14

Обективно

преди 1 година

АКО ИСЛЯМЪТ НЕ БЕШЕ ПОЛЗВАН ПОЛИТИЧЕСКИ - ЩЕШЕ ДА Е НЕЩО ДОПУСТИМО. ПО 5 ПЪТИ НА ДЕН ВОЙ ОТ ВИШКИТЕ - Е, НЕ СЕ ЖИВЕЕ ПРОСТО! РЕЛИГИОЗНА ДИКТАТУРА Е ТОВА. ЗАЩОТО ДРУГИТЕ РЕЛИГИИ НЕ СЕ НАЛАГАТ ПО ТОЗИ АГРЕСИВЕН НАЧИН!

13

Ghuraba

преди 1 година

Толерантността на Европа е фалшива и до време. Това няма да попречи. Страх ги е, че все повече местни приемат Исляма и чрез смесените бракове, виждайки ползите. Това ще доведе до искания за промяна на обществата им, което либералите не желаят. Както казва Пророка сав: Тази вяра започна странно, и тя ще се завърне към това да бъде странна (за останалите).. Така, че попътен вятър на странниците. Ислямът ще победи и на запад скоро ще има общини, управлявани по шериата.

12

Анонимен

преди 1 година

Това провокация към Ердоган ли е? Той май беше учил в ислямско училище ... е не в Швеция де.

11

Нужен ли е коментар?

преди 1 година

Спомняте ли си, че преди няколко години точно в тази държава мюсюлманин беше поискал да бъде махнато изображение на разпятие върху фасадата на сграда, която се виждала от неговия прозорец? Оказа се, че това е фасадата на дома на пастор. Хайде сега си спомнете, че пак в последните години в столовите на много училища в Германия престанаха да готвят свинско, макар да е доказано, че то е полезно именно за подрастващите и освен това е важна част от немската традиционна кухня.

10

Анонимен

преди 1 година

Никой не ги кани ,идват трябва да се съобразяваме с тях..отварят училища...да промиват мозъци...до кога ще го даваме либерално...Да отидем и да отворим християнско училище в Саудитска Арабия...или в Иран...що не си стоят там ами идват да ни бъркат нормалният живот...

9

Анонимен

преди 1 година

Аааа, а правата на човека?

8

Обам Бараков

преди 1 година

Ще дойде ден в който Европа ще е помюсюлманчена. Е Латинска Америка ще мине метър, както и Далечният Изток. Тази мярка е закъсняла и ненужна и няма и ефект.

7

Анонимен

преди 1 година

Япония предприе крути мерки срещу исляма не защото има нещо против всички мюсюлмани, а защото там, където има ислямски общност, крайните ислямисти винаги намират начин да вербуват свои адепти. Не можеш да се сърдиш на някого, че брани своята култура, своя начин на живот и също така се предпазва от евентуален тероризъм.

6

Анонимен

преди 1 година

Ееее, лоши хора! Пък се водят евроатлантици! Да ги съдят в Страсбург!

5

Анонимен

преди 1 година

Комуто християнска Европа не харесва, свободен е да се оттегли на друг континент.

4

Анонимен

преди 1 година

Не е "приватизация", а ислямизация. И не е само на училището, а на цяла Швеция, във всички сфери. Само че вече сте закъснели с тези мерки, ислямът се наложи трайно в Швеция, заради "толерантността", "равнопоставеността", "равноправието", "инклузивността" и др. подобни щуротии, с които промивахте главите на гражданите си. Що не идете в Саудитска Арабия да искат равнопоставеност на християнството или някоя друга религия, да видите какво ще ви се случи?

3

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа, брейвик им го каза много отдавна но не му повярваха, обявиха го за луд...до 50 години Европа ще е ислямска.

2

Кръстоносец-Тамплиер

преди 1 година

Браво. А у нас кога? Трябва да се забрани исляма във всички християнски държави, защото с времето стават все по нахални и с претенции. Като не им харесва в християнските държави, какво търсят в тях ?

1

Анонимен

преди 1 година

Ислямът е античовешка идеология и психическа зараза.