68

Анонимен

преди 1 година

Вчерашните постижения на кафевите елфи от Укрия - трактор - 1 брой, ремарке - 1 брой, кантар за едрогабаритна техника - 1 брой, жляxтuчu - 2 броя.

67

Анонимен

преди 1 година

Почваме лекичко да се измъкваме... като мокра връв. Апропо, АР нещо шикалкави: "But three U.S. officials said preliminary assessments suggest the missile was fired by Ukrainian forces at an incoming Russian projectile, and Biden said it was unlikely that it was fired from Russia. NATO chief spokeswoman Oana Lungescu described the blast as a tragic incident.

66

Анонимен

преди 1 година

Сутринта провокатори от страна на Русия говорят че искат да стрелят. Сега какво очакват? Да се изтегля Русия от независима Украйна, ако иска да и е мирна главата. Няма какво да прави опикационнара армия на Русия в независима Украйна. Това е още едно потвърждение че не може да остане окипационата армия ненаказана.

65

до 123

преди 1 година

Предницата оре на нивата на която ще копнат гробовете на двама ляхи!

64

123

преди 1 година

Руските пропагандисти ме кефят Симонян не говореше много когато гръмна Керченския мост, който всъщност и военна инфраструктура от критично значение и според същата руска пропаганда, обаче от преди 3-4 месеца и по добре защитен от Белия дом. Сега падна една ракета насред нищото в някокво поле и почна да вдига предницата. Едва ли има страна чието ПВО да пази всички ниви.

63

Анонимен

преди 1 година

Лидерите на НАТО са... Хвани го единия - удри го в другия. По цял ден празни приказки. Пускам да гледам някви стриймове да си уплътня времето с нещо полезно.

62

Анонимен

преди 1 година

Джуджето вече се щипе.

61

123

преди 1 година

НАТО няма никаква причина да се намасва. Украйна и без НАТО се оправя чудесно. Сили на ВСУ вече напредват и на левия бряг на Днепър. За чий му е на НАТО да ескалира конфликт, който Украйна печели. А за ракетата е ясно че става въпрос за инцидент.

60

Анонимен

преди 1 година

Долара взе да пада, няма как да не стават неща, като да падат ракети и да гърмят тръбопроводи. Дестабилизиран ЕС значи покачване на долара.

59

Анонимен

преди 1 година

До 54, руски пръдльо, а се е опитала твоята Расиа да пръдне като теб, а е изтрита от картата! Камък върху камък няма да остане от тая терористична държава! И никой няма да я чака да изстрелва сармати, посейдони и не знам какви още ръждавейки! Само при намек за това, отгоре й ще се изсипе цялата военна мощ на цивилизования Запад!

58

Анонимен

преди 1 година

"Варшава не спомена член 5 от договора ( на НАТО), който гласи, че въоръжена атака срещу един член е атака срещу всички ...) - Смех у залата ! Варшава първо да спомене Кипърския конфликт през 1974 ! Тогава нали въоръжената атака бе срещу страна , членка на НАТО (Гърция) ? Колко я защитиха НАТО тогава - колкото и сега ще защитят Полша т.е. - НИКОЛКО ! Пука им на НАТО за Европа , особено пък за Полша ...

57

Заглавието???

преди 1 година

Ескалация и конфронтация с Нато е едно и също!!!

56

ZV

преди 1 година

Целта на Наркомана с подобни актове е да се стигне до пряки удари между НАТО и Русия, но пък и атлантиците не са хептен будали ,а само лаят . Лошото е това,че добре виждат целта на зависимият и не правят нищо да го спрат.

55

Анонимен

преди 1 година

Поляците правят неуспешен опит да оправдаят войските, който пратиха е Укр. за завземане на западните области

54

Анонимен

преди 1 година

Заглавието в нонсенс! Как може да има конфронтация (на Русия) с НАТО без ескалация (на напрежението)?

53

Защо

преди 1 година

Защо задавате въпроси, на които всички знаем отговора. Да, ракетата не е руска, не е и украинска, а е СССРска. Въпроса не е каква е ракетата, а от украинци ли е изстреляна. Какви са тия манипулации, ние читателите да не сме проcти?

52

Мечо Пух

преди 1 година

Замислете се - колко ли такива украински ракети са изпопадали над цивилни сгради при предишни нападения? Да сте чули нещо? Не - представят ни се като руски атаки срещу мирното население.Ама за вчерашния случай научихме, само защото е извън Украйна.Смятай за каква журналистика и подправяне на истината става въпрос !

51

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

РАКЕТАТА Е ПОЛСКА ДАДЕНА НА УКРАЙНА И ВЪРНАТА ПОРАДИ ДЕФЕКТ

50

!

преди 1 година

НАТО влиза във воина, да му мисли ***'лер от бункера. Направи раша ще е разкъсаме до неделя.

49

Аноним

преди 1 година

Отново нато показва колко са безсилни и страхливи, няма чл. 5 убитите са убити. Много са загрижени но на ужким,дори и в центъра на Варшава да беше паднала бомбата пак щяха да се ослушват и поредна санкция ужким