207

депутат

преди 1 година

Да питат какво ядат пенсионерите.

206

от народа

преди 1 година

СИТ на гладен НЕ вярва !

205

Смях

преди 1 година

Пък после защо депутатите не можели да повярват, че цените се качват и хората мизерстват. Ситият на гладния не вярва.

204

е за тва пък

преди 1 година

получават по 12000, държавата храни добре

203

За пореден път

преди 1 година

става ясно, че си увеличават заплатите, но за сметка на това пък си намалят разходите. Имат и служебни автомобили, чиято покупка, поддръжка и гориво плащаме ние. В същото време един дюнер в София е 10-15 лева, пътуваш със собствен транспорт и заплата ти е в пъти по-ниска от депутатската. И още една съществена разлика - ти, за разлика от депутатът създаваш нещо в хода на работния ден, докато депутата генерира една шепа пикня и две шепи от другото.

202

преди 1 година

Цената на обяда на депутатие не е проблем. Проблем е какво вършат за да си заслужат евтитният обяд.

201

Мръсна

преди 1 година

бомба им е малко на тия!

200

guest

преди 1 година

Изр**ии плащам всеки ден по 3 лв за обяд на първокласничка и то защото 1 лв поема училището. Деца в 1 клас обядват за 4 лв. на ден, а вие ми плющите пържоли на по-ниска цена. Смърт за вас.

199

Петров

преди 1 година

Те повечето едни студенти... Депутатите да си поръчват храна както всички ние правим - има си ресторанти и фирми за доставка. Стига плюскане на аванта!

198

Уууу...брееееее..!!!

преди 1 година

Отврат народе,отврат от всекъде.Старци изнемогват от недохранване и студ,те обяди за по пет лева на гърба на народа си правят.Никакво гласуване! То не съм гласувал от времето на Симо Зара ако трябва да бъда откровен.И да ви кажа,изобщо не съм сбъркал.

197

математика

преди 1 година

При тези цени трябва само да се премести десетичната запетая в дясно и ще получите цените на които се храни народа. Позор!!!

196

Месар

преди 1 година

Каквито са угоени българските дупетати, за Коледа е добре да заколим някой дупетат и да ги направим на джумерки. А най-добре е всички да заколим! Представяте ли си колко джумерка ще имаме за празника ????!

195

Очевидец

преди 1 година

Забелязахме студенти да ровят в кофите за отпадъци на Народното събрание. Около 15 00 ч. няколко студента са се нахранили с отпадъците богато и са легнали да поспят.

194

Анонимен

преди 1 година

Ясно ли ви е сега защо хората не гласуват за т.н депутати.

193

Бахти Свинщината

преди 1 година

+ Заплата 11к+, както едно време, добавки, служебни коли, служебни шофьори, щуротии, а народа да се оправя (средна заплата за провинцията 1000 лева). Нямаме място в Шенген, нямаме изобщо място в евро зоната ама, добре че сме гранична територия на пакта иначе още щяхме да живеем в 1996та година.

192

Анонимен

преди 1 година

А бе тези депупутки кой ги избира , не се залете и им плащайте обяда!

191

Анонимен

преди 1 година

Горките депутати, затова си увеличиха огромните заплати.

190

Трол от тирол

преди 1 година

Тоалетната артия на дебелосереците пак ний ще плащаме? Поне да компостират излязлото на изхода че народа да има файда някаква за вложените средства.

189

Ламята

преди 1 година

Не е луд който яде баницата, луд е който му я дава! Всички да се прегърнат сами и да ходят да си купят хляб по-скъп от депутатски шницел!

188

Сахар

преди 1 година

Със заплати около 10 хиляди лева е нормално да хапват по-евтино.