43

Радек от Боктор

преди 1 година

Лееееееее!!! И този чвор изплува! Още един от наглите крадци на Костов взе да се изказва, като си мисли, че нямаме спомени и всичко е добре забравено! Нали ти участва в наглото доразграбване на държавата с пенсионната реформа, която остави пенсионерите просяци! РМД-тата Муравейчо? Забравили ги? Ами кажи си за твоите хотелчета във Велинград, Китен и къде ли не!!! Днес Костовото котило досъсипва България заедно ПП и КИРЦАТА!

42

Весо

преди 1 година

Браво Муравей,след пладнешките обири,рехава качулка.Като част от финансовата система и ръководител финанси на държавата,днес говориш,като познавач на кражбата е изкуство.Забрави ли за муравейките,то всичко и всьо на гърба на народа.А ти,какво направи,вчера,днес?

41

Ламята

преди 1 година

Муравей е Змей

40

Анонимен

преди 1 година

Това го могат само комунистите, днес социалисти, да фалират държавата. Както и техните дечица, нахаканите лигльовци и лъжци, некадърни да управляват, от ПП.

39

Анонимен

преди 1 година

Крадливия Муравей изпълзя от дупката !

38

Щирлиц

преди 1 година

Много се разпълзяха сините антибългаристи...

37

Не че нещо

преди 1 година

Цялата ни държава, като сграден фонд, заводи, земеделски земи и бизнес към днешна дата струва около 500 милиарда долара. Имаше едно проучване колко пари трябват за да се изкупи.

36

Хайде, хайде

преди 1 година

Тоя бивш ТРЗ /труд и работна заплата/ има ли понятие какво са 342 милиарда?

35

Анонимен

преди 1 година

3.4 милиарда или 340 милиона е по-реалистично число. Мукавей малко е попрекалил.

34

Анонимен

преди 1 година

На тоя баща му е бил голям зевзек да го кръсти "МУРАВЕЙ".

33

Анонимен

преди 1 година

Муравей - един от най-богатите в България...

32

Анонимен

преди 1 година

Това не е новина. За тази схема на Румен Гечев се говори от 1997, и предполагам за това тогава той духна от страната. Но нито тогава, нито по късно някой му потърси сметка, върна се и от десетина години пак се изявява в НС. Муравей като е принципен да го беше вкарал затвора като дойде на власт

31

Дедо мацо

преди 1 година

Що ти не крадна ли с мавъра А бе муравеьо

30

Анонимен

преди 1 година

Тези, които не успяха обаче създадоха механизъм, с който изнесоха 342 милиарда навън и ги препраха. Те са отишли при шепа олигарси."Пич ,за кака валута говориш ?342 млрд евро дори и дългът на Гърция е по малко .А за бивша соц държава ,без икономика на командно дишане 90-та година .От къде ги измисли тия милиарди ?Ако со от Виденовата зима с по 100 милиона инфлация разбирам .И банките 90-та година са били гола вода ,едва ли е имало кой знае какви пари там .

29

ПП =БСП =ДБ =КОМУНА

преди 1 година

РАЗКРИТИЕТО НА 2020-2022......

28

Анонимен

преди 1 година

342 млрд.лева!!! А някогашния участник в това най-престъпно управление след 90-та г. - Румен Гечев, е народен представител в сегашния парламент??? Ако такъв държавен и банков фалит се беше случил преди 25 г. в Китай,цялото правителство на Виденов щяха да бъдат публично ***.

27

Анонимен

преди 1 година

И какви разкрития са това? Това се е знаело винаги.

26

Иван

преди 1 година

До Други подробности шутник.

25

Ралица

преди 1 година

Определени комунистически фамилии станаха милионери огледайте се и вижте кои са

24

Демократична Украйна

преди 1 година

Ако не знаете, след решението за предоставяне на Военна Помощ на Украйна, Военните Окръжия в България започнаха трескаво пращане на призовки на бивши военни с цел "проверка на кои хора ще можем да разчитаме". Искам да ви напомня, че ДБ категорично отрекоха, че се подготвя изпращането на български военни, но действията на Военните Окръжия говорят друго. Искам да видя първо техните синове и дъщери да бъдат привикани, а след това да ми пращат призовка на мен.