60

Анонимен

преди 1 година

Разплаках са. Как ни вий е срам.

59

Анонимен

преди 1 година

Да се връщат обратно в Украйна, какво чакат. Украйна получава милиарди евро помощи, спокойно може да се грижи за гражданите си, които да речем, че са останали без дом.

58

Анонимен

преди 1 година

Ес натисна управноцоте ни да дадат пари за украинците, ама някъде по трасето някой прибра парите за храната. Няма едно нещо от което да не се краде в тази държава. Оня ден с дървата същото - обещали безплатни дърва, ама дай да приберем едни пари за разнос...тотален фарс

57

......

преди 1 година

Да ги натирят с полиция.Преди някой да каже ''ама горките хорица'',те ако нямаха пари нямаше да са тук.

56

Къш,бе!

преди 1 година

Да си ги храни кокаиновия Клоун или най-добре да си ги прибере, нужни са му войници за фронта! Украинките сами ще се изхранят! -)))

55

До 36

преди 1 година

"Абе няма такава държава! Като гледам как се гаврим с бежанците се хваща срам, че съм българин!" Ами изнасяй се, кой те спира.

54

Анонимен

преди 1 година

Най интересното е че тука повечето които пишат против Путин пишат и против украинските бежанци.Странна работа.Нали искате Украйна да победи тогава приютете в семействата си украинци защото трябва да помагате за победата над Путин.

53

До Марсел Попов

преди 1 година

Чудесно оня ден Зеленски каза че му трябват некви 50 милиарда до нова година.Сметнал си е човека по 1 милиард евро на ден ще ги намести.Стегай салоните да бачкат денонощно да има за бял прашец на брадатото джудже и за роклички по 20 хил евра на жена му.Останалото предполагам ще бъде за подръжка на именията в САЩ.

52

баба мара

преди 1 година

нарко-манът от киев да изпрати пари от траншовете изпратени от ес спретевоината и си приберете хората пръснати по света вие сте виновни за тяхнатасъдба защото се подлъгахте по гмо мозъците от сащ

51

АК-47

преди 1 година

Да се измитат в Херсон!!! Тук не ги искаме. Чакаме с нетърпение Путин да изтреби всички нацисти, начело със Зеленски.

50

Чемодан,вокзал,

преди 1 година

Киев уан уей тикет,хохли!Точно както се гаврихте с населението с българско самосъзнание и се отнасяхте с тях като с натрапници! Марш от България и не се връщайте,неблагодарници!

49

Коментар

преди 1 година

Да се връщат по деревните си и да садят картопли!Какво ми се правят тука на дами и господа наготово..шайва и пейзаните им..Тия тука са обикновени пейзани...Онез с парите са по нормалните държави!

48

Анонимен

преди 1 година

muahahahhahahahhaahahahahahaha-глътка въздух-muahaahhahahahahahahahah

47

Анонимен

преди 1 година

Хаха, това е добро! В хотелите само нощувка, а в държавните бази ги и хранят! :)) Ако искат да ядат, да напускат хотелите и да се местят в държавните бази! Правилно! :) Макар че и държавни бази са им много. Има си фургони за такива като тях.

46

Анонимен

преди 1 година

"Украинка съди приютила я жена за робство, защото я карала да мие чинии" ---четете на сайта на 24 часа от вчера. Бях дала и линк , но ми изтриха целия пост. Защо?!

45

Бесен

преди 1 година

Не се косете пичове! Пyтя скоро ще го поеме докрай и хората ще се върнат в родината си. ЕС ще им даде повече от достатъчно, за да направят рай от ада, който рашистите сътвориха. Но вие ще си останете същите нeщacтници и спасение за вас просто няма да има. И отново ви призовавам да развторите широко бузи! Знам, че ви харесва!

44

Хемус

преди 1 година

Ау виждам ги всеки ден " гладните" украйнки,как пълнят торбите на макс,а до тях някакъв ,здрав,прав,***,да го питаш що не е в армията! Особено има една Била до Спортна зала във Варна,там може да полудееш от мякане,на диалектна форма в руския език! На тия джофри и кренвирш не им давам

43

вЪзмУтен

преди 1 година

аааа , не така , не така ! а когато си поканите украинка за компания ( а те са много отзивчиви ) си прекарвате добре с нея , а сега не щете да ги храните . е не сте прави .

42

Анонимен

преди 1 година

А как имаха пари да пътуват хиляда км за да дойдат до тук. Украйна граничи с Полша, Унгария, Словакия, да отиват натам. България е най бедната страна в ЕС.

41

Дедо

преди 1 година

А нашите пенсионери преживят с 350 лв. пениця когато НЕ ГИ БИЯТ, ИЗНАСИЛВАТ И ГРАБЯТ по къщите!!