4

Анонимен

преди 1 година

Около Г20 по традиция е имало още много поканени държави с цел Г20 да им набиват канчетата кой кара влака и с кого да се съобразяват.О баче те не искат да ги поучават и да се съобразяват и видиш ли проблем голем. Хеле за климата и глобалното затопляне в тоз студ няма кой да им се връзва Тръмп ги одряза обаче те драпат.

3

Диана

преди 1 година

Фактът, че Тайван не иска да се върне към Китай най-недвусмислено трябва да показва на Пекин, че някъде бъркат! Че изобщо не строят Комунизъм! Дори да изместят икономически САЩ от първото място в света, нищо няма да се промени в отношението към Китай - те ще си останат една враждебна, тоталитарна , нежелана и използвана от другите страна, колкото и да си въобразяват управляващите там, че тогава всички ще ги слушат и гледат в устата..Вместо да се борят със САЩ, да погледнат себе си..

2

Анонимен

преди 1 година

За разлика от професора за мен нищо ново , с оглед на последните години. Има не еднозначни събития в света.Разликата е в разбирането му. Професора е редно да си върне дипломата и да стане асистент .

1

МВФ

преди 1 година

Самите държави от Г20 са в глобална криза, защото са свръх задлъжнели и не могат да си покриват лихвите. Изкуствено предизвиканата инфлация с печатането на милиарди за ковид ваксини, трябваше да редуцира донякъде тези дългове, но нещо не им се получи и затова направиха война като изпразниха Русия до краен предел със смешните си санкции