44

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

СПОКОЙНО МЛЯКО ЩЕ ИМА ДОРИ АКО СЕ НАЛОЖИ ДА ВНЕСЕМ И ОТ ТОНГА

43

анонимен

преди 1 година

ВИП - означава ВИСОК ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ ! В България много често четем ВИП-гостите - "Азис", "Галена", "Андрея" и т.н., да не би това ВИП у нас да означава ВЛИЗА ИЗВЕСТЕН ПОМIЯR ? Тогава да не се учудваме, че не можем да разберем кой ни доведе до беднотията и защо обвиняваме за това ПП ? Пrостотията ни е вродена !

42

Анонимен

преди 1 година

Румънските млека и сирена са по евтини от родните с 10-15 процента,повече ли работят мамалигите,повече субсидии ли вземат,по малко ли печелят,по евтина логистика ли имат,как става тоя филм бре?

41

Гадняр

преди 1 година

Другарите (бивши ТКЗС-ари или комсомолци) построиха мандри с евросредства за чудо и приказ, но забравиха че трябва и мляко, за да произведат млечни продукти. Първо "внедриха" палмовото масло, после минаха директно на сухо мляко. Сега и това им излиза твърде скъпо и направо си поръчват вносно сирене и мляко и само го етикетират..! Иначе цените им са най-високите в цяла Европа.

40

Анонимен

преди 1 година

Цената се вдига само на магазина. Производителите духат супата. Това е от години и затова никой не се занимава с животновъдство у нас. Такава е истината. Прекупвачите стават все по богати а фермерите все по бедни

39

Мен

преди 1 година

Пълни глупости, около нас (лозенец, софия) има по 4 магазина на млечни ферми, в които си продават продукцията. Ако са на зор ще вдигнат цените и да ок. Тези, които продават на разни прекупвачи, които после продават бяла вода и брашняно сирене може би имат проблеми заради ниските цени. Съвета ми е да се обединят и да продават директно на крайните клиенти.

38

АМИ....

преди 1 година

Намери си неко'й да ти работи за "ЗА без пари" бе ДАНЧО ....и ше си живееш като при "СОЦа...хахахааа

37

Анонимен

преди 1 година

Като е кът защо цената не се вдига. Нали пазарната икономика така казва. Ако не се вдига значи на пазара има монопол. Щом има монополни структури заначи държавата не си върши работата. Джон Кейнс. Щом държавата не си върши работата ЕС трабва да я санкционира и накара да се промени. Щом ЕС не го прави значи сме в мафиотско лобистка мафия. Щом сме в такава система къде е МВР, ДАНС, Прокуратура.Нещата са прости и трябва да се казват простичко

36

До 34

преди 1 година

Ако не желаеш да те управлява Бойко можеш да се хвълиш от някой от мостовете който Киро построи над Дунав.

35

ПРАВИЛНО!

преди 1 година

В България ----НЕМАМ ИНТЕРЕС ДА РАБОТЯ----от години работя в в Чужбина и съм добре!

34

Данчо

преди 1 година

По времето на лошия социализъм имаше истинско мляко и месо и производство по БДС. Сега при добрата демокрация, вече няма производство, само ГМО и фалшификати в лъскави опаковки. Да ни е честита ДЕМОКРАЦИЯТА братя Българи!

33

Простата

преди 1 година

Японците ще ядат българско саламурено сирене , а българите ще ядат Тофууу ?!?!?

32

Анонимен

преди 1 година

ПОЛЗВАМ ГО СУРОВО - Пич, така може да си докараш Салмонелоза. Много рисковано постъпваш.

31

Смех...

преди 1 година

ПРИ 100-лв/ кг.мляко ШЕ СЕ "ПРОМЕНЯТЕ" ВСЕКИ ДЕН, БЕ....щото кучето скача според икономическата тояга....хахаха...НЕМА ЛАБАВО!

30

до 28

преди 1 година

Какво намекваш бе ***, че виновни за това дередже е продължаваме промяната ли ? Грешка си не на родителите си, а на природата, щом не си осъзнал от кога и от кого тръгна тази българска катастрофа, а тя е следствие на такива слаби в главата екземпляри като теб !

29

Анонимен

преди 1 година

масло президент в Германия е 2,20 евро, тука същото ми го продават за 8-9 лв., ама иначе ббило щото нямало крави у нас, циркаджии незнам какво няма, ама има дзверски картел

28

Анонимен

преди 1 година

Ей тука големи съвети давате,да ходим по селата да купуваме мляко,бензина да не е без пари,цяла седмица си на работа и ще хукна неделя да гоня крави по селата.

27

Анонимен

преди 1 година

"Ходят с цистерните в Косово, Северна Македония, Сърбия, Румъния" - Това са пълни лъжи. Никой няма да рискува да му се вкиснат цистерни прясно мляко, като много по-евтино и по лесно може да си докара ТИРове със сухо мляко и да си прави прясно когато си поиска от него, защото има много по-дълъг срок на годност.

26

eмигрант

преди 1 година

Ако имахте мозък за размисъл, щяхте да се сетите, че Тиквата унищожи животновъдството като разреши спекулата и измамите с хранителни продукти с разрешаването производството на имитиращи храни, така неговите бандити набързо направиха милиони от имитации, а вие защото умишлено ви държеше бедни за да не умирате от глад купувахте и купувате имитациите на храни, така пълнихте "чекмеджета" и увреждахте и увреждате сами здравето си,а той пRостия Тиквун "най-великия" и "най-грижещият" се за вас ОВЦЕТЕ !

25

Анонимен

преди 1 година

Продължавате ли промяната ? Малко ви е 100 лева да стане литър мляко.