244

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин!!!

243

Анонимен

преди 1 година

До сега никой президент на саш или сср/роусия не са бягали никъде след неуспешна война. Но пък български преебатели-газолизници са бягали с 200 като евани при всяка воойна

242

Анонимен

преди 1 година

Днес калибрите отново напукаха канчетата на нацистка Украйна вие Путин не го мислете. Вижте какво става в България страна в ЕС и НАТО най мизерната и бедна страна в Европа и без никаква армия благодарение пак на тези от ЕС и НАТО.

241

гг

преди 1 година

От преди малко: 2 от МНОГОТОЧНИТЕ ракети на Рашистан, удариха полско селце, убивайки двама души. Ей ся стана белята. Поляците сами ще разгромят руската армия, друг е въпроса за атомната зима вече.

240

Анонимен

преди 1 година

Путин е съвременния Хитлер. Скоро ще има болезнено отрезвяване и посипване на косите с пепел. Няма как да оправдаеш интеервенция на чужда територия, след като не си отправил дори ултиматим (казус бели) Това си е престъпление спрямо човечеството и срещу народа си.

239

IQ 3.14

преди 1 година

вместо да цъкате коментари против хохлите, идете проверете гумите на колата, маслото, има ли гориво, и си налейте вода за 3 дни (средно 3л /човек).

238

Станю Иванов

преди 1 година

Поредни пропагандни простотии на Запада!Русия е голяма и Путин може да си ходи където иска, но когато руската армия тръгне на запад , Бог да Ви е на помощ!

237

IQ 3.14

преди 1 година

ако влезе в сила article 5 хусарите ще са в ленинград преди финландците да кажат "перкеле". а ние пак сме на грешната страна на историята

236

Анонимен

преди 1 година

Пътят за бягство на Путин е само в отвъдното. А паметта за него ще бъде като за Хитлер. Позор за него и за страната му.

235

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен303не, мародери. в харков. а ти кво си разбрал от тва къде си гледал, е ясно

234

Споко

преди 1 година

До Анонименкъв бонапарт къв сталин в нация от деградирали провинциалисти, боярищници и гопници??в сравнение с техната средна класа плашипутарниците в северозападен бyлгаристан са нобелови лауреати.

233

реалист

преди 1 година

До 294. Никой никога не е казвал сериозно, че на рашистите са им свършили ракетите.Това че някой форумец го е написал, или някой смешен анализатор го е казал, не значи нищо. Плюс това те все пак продължават да произвеждат, а и е хвърлят по 100 на ден.

232

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен297чиче, *** си поръчай некъде една шопска че утра като дойдат билетите от лотарията ше има един месец на русенско варено и медузи.

231

западняк

преди 1 година

До 289. И ти ли си от "разбирачите", които знаят какво мислят Байдън, Путин, какво се случва по света и в космоса. Всъщност, си невзрачен съветски оххлюв, който се чуди как да си обясни трагедията на "безаналоговата" армия и състоянието на сибирската клоака.

230

читалище заря

преди 1 година

До Анонименами явно две да намятат в полша са им останали. баш сега не е най правилния момент да си допълваш бройката постове, че си баш на мамеца.

229

IQ 3.14

преди 1 година

До империя на злотодо сега са потвърдени 2ма загинали в полша от "високоточни" ракети на братска държава. чакаме поляците да излезнат с официално становище и най вероятно всички форумни експерти, сандеца и лелка ще излезнат за определено време в отпуск. ако беше паднала бомба на дедо Збигнев на нивата е едно. Силоз за зърно с двама загинали си е баш цирк.

228

IQ 3.14

преди 1 година

вата, стегайте гъзерете да ходите запас. нали жадувахте многобройна българска армия? да видим колко сте чевръсти с лопатата в ръчички

227

Самовар

преди 1 година

Руснаците току що удариха обект в Полша

226

Анонимен

преди 1 година

Доста глуповат въпрос! Къде може да "избяга" човек, чийто притежание е целия свят.

225

таварищ паПутин

преди 1 година

Ха-ха-ха ...поредните *** на ЗАПАДНАТА ПРОПАГАНДА !!!