37

Мухаха

преди 1 година

До До Идея... Това да ти не е Русия . АМИ НЕ Е .... Руските ракети стигат до МКС за ТРИ ЧАСА ... Докато Американските нови технологии наскоро подобриха собствения си рекорд от 16 на ДВАНАДЕСЕТ ЧАСА полет до МКС ...... Мухахахаха . А какво стана с новата технология в американската тоаллетна в МКС за няколко милиона долара ? Още ли ползват руската тоалетна краварчетата ?

36

М

преди 1 година

А представител на ЛГБ... и стоте пола кога? А човекоядец кога? Каква е тази дискриминация?

35

popa ot razgrad

преди 1 година

някой може ли да ми обясни защо е толкова важно жена и чернокож да кацнат на луната...

34

До Peter

преди 1 година

Ами погледни в огледалото.

33

Накратко...

преди 1 година

Първата жена ... първия афроамериканец .... ще ги последват първия хомосексуален и първия кривоглед астронавт .... Бели , хетеросексуални астронавти също ще има , ама те няма да бъдат показвани в репортажите и единствената им задача ще бъде да пилотират ракетата до където великите "първи" им кажат ......

32

Кути

преди 1 година

Значи толкова пари се харчат, само и единствено с цел да отидат на луната, фльорца и черен. Евала, Азис, евала Брендо...

31

До Идея

преди 1 година

Това да ти не е Русия - техните ракети и сега и през 60 са горе долу същите . Хората се възползват от новите технологии.

30

Един с една

преди 1 година

Да не гледате на живо как ''Маша'' полита към сащ и ес

29

Идея

преди 1 година

Абе, защо просто не вземат да построят модулите на Аполо 11 и Аполо 12 и там всички по реда 14,15,16 - все пак с тях са кацали на луната още 60-те - явно са много добри ракетите им от 60-те. Със сегашните все още не могат да отидат....

28

:)

преди 1 година

Голям майтaп ще е ако и този път не излети

27

Анонимен

преди 1 година

Ше ви светна че Гагарин е бил афро ама го избелват на снимките.Ахил също е бил афро както и Джеси Джеймс.Останалите велики личности са били украинци.

26

Българин007

преди 1 година

Аре стига с тия чернокожи ги навирате навсякъде... дотегна ми вече от тях.

25

Анонимен

преди 1 година

Въпрос на приоритети, някои се връщат на луната , други избиват цивилни .

24

Инженер Физик

преди 1 година

И преди всичко тука да го е обърнало на политика само ще кажа, че аз като физик следя всичко свързано с инженерството, космонавтиката, астрофизика, геофизиката и авиацията. В момента тенденцията е такава: Най-големите успехи са за НАСА, ЕСА се мъчат нещо да направят и да догонят НАСА, но още много път имат да извървят. Роскосмос е в застой поради разбираеми причини, а като традиция в космонавтиката можеше да са номер 1, ако влагаха всичко в това. В момента Тиангонг набира огромна сила.

23

Анонимен

преди 1 година

Шимпоанзета вече не летяха ли до там?

22

Лена

преди 1 година

и там да се размножат както е модерно и да има от новите европейчета/ американчета

21

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

НАЙ МНОГО НА ЛУНАТА ДА ГИ ПОСРЕШНИ АЛЕКСАНДЪР МАКЕДОНСКИ.

20

Тенгри кан

преди 1 година

И Орфей е афро... ;))) Белият маж е дискриминиран!

19

На Луната има ли ТОК

преди 1 година

В Киев има ТОК! но той е ХОЛОГРАМЕН!! Затова не се вижда!! Но ток има! Така че успокойте се хора. Моля ви. Не драматизирайте. Вова няма как да победи. Русия е пред разпад. Няма армия, няма ракети. Нищо не и остана!

18

Луната спи, а йодът?

преди 1 година

Йодът свърши! таблетки ходих да купя до аптеката! Изкупени са. Свършили! Народът подивЕл! Маже, капе, пие! Както дойде тъй! Като метнат АТОМА да сме готови!