248

Анонимен

преди 1 година

До 332...забрави да споменеш и ядене на малки русначета , пекари на скара...

247

Война можеше да няма

преди 1 година

До 349: Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донецк и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Засега Украйна загуби само Донбас и Запорожие. Ако не започнат преговори за мир ще загубят още.

246

349

преди 1 година

доколкото ми е известо Путин нападна Украйна, след като заяви че няма такива намерения, после им разруши къшите с бомбандировки, 100 ракети само вчера, предполагам че за всеки с малко мозък е ясно що бягат от страната си хората. за тебе не е ли?

245

Не е баш тъй

преди 1 година

До напреж: Откъде пък Путин да ни заливал с украинци? Чети статията. Кой призовава украинците да се изнасят от страната - представител на украинското енергоснабдяване. А го е казвал и Зеленски. В контролираната от Русия територия има ток и се възстановяват и училища и болници. Украйна не може да спечели война с Русия. Колкото по-рано започнат преговори за мир, толкова по-малко ще загубят.

244

напреж

преди 1 година

към слънчев бряг. От юг ердоган ни пуска сирийци,афгани и други, от изток Путин ни залива с украинци тва се вика тандем - Путин -Ердоган , а ние се чудим на кого по напреж да лапнем махалото

243

Анонимен

преди 1 година

в къщите си ще ги прибираме май,това е заповедта

242

кой какъв е ?

преди 1 година

Арабите във Париж още не искат Франция ,ама си направиха на 100 метра джамия и всеки 3-ти французин се клазва Али ! имат си квартали във който са на самоупртавление и се влиза само със бронирана техника !

241

кой какъв е ?

преди 1 година

При преброяване можеш да се пишеш както ти е угодно ! А за колко са ромите сериозно не вярвам да има найстина точен отговор, но не са по- малко от 700 000 ! И много добре знам че кюрдите населяват няколко държави и Садам ги избиваше със бойно отровни вещества !

240

до 339

преди 1 година

Във голямата история на БАН твойте глупости ги няма ,Аз не контактувам със извън земни за да имам твоята информация така че смятам ромите да са дошли тука със турците на една или няколко вълни !

239

Тимченко

преди 1 година

Не може да няма верига хотели в пампорово и боровец и нежни отношения с мин. На туризма

238

кой какъв е ?

преди 1 година

Ало кюрдите са 40 млн - те терористи ли са ;че се борят и от всякъде ги трепят и не им дават държава или са борци за свобода ? отговора е зависи кой питаме-- Русия рече да се наложи със сила и сега който победи ще ни обясни каква е истината едни ще са съгласни на други ще им се разкаже играта !

237

кой какъв е ?

преди 1 година

Наясно съм че никога не трябва да се вярва на нещо създаденио от Сталин камо ли да каже че има нещо като украйнец по време на репресивния комунизъм са измислени какви ли не теории които всички сме подчинени на някакви пан славинистични теори чито център е Русия върви кажи на Сталин че след превземането ни от турците ние им даваме писменос -жив ще те изгорят -- Сталин измисля и македонската нация , ние искахме да ставаме република на СССР белорусите руснаци ли са ? австриците германци ли с

236

Кос

преди 1 година

На палатки пред Белият дом.

235

кой какъв е ?

преди 1 година

Украйна може да има и 5млн Руси ама те са със украйнски паспорти и предпочитат Западна ориентация ,а не диктатура ! Ние като имаме един миион роми трябва да чакаме Индия да ни нападне ли ? За нула време индиската армия ще ни направи мешерето върховен орган и всеки път 99 % ОТ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО ! Толкова вярвам и на референдумите на Путин ! той като влезе солдата със кубинките във изборната секция ти ще видиш за кой се гласува ! и Аз винаги гласувах за Тошо !

234

Преслав Български

преди 1 година

Абе, Анонимен скрий се някъде!! Омръзнаха ми твоите тъпизми по всички форуми. Айде, разкарай си човката някъде другаде. И преди това да не си забравиш хапчетата. Аман от нахални невежи!!!

233

Анонимен

преди 1 година

В бг нямало да идват повече украинци .Защото всичките били тука.

232

кой какъв е ?

преди 1 година

Аз във какво вярвам е все тая само че виждам колко много ни мразят макетата , кой какво ги е правил теории много ,ама ни мразят и дори да не е заслужено и да не са никакви антични македонци те си искат държава Македония и плюят по България !АЗ ако бях щях да скъсам дипломатическите отношения със тях , но и ние не можем дори да искаме да си водим каквато ни падне и ни е угодна политика и знаеме че сами сме за у тоалетната ,а и Ердоган може нмного бързо да ни присъедини -- мотив ще намери !

231

Анонимен

преди 1 година

Само на Бог можем да благодарим,че не сме на тяхно място! Малко сме като народ и нямаше да можем да дадем такъв отпор , щяхме да се предадем отдавна! Пък и голяма част щяха да воюват с Русия...! Това го казвам, защото нашите политици са ни продали! Само Бог ни пази!

230

УЛМ

преди 1 година

До Репараци ще има ли ?Ахахахах какви репарации бе? Как точно ще го накараш да плати дори 1 стотинка? Хага-мага, е за малките нещастници като Милошович. Не знам кое е по-жалко - напъните на разни пишман правозащитници да изправят Путин в Хага или непрекъснатата пропагандна помоя, която ни залива от нашите "медии" ...

229

кой какъв е ?

преди 1 година

Та на Русия не и отърва че Украйна смята европейския път за по-добър отколкото пътя на сателит и марионетни руски правителства който не зачитат желанията на народа във угода на Русия -- еми на Путин не му отърва съставят план и действат вдигнаха Донбас и другите на бунтове помагат логистично и воено набараха неподготвени украйнците и даже и Крим им взеха и от там започва отговора на Украйна ! А Путин който не воюва срещу украйнския народ го бомбардира непрекъснато и унищожава всичко което може