21

Анонимен

преди 1 година

Хубаво де тя като е за иновациите да зарязва политиката и да ходи да прави иновации!

20

Анонимен

преди 1 година

Тази е ясна зависима от краварника.

19

Анонимен

преди 1 година

Краварите я заснеха в компроментиращи ситуации и сега ще им е верна до гроб, само да не пуснат и останалото - стил букаки!

18

И Сана

преди 1 година

има зависимости от партита, алкохол, мъже и други хубави преживявания, ама не внимава и не взима поуки от излагациите си. Пък тръгнала да предупреждава Европа...

17

да внимава

преди 1 година

Сана да внимава да не я сбарам у ъгъло

16

Анонимен

преди 1 година

По-добре да си зависим от Китай и Русия, отколкото от САЩ, които с ненадеждни партньори.

15

Анонимен

преди 1 година

Краварите и направиха записи на оргиите, пуснаха 10% и тая взе да ги слави като богове!

14

До 4

преди 1 година

Точно така е. Горчи и нещо. Ама по тая логика трябва да говоир и за зависимост от САЩ понеже първия пирон в кофчега на Нокия го заби Апъл, а накрая не знам дали някаква Американска компания пак не ги купиха и разкостиха. Китай няма никакво отношение по въпроса. Ама Сана Марин за зависимостта от САЩ нищо не казва, щото нали Финландия в НАТО се гласи да влиза. Не може такива полит некоректни неща да се говорят.

13

Анонимен

преди 1 година

Когато си ликвидирал собственото си роизводство с левичарски политики си зависим от друг.

12

Олимпий Панов

преди 1 година

Вижда ли ли сте красива жена да е умна?или изобщо умна жена?Ами на това не е тя!Продаден *** на бургерите

11

Чичо

преди 1 година

Чакай ся, хората ти казаха, че не е проблем да ходиш по партита и да денсиш с гееве. Не са казали, че можеш да даваш акъл. Знай си мястото в целия този театър.

10

Санкции срещу Китай!

преди 1 година

Още вчера да се санкционира!... стига глупости, Санна! Вместо Европа да внимава, вземи ти да си по-внимателна с наркотиците, алкохола и случайни сексуални контакти. Като минимум, не е добър имидж - учи се от Украйна.

9

Сана Марин

преди 1 година

да си признае очевидноте факти. Европа отстъпва в интелектуално и организационно отношение на Китай. Когато имаш с пъти повече инженери и си по организиран, останалите щат не щат зависят от теб. Така че , Европа ще зависи от Китай независимо дали иска или не. Такива да обстоятелствата. Като не и гаресва на Сана да се посвети на пещерен живот, близо до природата.

8

Анонимен

преди 1 година

Заради измислените ви зелени сделки в Европа ще се произвежда едно голямо нищо.

7

И

преди 1 година

Ние имахме завод за полупроводници. Няма го от 1996 година. Сетете се крадци-демократи, защо го няма. Нишо иновативно за износ не е направено в Бг от 1989 насам. Ама нищо. Сега Бг щеше да изнася тези полупроводници. Но, тук дървени философи все са зад "демократични" партии. *** народ, слаба държава.

6

Архимандрит Груйчо

преди 1 година

Санчето станало говорителка и тя на биг босовете.Така хем не разсърдват директно китайския брат, хем подгряват населението за промените...И за награда - женски купончета...ама следващият път ще съберат телефоните на входа :)

5

Анонимен

преди 1 година

Да зависимисме от тях в Европа след последните санкции, вече нищо не може да се произвежда, защото е неконкурентноспособно.

4

Разбирам я жената

преди 1 година

Нокиа беше тотален хегемон и в някакъв момент буквално беше половината от Финландската пазарна капитализация. Но Хуауей и други Китайски компании изскочиха с 5джи и в момента те държат и патентите. Нокиа е в девета глуха. Та Финландците ако искат 5джи и разни други глезотии ще трябва да цакат пари на Китай. Това не е зависимост госпожице Марин, това е закономвено развитие на нещата заради по-слаб интелект. Така че, трайте си.

3

Анонимен

преди 1 година

Ми да разработва, ама както се видя покрай госпожата в Европа предпочитат да си смръкнат малко и да се впуснат в купона ... пък после изяви в Туитъра. Не им се занимава с иновации. Това математики инженерни работи, ууу много мъчно бе един път се живей.

2

Тая па

преди 1 година

Не Китай ни гръмна газопровода. И не Китай предизвика тази война. Сега Финландия като влезне в Нато и като ти извият ръцете за договори за Ф16 и други железарии за милиарди, ще видиш ти що е зависимост.