43

Христо Христов

преди 1 година

Че в ЕС дали е забранено да работиш от 14г. възраст?! Въпросът е в детайлите на промените. Отделно - в Русия имат дефлация, докато в ЕС инфлацията не спира и навлиза в рецесия.

42

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 1 година

Скоро облекчена процедура за деца постъпващи в армията..

41

до 49

преди 1 година

То там не е имало нито Ренесанс, нито Просвещение. Никога не са излизали от Средновековието. И затова са такива. Лошото е, че натрапват примитивизма и изостаналостта си на други народи - или подмолно с манипулации, или със сила, или и с двете. Добрата новина е, че краят на последната империя (на злото) вече се вижда, та и ние ще си отдъхнем най-после от Ор_кистан и русоРобите й и тогава шансът настоящата фасадна демокрация да се превърне в истинска вече става друг.

40

Средновековието

преди 1 година

Глад, чума и детски труд! Язък за ренесанса и индустриалната революция!

39

Ти да видиш..

преди 1 година

До Анонимен 30 Кай ти каза че ние сме най корумпираната държава ?Корнелия или Радев ?Държавата ни е много добра.Тя си е наша и не трябва да плюваме по нея.

38

Я па ти..

преди 1 година

До Не ги мислете русите 25 А това че ще загинат над 100 000 млади руски момчета не е никакъв проблем . Русия ще бъде отритната от всякъде. И това ли не е никакъв проблем ?

37

Да допълня...

преди 1 година

Гледам снимката и си мисля, хубави млади момчета жертва на лудостта на Путин.Бог да ги прости. Къде са майките , бащите ? Защо не защитават синовете си ?

36

Анонимен

преди 1 година

До 36 ако намеря за работа нова колежка медицинска сестра получавам бонус 1000? или iPad по избор. На 1000 ? трябва да им се плати данък.има бонуси но няма медицински персонал. Факт караме на авариен режим , ако някой се разболее някой от колегите които почиват трябва да дойде на работа. Положението е зле.

35

Алекс

преди 1 година

Родните русофили какво чакат? Матушка Русия се нуждае от работници.Поехали към Русия,вместо щракане по клавиатурата.

34

Анонимен

преди 1 година

*** що пишеш глупости да ти го....................

33

До 38

преди 1 година

Ходи се гръмни бе, не щастник! :д Само ти ли остана да държиш тролския фронт ??

32

Анонимен

преди 1 година

Защо мама да е нецензурна дума майка значи изрроди

31

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен. Аз не видях руската армия да взема перални и съдомиялни. Това е откровена лъжа част от пропагандата. Видях обаче клипове в които украинската армия жестоко измъчваше и уби подло руски войничета. Мразя украйна завинаги. Заради убитите деца и *** от Луганск Донецк и Горловка Мадоната и проч.

30

Анонимен

преди 1 година

У нас и в Европа да не би да има кой да работи? Народ много, а годни за работа няма. Някои предприятия ти дават 1000 лева само затова, че си започнал работа при тях.

29

Анонимен

преди 1 година

Движението на парите е от запад на изток.

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - що руските колко вземат и какво могат да си купят? Правилото е колкото по-на изток толкова по-зле се живее. Западна европа по добре от източна европа, по добре от Молдова, Украйна, и най-зле би трябвало да е в Русия. Извинявайте но не съм чул украинската армия да е откраднала стари перални и съдомиялни машини.

27

Т.Шак

преди 1 година

В Швеция много деца работят от 15-годишни и никой няма проблем с това. На "автора" какъв му е проблемът?

26

Анонимен

преди 1 година

До 28 по-добре съжалявай българските пенсионери 400лв пенсия и 30лв кило кашкавал. Пък как ще си платят сметките и лекарствата не се знае. Направо са сървайвър. А ние ще даваме безвъзмездна военна помощ. На гол Gъз чифте пищови.

25

Анонимен

преди 1 година

Bosco Sport сигурно зареди санкциите не ги продават тука

24

Анонимен

преди 1 година

Ние сме най-корумпиранта държава не само в ЕС!!!! Това е проблема!!!