102

archi

преди 15 години

А бе няма ли "някой" или "някаква организация",да види сметката на този *** турски и на кохортата му от *** амуджи-та да настъпи известно спокойствие в държавата ни...!?!?!?????

101

преди 15 години

сега ще си изтегли министрите ще се поогледа ще се направи на национално отговорени на следващите избори - пак до кацата с мед

100

преди 15 години

тоя няма ли кой да го застреля най-после

99

харабийко

преди 15 години

... не може да остане незабелязана потомствената връзка с Настрадин Ходжа, а ако се проселди внимателно родословното дърво предполагам, че и до нищо не подозиращия Конфуций може да се стигне. Аферим, ашколсун, машалла, бравос!

98

Хайдутина

преди 15 години

а я набарах на улицата, а я застрелях. Майката ти турска скапана. Ке ти отрежем главата кат на пиле ***. Тия неща да не съм те видел да ги пишеш повече оти ке те намера дори в дън земя бъди сигурна и нема да ти се разминте турска.

97

hASAN1969

преди 15 години

Ei vie tam slushaite go kvo govori che toi pak sha a v pravitelstvoto i drugia pat!Vsichki nie sme zad nego!Vsichki zaedno zad DPS

96

terorist

преди 15 години

....да съберем по левче? мисля, че ще стигнат, а? Ама и за БСПарите да съберем, ко ше кажете? А бе я направо да им пуснем бомба в белия дом*?

95

МО

преди 15 години

Не говоря за етническо напрежение.Говоря за това че има много заблудени и не ориентирани.До това че си турчин няма лошо.Но ако искаш да се ползваш с правата на българин ще имаш само българско гражданство и ще се откажеш от турското.Ако ли не няма да си българин и няма да имаш правата защото тук си гост.Така че хубаво е нещата да се разграничат и всеки да си знае мястото.Нямам нищо напротив работете си и си живейте.Както го правят и в Германия.Но там нямат правата на германците.И там са си малцинство! А докато всеки дърпа чергата към себеси накрая всеки ще е с по едно конче от нея и няма да може да се стопли!!!

94

MiTkY

преди 15 години

Браво,много точно казано!Но докато няма равноправие в тази държава,няма да има и етнически мир.Не може даден етнос да бъде толериран за сметка на друг.И още нещо-докато Доган още има власт няма да се оправим-той няма изгода да има етнически мир в родината ни!Лека вечер на всички :)

93

Алекс

преди 15 години

Ахмед Доган, се държи все едно, че не е част от пагубната за България власт, а е опозиция.

92

преди 15 години

Abe za6to samo Balgarite triabva vinagi da sme tolerantni kam 4almite?Ei,maymuni riazani-tuka ste na gosti i za malko,da izpukate do krak,mamka vi mohamedanska!!!

91

преди 15 години

Номер 88 да ти припомня ли близката ти история. Къде сме тръгнали етническите турци, че да се връщаме? Да ме извиняваш но ни е сме от поколение в тази държава, а в периода 84-86 ни изгонихте насилствено стака наречената си голяма разходка.Аз съм турчин да, бг ми е родина да. Но не съм българин. А за Доган да мафиот е, е онези бг политици са друга стока. Тъй че не е цвете за мирисане политиката и политика в тази страна. Само ми е родина тази държава, нищо друго и да ми се иска, всеки гледа себе си да спаси... А за вас оставете ни на мира, етническите проблеми са бомба със закъснител още ли не се научихте? Ние сме миролюбиви и искаме както всички българи по - добри условия за живот. А виждам само хаос и етническо напрежение.

90

преди 15 години

aide gramnete go toia mirizliv tuski ***,be...daite da saberem pari

89

преди 15 години

Аз мисля, че за него идеалното е мястото на журналистите да е в кьошето...

88

МО

преди 15 години

Да не забравяме че Доган е терорист и има присъда за това.Тогава ми кажете ни е против тероризма ли сме или го подкрепяме?А тези българи дето се имат за турци и си гласуват на етническа основа.Те да ми кажат как и на каква цена им изкупуват селската продукция?Какви субсидий са видели от своя човек Доган.Който им затвори болниците,училищата и ги остави да мизерстват.Е време е да решите българили сте или турци.Защото турците са много по добре от вас в собствената си държава.А вие ми кажете защо се върнахте от там? Никой не отива в странство в по бедна държава!!!

87

Митко

преди 15 години

Най-важен е гражданският мир в страната ни.Да не се мразим с другите националности,но и те да ни уважават,защото България-1300 годишната ни Родина е на българите.Да живеем в мир и благоденствие.Всички заедно да управляваме,без алчност,без омраза.Но да изкореним алчността-тя ще докара на всички ни само зло.Живи и здрави.

86

преди 15 години

И от този ми омръзна. Аз съм туркиня да но ми омръзна. И от тези *** ми омръзна. Вековния проблем е*али сме ви 500 години е не бяхме ние. Били са други. Ами то всички са ви е*али по време на историята - нищо ново под слънцето. оставете ни на мира бе нещастни мирезници такива. не ни вълнува политиката ви, и без туй не струва. Едва се живее в тези обстоятелства че и политика ни липсваше. Не сме враждабни, от години си живеем мирно българи турци. Няколко луди излизат и айде ние виновни. Чудя се вече интелект ли няма те. Сами ли не расъждавате....Просто ако има овце ще има и овчари.

85

нагод

преди 15 години

Доган, твоят ред иде...

84

nqkoi si

преди 15 години

Voinite ne gubqt vremeto si s komentari...

83

IZRODI

преди 15 години

MAHAITE SE GADOVE! PODAVAITE OSTAVKA! 6TE IZLEZEM NA ULICITE IZRODIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII