56

Анонимен

преди 1 година

С името на Кирил Петков вървят все някакви мазаляци. Много въпроси, малко отговори. Все липсват някакви документи. Този човек не знае какво работи. Дори не разбира, че е смешен вече.Няма ли кой да му каже? Кой, кой да му каже?

55

Анонимен

преди 1 година

Алооо ти ли си следващата натегачка на Бацето? Що не разследваш далаверите на лидера си ? Там ще имаш повече работа!

54

Анонимен

преди 1 година

Калинки, сър, калинки

53

Анонимен

преди 1 година

По аналогия на Зеленски САЩ направиха и Кирчо Парапета светец! Те никога не нарушават закона, а дори да го нарушат Русия е виновна за всичко!

52

До анонимния

преди 1 година

С Барселонагейт дори на испанците им писна да се занимават! Със снимките,кмлчетата и пушилката която вдигна Йончева ,дори от ЕП се изказаха че са манипулирани ! Мата Хари я смени Христо Иванов в джипа на Бобоков!За останалите можеш да си отговориш сам!

51

Анонимен

преди 1 година

партия гроб с наркобойко е най-мракобесното нещо в нашата история

50

До 64

преди 1 година

Също мама, тати и любовницата Лени!

49

Анонимен

преди 1 година

Кирил Петков е американски светец. Не го барайтае. Защитават го калинки тоя върл грозник и неговата невеста Василев.

48

Ламентът на Киро

преди 1 година

Аз исках да стана българският Зеленски, защо не? И аз съм лъжец, нарцисист и продажник! С какво той е по-добър? Защо на него му хвърлят милиарди, а аз тука само по милионче тук там? И тъъпият ми електорат не иска да си дава заплатата и живота за САЩ като храбрите украинци

47

Анонимен

преди 1 година

А за Барселона гейт какво стана.Докъде стигна разследването на Гешеф.Кое в по назад във времето.Барселона гейт и ли Джан Ман подбмот.Свършиха я с КТБ.Свършиха я с ТЕЦ Варна.С незаконната постройка на лидера на ДПС Със откраднатите пари от Магистрали и раздадените на свои фирми от ГЕРБ Със снимките в спалнята и Мата Хари .Със скандала за Цецомобила и подслушванията на граждани и фирми от правителството на ГЕРБ.Със задържания бос Митьо Очите .Със Миньо Стайков .С Банев и Баневица.....още да продъл

46

Мдаа

преди 1 година

Тая не я познавам , но тиквата лъже като съдран ...какво стана смъкнаха ли цената на горивото с един лев ?Ще смъкнат като цъфнат налъмите , на балъците - честито !

45

Анонимен

преди 1 година

Тая е дребно риба, Киро е по голем крадец!

44

много лой в

преди 1 година

ТАЯ ФИЗИОНОМИЯ БЕ. ИМНОГО ОСВЕДОМЕНА КАКВО СТАВА И КАКВО МИСЛЯТ ДАНС.СЯКАШ БРАТ И НЕ РАБОТИ ТАМ.

43

Анонимен

преди 1 година

До 52 а сега знаеш ли кой е шеф на ББР а?Росен Карадимов бивш комсомолски секретар от времето на комунизма, а заплатата знаеш ли каква е?Гербавите и комунистите ще расипете държавата.

42

Др.Т.Живков

преди 1 година

Гледам ги - начервени и пр. По-късно разбрах, че това са подбрани прос.итутки

41

Анонимен

преди 1 година

Каквато и да е заплатата и , на Киро запратата е по голяма!!! Той повече краде!

40

Анонимен

преди 1 година

Сутринта Тома Биков, следобеда поредните лъжи на банкянския, свършваме работното време и четем бръвежите на някаква безполезна калинка. Вие наред ли сте?

39

До 51

преди 1 година

Така е..затова и Будапещския меморандум, където САЩ, УК и Пусия се задължават да не нападат Украйна няма никаква юридеческа стойност и задължение!

38

Лена Парапета

преди 1 година

До Само НапомнямА заплатата на любовницата на Кирил Петков защо беше 13 690 лв с фиктивен договор от Българската Банка за Развитие?

37

Анонимен

преди 1 година

Някой от гербавите знае ли какво значи меморандум?!Меморандум означава намерение за нещо в бъдеще време и то ако и двете страни са доволни от условията, след меморандума и проучване на условията следва сключване на договор и това вече е юридическия документ. Меморандума не означава нищо. БОЙКО без меморандум без проучване а директно сключи договор с Газпром и хвърли 3 млд лева на бедните българи в полза на Путин.