33

До 36 Асен

преди 1 година

Асене, Асенееее... то се видя кои са робчетата покрай Ковида, не и БГ.

32

Анонимен

преди 1 година

Чакат те.... много знаят кой е тоя. На БГ ни трябва един Илън, да ни купи и да ни ръководи.

31

Анонимен

преди 1 година

"Като е дошъл да помогне с нещо, нещо да рече да си отвори джоба. Портмонето! "Грозна картинка...Типично.

30

Марсел Попов

преди 1 година

"Като е дошъл да помогне с нещо, нещо да рече да си отвори джоба. Портмонето! Не сме лоши хора, между другото" - Това говори всичко за Бaньo! Кой ви е казал че ще идва да ви помага беееее *** ceляци нагли! Молете се Мъск да се откаже че иначе цял свят ще ви се смее като го наобиколят скъсаните ceлинджъри с викове " Бате, дай някой лев бе "

29

пешо рендето

преди 1 година

Освен Аллах, никой др не може да помогне на тази скапана страна!

28

Асен Михайлов

преди 1 година

Манталитета на един хилядолетен РОБ. НЕ се учудвайте що държавата е тотал щетъ, той робъ си е роб и тва е, чака си господар. Дали ще е Копейкин, дали ще е Султан, дали ще е американец, все тая

27

Дон Кикот

преди 1 година

Да не е Исус че да го чакат :)

26

Фантомас

преди 1 година

Минков очевидно говори за проф. Табаков, а не за Мъск. Друг е въпросът какъв принос е имал въпросният професор.

25

Иван Бакшиша таксито

преди 1 година

Ще чакам Мъск на летището и ще му взема космическа тарифа до Белоградчик. Ако иска, ще го закарам до Букурещ. Народът е казал "Ден година храни". Сипах рициново масло в кафето на колегите, за да не се пречкат.

24

SDI

преди 1 година

Като чета изказванията на хората от селото и се хващам за главата. Колко години след 1989 трябва да минат още, за да разберем ние българите, че не може да разчитаме на никой друг освен на себе си? "Някой да даде нещо", "да отвори джоба" и т.н. С този манталитет на мислене сме ОБРЕЧЕНИ. Няма кой да дойде да ни "оправи". Трябва самите ние да си оправим държавата. Докато се разсъждава по този начин ще продължават да ни "оправят", но в другия смисъл на думата.

23

Пенсионер

преди 1 година

До А.Колев, пасе кози 21 Такива изостанали хора от едно време чакат партията / БСП / да ги оправи или някой да им даде нещо.Бай Любен очаква Мъск да си отвори портмонето.Чудесата са чудеса , защото не се сбъдват.

22

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 16 Чакат Мъск да им направи селото европейско и до им даде пари.

21

кикипръч

преди 1 година

Нали гласувахте? Защо чакате някой друг да. ви оправи

20

бегай

преди 1 година

Изключително малоум?н народ. Незаконно празни глави

19

Хаймана нюз

преди 1 година

Майката на Мъск вече си е купила къща в Стакевци с кошара, десет кокошки и две кози. Ще се заселва трайно, за да си изкара старините спокойно, че не смогва с тая малка пенсия да си плаща сметките в САЩ. Особено и харесал бързият и евтин интернет, а не тая бавна скъпотия, която предлага синчето и. От кметството вече са и доставили дърва за огрев.

18

А.Колев, пасе кози

преди 1 година

Нашенецът упорито вярва, че някой ще дойде отнякъде, и ще му реши проблемите, дали Мъск, дали успели българи от чужбина. Слушай, байно, който дойде, ще дойде да вземе, а не да ти даде, примери бол.

17

Жалка картинка!

преди 1 година

Да чакат някой да дойде и да си отвори портмонето, та да ги спаси от собствената им простотия! Тези хора НИКОГА не са имали достатъчно мозък и е в реда на нещата да са толкова бедни! Иначе някой яко се смее на цялата държава видиотени нищоставащи с този имейл :) Голям смях пада!

16

наблюдател

преди 1 година

Мъск знае ли,че ще ходи в село Стакевци ?

15

ноби

преди 1 година

комплексарщина пълна, ад

14

Анонимен

преди 1 година

Горките! Като разберат, че всичко това е било един голям фарс...