279

Juls

преди 1 година

Върховна арогантност на човечеството е твърдението "планетата ще загине заради нас!" или "ще спасим планетата!", дори изригването на един единствен вулкан може да произведе много по-значим въглероден отпечатък от това което бихме могли да произведем в пика на индустриалната си цивилизация за десетилетия. Всичко ще приключи тогава, когато Той реши.

278

Анонимен

преди 1 година

Не е нужно суперкомпютър да предсказва края на света.Логично е.И до ден днешен нямаме обяснение как са се случвали някои неща и колко напреднали технологии е имало.Всичко това доказва, че човечеството някога е стигало до етап на високо технологично развитие и след това се е случило нещо и е изчезнало.Прочистване на природата.Тези вируси непознати на съвремието ще зачестят, природни бедствия вече са факт, катаклизми...

277

сЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 1 година

НА ЕДИН ТАКЪВ КОМПЮТЪР ЗА ПРОГНОЗИ МУ ЗАДАЛИ ВЪПРОС: КАКВО ЩЕ ПРАВИМ СЛЕД 24 ЧАСА ? НА 25-ТИЯ ЧАС ОТГОВОРИЛ -"ЩЕ ЧАКАТЕ ДА ВИ ОТГОВОРЯ"

276

Киноман

преди 1 година

Имаше един филм за суперкомпютър който предсказвал бъдещето.Твърде интересно.Компютъра предсказва масово унищожение и милиарди загинали и посочва една държава която ще започне ядрената война... другите държави за да предотвратят това я нападат първи... тя отвръща със всичките си ядрени ракети ... другите също я атакуват със ядреното си оръжие....и ПРЕДСКАЗАНИЕТО СЕ СБЪДВА ... Масово унищожение и милиарди загинали.... До скоро този сценарий беше фантастичен филм - а след тази статия РЕАЛНОСТ .

275

Стойне от Чукурово

преди 1 година

А тоа кумпутър,дали ш можи да ми предскаже кога чи пукаляса тъщата

274

Да

преди 1 година

Дали и по другите държави медиите така плашат хората с такива новини. Чета, Франция е шокирана, много лоши новини за Сенегал, става дума за футболистите. После, суперкомпютър казва, че 2020 г. Земята ще е много лошо място за живеене, пък хората стават все повече. Явно не е толкова лошо. Токът ще стане много скъп, храната също. Ами как няма да стане скъп, като ни лъжат и мамят с него. Дайте нещо позитивно.

273

Климбо

преди 1 година

Всъщност са пожарникари-любители.

272

асдаа

преди 1 година

Ако университетските преподаватели създали компютъра са завършили Харвард компютърът лъже.

271

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ЗАД ТОЗИ КОМПЮТЪР ВИЖДАМ РОКФЕЛЕРОВЦИ,РОДШИЛДОВЦИ И ВСИЧКИ МИЛИАРДЕРИ.ТЕ КРИЯТ ИСТИНАТА ЗА ИЗМЕСТВАНЕТО ПОЛЮСИТЕ НА ЗЕМЯТА И ПОСЛЕДСТВИЯТА .МАНИПОЛИРАТ СВЕТА КАКТО СИ ИСКАТ С ПОМОЩА НА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА КОИТО СА ПОСТАВЕНИ ОТ ТЯХ ДА ИМ СЛУЖАТ.

270

Мари

преди 1 година

Сатанистите в ход !

269

Младеж

преди 1 година

Ама разбира се, как ли този компютър няма да каже, че причината ще бъде замърсяването и глобалното затопляне.

268

Хмм

преди 1 година

До ФактДостатъчно е че ти вярваш,другите ще се дистанцираме от писаницитети от лудницата.Твоят суперкомпютър Бог сигурно с SMS ги е изпращал тези предсказания или някой Луд *** и той ги е писал там от местната лудница .

267

Факт

преди 1 година

Има един друг "супер компютър" който е предсказал всичко което ще се случва още преди 2000 години и му казват "Бог"..и за разлика от този супер компютър ,супер компютъра "Бог" е създал и хората и земята и луната и всичко..и както го е създал така ще си го и унищожи...казал ни е всички признаци които ще предсказват за идването на крАя на света..така че не ни трябва никакъв друг компютър или врачка за да ни предсказва каквото и да било..ако вярвате в "супер компютъра - Бог" друго не ви трябва.

266

Анонимен

преди 1 година

Компютъра ти казва каквото му кажеш да ти каже, т.е. този, който му е писал програмата е настроил алгоритъма да предсказва мрачни неща. Аз пък мога да напиша такава програма че да предскава розово бъдеще, цветя и рози и всичко е ток. Но има някаква доза истина, цивилизованият свят се срива, разни маймyни стават държавни глави, гледам и съседите индийци, домъкнаха си родителите, братовчедите и какви ли още не, в къща за 4 човека живеят някъде около 20.

265

Super ORAQ

преди 1 година

...Ще останат само другарЕте Бацо и Десата, като преди това Баце ще е построил магистрала до Марс...където като всемоГъщий Бог ще сътвори отново человеците по свой образ и подобие.

264

Голям прос

преди 1 година

Пълни глупости. Сякаш замърсяването и другите неща са природни явления. Като видиш химическите концерни, биолабораториите и разни *** като Зеля какво правят, всеки може да направи предсказание

263

Господин Старши

преди 1 година

Ракия се е варило, вари се и ще се вари даже и след 2050 година.

262

Нострадамус младши

преди 1 година

Ха , " колегата " се е бъгнал ;)

261

Xaxa

преди 1 година

Кой суперкомпютър, тоя дето ни го набутаха от ЕС за цифровото евро и проследяването преди 2 години и дето тиквyна се радваше като малко дете? Иска им се на сатанисчетата много да ни изтребят, ще видим какво ще се случва с "ваксинираните", за сега бая отлитат към отвъдното от новата болест "неизвестни причини"(тромбозки и рак).

260

Много техлоогии баце

преди 1 година

С напредването на технологиите сумата необходима за крашването на Биткойна е 3милярда долара.Със супер комп за толкова може да хакнеш Биткойн продължава да пада сумата за супер комп. Сега ако някой има 3 милярда не му се рискува ,но като падне на 2 милиона след 50 години цената на супер компа всеки с2 мил. ще може да хаква всичко ...