55

Анонимен

преди 1 година

а мен какво ме интересува укрите имат ли ток или не ?!

54

Анонимен

преди 1 година

Днес как така не сте пуснали някое изказване на зеления пумпал? Да не би и в бункера в Полша да е спрял тока и да няма връзка с комика?

53

Под контрол?

преди 1 година

А малко по-надолу е статията "Призовават украинците да напуснат страната през зимата". Максим Тимченко, главен изпълнителен директор на украинския енергиен холдинг DTEK, предложи на съгражданите си да обмислят напускане на страната за 3-4 месеца, за да намалят потреблението на електроенергия. Да преговарят за мир е най-доброто, което могат ада направят. Но Зеленски чака указания.

52

дъждовна вода

преди 1 година

В цялата страна били обявени спирания на тока, за да можело да се извършат ремонтни дейности. Ние знаем, че ремонтните дейности се извършват с резервни части. След 40-дневните удари срещу енергийната инфраструктура и след 40-дневните перманентни ремонти на взривени ТЕЦ-ове, разпределителни устройства, подстанции, трансформатори, много ли резервни части са останали на разположение на укропите?

51

Анонимен

преди 1 година

В райна на Сватово е забелязан ешалон с над 20 САУ,, Пион'' така е скоро няма да има всичко е под контрол, а ще има, БЕГААЙ.

50

Лицемери

преди 1 година

Днеска Турция бомбардира Северен Ирак и Сирия, 12 убити! Някакви санкции?? Даже една статия на възмущение? Или това си е специална военна операция не е нарешение на международното право, а??

49

Украинец

преди 1 година

Последно, да напускаме или да не напускаме? Щото то вчера нали, напускайте, днес, не напускайте. Станахме луди, опаковай багаж, сега разопаковай. Утре?

48

Анонимен

преди 1 година

Великобритания ще даде на Украйна 125 зенитни оръдия и специално оборудване за борба с дронове;Френски депутат обвини Зеленски, че се опитва да отприщи световна война с ракетният инцидент в Полша и призова за прекратяване на подкрепата му.

47

Анонимен

преди 1 година

Вицепремиерът на Украйна Верещук обяви началото на евакуацията на жителите на Херсон, останали в града;СБУ започна арести на протестиращи срещу спиранията на тока в Одеса;Украинската енергийна компания ДТЕК препоръча на украинците да напуснат страната за 3-4 месеца;ВСУ обстреляха Шебекино в Белгородска област;Кметът на Ивано-Франковск призова жителите да се преместят в селата за зимата поради проблеми с енергоснабдяването;

46

Извод

преди 1 година

Лъжат!

45

Днеска

преди 1 година

Същевременно ДТЕК, най-големият частен енергиен холдинг в страната, каза, че няма причина хората да напускат Украйна.

44

Вчера

преди 1 година

Максим Тимченко, главен изпълнителен директор на украинския енергиен холдинг DTEK, предложи на съгражданите си да обмислят напускане на страната за 3-4 месеца,

43

Анонимен

преди 1 година

Естония ще изпрати 13 електрогенератора в Украйна, за да облекчи проблема с електроснабдяването;Електрозахранването на жп гарата в Иловайск беше прекъснато след обстрел от реактивна система за залпов изстрел HIMARS;"Росенергоатом": ВСУ нанесоха 12 удара по ЗАЕЦ;Русия изпрати писмо до генералния секретар на ООН относно малтретирането на затворници от Украйна;Кметът на Енергодар Александър Волга беше освободен от поста си с указ на властите на Запорожка област.

42

Днеска

преди 1 година

Всичко е под контрол!

41

Вчера

преди 1 година

Максим Тимченко, главен изпълнителен директор на украинския енергиен холдинг DTEK, предложи на съгражданите си да обмислят напускане на страната за 3-4 месеца, за да намалят потреблението на електроенергия,

40

Анонимен

преди 1 година

80-та отделна десанто-щурмова бригада на ВСУ става основна цел за руските сили. Така че в скоро време можем да очакваме интерсни новини по темата. Разбира се тук няма как да ги видим защото според днес прес украинците нямат загуби.

39

Анонимен

преди 1 година

Най-новите танкове Т-14 Армата бяха забелязани на Казанския полигон, където сега се обучават мобилизираните от армейският корпус "Смели".

38

Гиб Мелсън

преди 1 година

Юкрейн ще изтласка Русия от Донбас и Крим, обаче друг път. Руснаците ще се изтеглят от Юкрейн, ама друг път. Украинците ще имат ток през зимата, само че друг път.

37

Анонимен

преди 1 година

Мдаа, в Одеса няма 5 ден ток, но всичко е под контрол!

36

Анонимен

преди 1 година

Съобщава се, че село Нижни Олшанец в Белгородска област е било обект на обстрел от украински терористи. Трябва да се отбележи, че селото не е гранично - селището се намира по-близо до самия Белгород, отколкото до украинската граница. По този начин въоръжените сили на Украйна активно се опитват да увеличат дълбочината на ударите на руска територия.