55

Анонимен

преди 1 година

Гешев трябваше да поиска имунитета на Лена Бориславова и на Асен Василев. Така и не се разбра, защо не бе поискани имунитета на Кирил Петков, за лъжата в декларацията му за гражданство. Кои са били пречките за това.

54

Анонимен

преди 1 година

Сарафов да обясни защо Асен Василев и Лена Бориславова не са приведени на разпит, по случаите злоупотреба със секретни документи и за незаконната сделка за руски газ.

53

Учуден

преди 1 година

Как смяташ?Дали испанците са по калпави от нас,че в Сеута и Мелия направиха 6метрови огради и полицай през 10 метра,но това не пречи д,иваците да нахлуват да се хвърлят като бесни върху теловете,да си дерът Плътта,защото много добре знаят,че накрая ЕС ще ги приеме и че ще ги прегръща и цалива,а и по некоя тутурутка ке да им направат!!Там пак Бойко ли е виновен,щот си бил купил къща в бАРСЕЛОНА,според нещастни злобюли като теб Гиб Нонсън,ку мъ ръзбиръш, НЪЛ ТЪЙ,П,РОСТАКО БЪГАРСКИ!!

52

Учуден

преди 1 година

До Гиб Пенсъл??!! Да не си още в детската градина или пък напротив,току що изпълзяваш от детските ясли?!На теб ли мер,завецо трябва да се обяснява,че не се е родила вратата и стената,която може да спре д,иваците от изток!!А що не плюйкаш по Убавото Ленче,дет си съдра п,ката да плюе като теб по оградата за дето я направили ипречкали на ГОРКИТЕ инмингранти да ни налазят?!Бойко ви е крив,че все пак направи ограда!А тя служи да покаже къде е БГ и като нахлуе джагалът,да не вика,че се е объркал!ЯСНО?

51

Гиб Мелсън

преди 1 година

Дори дъното на генофонда може да преминава през оградата, построена от Винету, когато си поиска

50

Справедливоств

преди 1 година

Турците извадиха два бушона. Истинските убийци няма да бъдат открити. Постановка за балъци.

49

Анонимен

преди 1 година

Акаква е причината за разстрела на граничният полицай? и защо са се опитали зда убият и военниет?. Познавали ли са се? е на каква основа? Много въпроси без отговор .

48

Hoh

преди 1 година

Тия двамата от дъното на генофонда,с психични проблеми, въоръжени с пушка в гората,са едно към едно с един филм от 70те, в който двама като тях изнас*илиха и убиха група мъже които се спускаха по една река с канута.Не се сещам името на филма но беше доста брутален.

47

Папо

преди 1 година

Турците имат специално отношение към хората с психични разстройства. В тяхната религия и култура смятат такива хора за докоснати от Бог и не ги закачат.

46

До 52

преди 1 година

АК74 е с калибър 5,45. Ти сигурно не знаеш от коя страна се хваща, но се правиш на умен. Не си. Дебалансираният куршум е неизползваем в горски условия, заради непредсказуемата си траектория след удар и в най-малкото клонче. Тези калпави пушкала бяха въведени в някои бойни части на БНА през 88/89г. , но бързо ги разкараха поради непригодност.

45

Анонимен

преди 1 година

Всички миукаши са чутовно зле .Дрога ,пиене ,катастрофи продажност това са всички миукаши ,те не са българи и тези доказателства са една малка част от истината .Благодаря

44

Анонимен

преди 1 година

При Бай Тошо не беше по-добре в много отношения, но в едно със сигурност беше - през границата пиле не можеше да прехвръкне. Работата на граничаря е да прдупреди веднъж и после да стреля на месо. Да стреля на смърт. Затова едно време момчетата ни имаха калашници. Сега какво имат - фенерчета. Срам, срам. Представете си ако т. нар. "емигрантска криза" се беше случила в края на 70-те или началото на 80-те. Щеше да има по граничната тел едни 10-12 кафяви тела и останалите да се разбягат като овце.

43

Анонимен

преди 1 година

Държавата е разграден двор, но от смехът, с който се заливат Сарафов и Гешев, когато са заедно на заседания, не личи да са особено притеснени. Или нетрябва да гледам повече новините по Нова.

42

Анонимен

преди 1 година

А корумпирания полицаи в Ловеч.Нее Само Данчо полицая шефа на полицията пак не знае Цветелин Ботев какъв е а да живее корупцията изкраде дървата прави каквото му в кев и ракия в гаража госпожо кмет Маринова докога

41

Анонимен

преди 1 година

До До 46............пазил си на баба си хвърчилото. Няма ак 74 НЯМАААА. Има АК 47 и АК47М Първия е калибър 7.62 втория калибър 5.45. Куршума му е с изместен център на тежеста и е за близка стрелба. Пораженията му са по големи обаче. Никой не гърми по границата сватбарски да го чуят. Чу ли бе дръвник. Стига си писал смехории ...каквото и да си пазил или да са ти разказвали

40

Анонимен

преди 1 година

Тоя е ясен отдавна нищо не става и пепмза зеле .Цитирам Месут Ялмъз :Турция е световен феномен на разпространение на дрога .Благодаря .

39

Анонимен

преди 1 година

Държавата е разграден двор, но от смехът, с който се заливат Сарафов и Гешев, когато са заедно на заседания, не личи да са особено притеснени.

38

Анонимен

преди 1 година

На българската граница арестуват хора с изтекла заповед за арест, не търсят дали има основание за нея, но убийците на полицаи и всякакви закоравели престъпници я преминават свободно. Дори стрелят по български полицаи и военни. Коква държава, само!

37

Анонимен

преди 1 година

До Дзивко.............защо пишеш тъпотии бе Дзивко?

36

Неразкриване

преди 1 година

Предполагам че, това не е първото посещение на двамата братя на българска територия и среща с полицията. Но сега нещо не са се спазарили и са се сдърпали.