощен прайд парад в брюхселса, начело с тая куха лейка и зеленият нашмърканяк... ===)))

14

?

преди 1 година

Важно е какво мисли Председателя Си. Ако тръгне в Тайван Запада не може да играе на няколко фронта. Стане ли нещо в Тайван следва СК-ЮК. А Европа я чака студена зима. Тогава давате ли си сметка, че не стане каса паница, в коя ще са въвлечени САЩ Европа, Русия, Украйна, Китай, Тайван, Япония, СК, ЮК?

13

Анонимен

преди 1 година

Скоро вашите граждани ще ви наложат санкций с една общоевропейска, стачка

12

Анонимен

преди 1 година

Ердоган и посочи правилно ъгъла в който да му стои диван чопрас ПО ДРЕХИТЕ ПОСРЕЩАТ, ПО АКЪЛА ИЗПРАЩАТ...

11

Моля моля ....

преди 1 година

Ама успокойте я тази жена. Само санкции и са в главата.

10

Анонимен

преди 1 година

а стотния пакет кога хахахаха дреме им на русите за вас и пропадналите ви санкции... от които предимно страдат гражданите на ЕС...

9

ПроСоТо

преди 1 година

ама забележете с какво се занимават БЮРОКРАТИТЕ от ЕС :..със "санкции" и наливане на бензин в един горящ конфликт !...Всичко останало-Инфлация,тежки икономически и политически проблеми в Съюза,агресивната инвазия на така наречените "бежанеци",гражданските права и свободи ,остават на заден план...Но така е:..-Слугуването на Отвъдокеанския чорбаджия води само до това..

8

ЕСССР готви

преди 1 година

9-ти пакет срещу Русия,а при 10-тия фродо лай нен е аут от управлението и ще е разследвана за далавери факсините... Нищо че корупция имало само в България,а не в т нар "цивилизовани демокраДични държави".

7

Анонимен

преди 1 година

Ясно, тази зима ще е тежка. Кризата ще се задълбочава

6

тийни педи

преди 1 година

Нормално е малките момчета да се черват с чеврило и да носят роклички ако иска да станат момичета и да придобият женски полови органи. Това отдавна е практика в западните цивилизовани държави. Американските учени са доказали научно, че хомосексуализмът е нормален.

5

Анонимен

преди 1 година

Европа винаги е била гладна бедна и мизерна. Известни са така наречените "Тъмни времена". След това идва Възраждането - Ренесанса, идва с Географските открития. Тогава Европа създава изключително ефективен модел базиран на ограбване на други страни и непрекъснат приток на евтини енергии и ресурси. Днес този модел окончателно умря. Идват отново "Тъмните времена".