102

Хохо о

преди 1 година

М.и нормално! Д.е е Европа...д.е е Азия!!!

101

Анонимен

преди 1 година

Армията на Тунис да беше нападнала Украйна сигурно щеше да е по-добре тактически подготвена.

100

Анонимен

преди 1 година

"Руснаците ги отстъпиха бе *** и укрите я налазиха. :)))" Ще ми отстъпиш ли имота си доброволно да го налазя?

99

Анонимен

преди 1 година

Военни гении! Да нападнеш пръв от три страни. Да имаш цялото превъзходство в артилерия, танкове и авиация. След 4-5 месеца да бягаш и отстъпваш територии, безценно! Цял свят ти се смее и подиграва.

98

Хектор

преди 1 година

Украйна освободи над 3 000 кв.км от окупаторите......... Руснаците ги отстъпиха бе *** и укрите я налазиха. :)))

97

С водката за днес

преди 1 година

Руските тролферми вече работят 24/7. Ще се почива другата нова година, който има нещо против ще бъде изнудван, физически и психически малтретиран.

96

Сводката за вчера

преди 1 година

Украйна освободи над 3 000 кв.км от окупаторите Русия. Населението ги приветства!

95

Анонимен

преди 1 година

Представителите на Обединеното кралство и ЕС -- Ха-ха, хи-хи ! Опарени, попикани и на-е-ба-ни . Ще има още от същото . (да няма съмнение за кого става дума)

94

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха, хи-хи ! Опарени, попикани и на-е-ба-ни . Ще има още от същото .

93

До 83

преди 1 година

Ти очевидно си стоял много далеч от буквар.

92

Анонимен

преди 1 година

С икономиката си, Блатная до година, две ще е извън Г20. Ще ходят само на ШОС, китайците да им дърпат ушите и да ги унижават. Наш проблем?! Много ясно, че не! Да се оправят!

91

Крум

преди 1 година

Ако можеше и ние да стоим далеч от ЕС и Англия.

90

Сводката за днес

преди 1 година

В Житомир Пушкин уби kpeTeHa, който искаше да демонтира паметника.Бюстът на Александър Сергеевич Пушкин при падане по време на демонтаж удари главата на местен активист, лидер на общественото движение "Гарна Украйна". Активистът е починал на място, без да дойде в съзнание.Руският поет Пушкин помага на Русия да унищожи нацистите в Украйна. Карма в действие.

89

Сводката за днес

преди 1 година

Част от 92-ра моторизирана бригада загуби най-малко петима убити и около десет ранени и се оттегли на първоначалните си позиции, оставяйки парашутистите от Лвов под обстрела на реактивната артилерия на ВС на РФ.

88

0 1 ! Отговори С

преди 1 година

С помощта на разузнавателни средства ЛПР-3 ВС на РФ насочиха 300 мм ракетни комплекси Смерч срещу подразделенията на ВСУ. След удара на РСЗО руснаците атакуват с танкове Т-90М "Прорив-3", унищожавайки танка Т-64БВ и бронетранспортьора YPR-765 на ВСУ.Най-сериозни загуби по време на атаката понесе 80-та бригада на ВСУ от Лвов - опитът за щурмът на Куземовка струва на това формирование 15 убити и около дузина ранени .

87

Сводката за днес

преди 1 година

След откриването на украинската бронетанкова група от безпилотния самолет "Орлан-10" между Берестов и Новоселовски (5 км от Куземовка), ВСи на РФ атакуваха противника с помощта на самоходни оръдия "Акация" с калибър 152 мм.Загубвайки един танк и един бронетранспортьор Sisu Pasi, ВСУ отстъпват, но скоро започват нова атака в района на Владимировка (30 км северно от Сватов), ​​където са открити от специалните части на руските Въздушнодесантни сили.

86

Сводката за днес

преди 1 година

Гибелта на львовските парашутисти край Сватов:На 11.11 подразделения на 92-ра мотострелкова бригада и 80-а отделна десантно-щурмова бригада на ВСУ се опитаха да атакуват позициите на ВС на РФ в района на Куземовка (25 км северозападно от Сватов). Според "Военна хроника" за пробива частите са използвали усилена бронетанкова група: три бойни машини на пехотата и три бронетранспортьора Sisu Pasi XA-180, които са били прикрити от танкове Т-64БВ и артилерия на 40-а бригада на ВСУ.

85

Анонимен

преди 1 година

До Глух Пор ..........и светлото

84

Глух Пор

преди 1 година

До 76- "Който плаща той поръчва музиката. Русия къде е тръгнала"--- По важно е кой държи и хляба и ножа.....и топлото

83

Анонимен

преди 1 година

Далеч...по-далеч...най-добре без раша!!!