86

Анонимен

преди 1 година

Нали Кирил и Асен бяха аматьори? Герб нали им обясняваха как не могат да се справят? Нали те ги свалиха, за да управляват? Сега за какво ги търсят?

85

Анонимен

преди 1 година

Борисов като го отрежат ДБ и ПП за пореден път ще реве, че са национално безотговорни и са провалили правителството. А това че той свали редовно избрани Правителство, удобно забрави.

84

Анонимен

преди 1 година

Нали свалихте кабинета, бе? Айде ето ви сега власт! Защо се дърпате? Айде управлявай, бе бойче, съберете се с другите опозиционни партии дето свалихте правителствтото и управлявайте нали така искахте?Айде! Дайте третия мандат на Копейкин и той да управлява, нали е голям ербат и може всичко да управлява.

83

Анонимен

преди 1 година

Бойко защо бензина не поевтинява, бе? Нали си първа сила? Що свалихме кабинета и не можем да управляваме сега? Действаме ли? Ще управляваме ли?

82

Анонимен

преди 1 година

И да има правителство, то ще е с кратък живот, ще са орел, рак, щука и дюдука.Така, че изборите са скоро, със или без правителство. А пък контактната група, водена от компрометираните и омразни Паси и Плюнкалиев въобще нямам намерение да коментирам.

81

Анонимен

преди 1 година

Ако това ОПГ успее да направи правителство ще избяга и малкото народ, който е останал в родината си. Да имаш очи да се изправиш пред телевизията и да казваш къде колко гласове си спечелил трябва да си нагъл, арогантен, безсрамен, ламтящ за власт и когато знаеш, че масово си купувал гласове. Когато си му*тра от СИК не ти пука. Нали ромите сами признаваха, че гласът е стигнал до 100 лв. и искат да хранят децата си.Му*трата от СИК и шайката около него са за затвор, а не за правителство. ДПС същата работа. Северозапада е потурчен от Карадая без някой някога някъде да е виждал очите му, но за съжал

80

Анонимен

преди 1 година

Не чух и дума за най-големият проблем, корупцията в България и дали ГЕРБ ще направят признание, че са въвели порочни практики в усвояването на средства от ЕС, при харченето на бюджетни средства и при възлагането на обществените поръчки. Ако това не се направи ще излезе, че всичко до сега е било ОК, да продължаваме по същия начин и да разделяме порциите отново.

79

Анонимен

преди 1 година

Барба *** ьос и га щите ще свали наведен, само да не изпусне келепиреца и никой да не го пипа за кражбите, корупцията и милиардите, които даде на Путин за нашествието му в Украйна. Съд и затвор за тулупестата мутра!

78

Анонимен

преди 1 година

Нали беше голям зор Борисов да свали правителството. Нека си направи коалиция с тези, които гласуваха вота на недоверие!

77

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС, Възраждане и Президентът свалиха правителството на ПП, БСП и ДБ с идеята да "спасят" България! Нека сега управляват. 67 депутата имаха ПП, а сега 67 депутата има ГЕРБ. ПП има смелостта да управлява с ясни ангажименти, но опитният спасител на нацията, вождът без който над България не изгряваше слънцето се гъне, търси дежурни виновни - модератори, обвинява и ласкае, обещава и предлага като и на него му е ясно, че е токсичен, няма нито идеи, нито смелост, нито желание да управлява. Страхлив мерзавец!

76

Анонимен

преди 1 година

Борисов не е готов на най-важното. Да признае, че през неговото управление се въведоха порочните практики при усвояването на средства от ЕС, харченото на бюджетни средства и възлагането на обществени поръчки, т.е. пандемична корупция, която е най-големия бич за България. За корупцията нито дума на обширната пресконференция, а каза и да няма персонализация. При тези условия няма как ПП да се съгласят, съгласят ли се - отиват в историята с 200 км/ч.

75

Анонимен

преди 1 година

След като по думите на Борисов, правителството на Продължаваме промяната и Да, България "счупи" държавата, защо толкова се натиска да прави коалиция с тях? Някой ще вика ли втори път майстор, който вместо да му оправи колата, я е развалил още повече?...

74

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ се наиграха бутнаха харвардите, но сега нещата се обърнаха и няма да има правителство, но дори и да има правителство ще го бутнат и то ще изкара някой друг месец,а на следващите избори дори и гласувалите за ГЕРБ чиновници и роми няма да гласуват за тях. Харвардите и другите партии да правят кампания за следващите избори

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "И трите партии изтъкнаха, че основната разделителна линия е корупционният модел на управление по времето на Борисов" ------ хахаха, за половин година "харвардците" сложиха боко в малкия си джоб с техните кражби и слугинаж!

72

Анонимен

преди 1 година

Преди месец нямаше проблеми да съборим редовно правителство и да предизвика предсрочни избори, нямаше кризи, нямаше война?! Сега голям проблем да има избори! Що така бе Лойко, прозрачен си! А за хората от ТВОЯТА партия няма нужда да говорим,хора без мнение и достойнство, доказано във времето *** галиш ги по главите като немски овчарки. Никога повече герб и бб +дпс

71

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ+ДПС+ВЪЗРАЖДАНЕ имат достатъчно депутати да съставят кабинет. Така както се обединиха и бутнаха Редовно избраното Правителство на България, нека сега да поемат отговорност и да управляват заедно.

70

Анонимен

преди 1 година

То обединение имаше но ГЕРБ активираха подпартията си ИТН и го разтуриха. Сега да се оправят що ревът

69

Анонимен

преди 1 година

Щом герберастите вият за коалиции, значи знаят, че на следващите избори ще загубят

68

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Като чета тука все едно до преди войната България е била някаква преуспяваща нация. Винаги сме си били на опашката на всички класации. С изключение на тази за кражбите и корупцията." ---- ти ако си мислиш, че това не е станало без благословията на евро-атлантическите ни "партньори".... крайно време е уфтсете да разберат, че се дават едни пари единствено и само за да слушаме и изпълняваме! Благоденствието на хората е без никакво значение, важното е да козируваме

67

Анонимен

преди 1 година

Всъщност политическата криза у нас се нарича Бойко Борисов, колкото и големите медии и анализатори да се правят, че не го забелязват. Той трябва да е на подсъдимата скамейка, както се случва с министри, премиери и президенти в други европейски страни. Има за какво.