120

Не е баш тъй

преди 1 година

До да ама не: "Украйна се снабдява с оръжие за да се брани не да продължава войната". И докога ще се брани? Да погледнем в историята. Османската империя се брани срещу Русия по време на Руско-Турската (освободителна за нас) война през 1877/1878г. докато руската армия стигна но Истанбул. Трябва ли сега руската армия да стигне пак до Киев за да завърши войната?

119

Анонимен

преди 1 година

На тея нагълитети все другите им отговорни за мaгapиите понеже са безотговорни и още непораснали! ПФУУУ!

118

слама за Русия

преди 1 година

русия вече е история....

117

Бъдещето на мира

преди 1 година

Много наблюдатели коментират бъдещето на войната, но избягват да коментират бъдещето на мира. А известно е, че всяка война завършва с мирен договор. Украйна не може да спечели тази война. Колкото по-рано започнат да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят.

116

Калашников

преди 1 година

Отговорността за войната е изцяло на краварите и натовските им сателити ! Слава на РУСИЯ !

115

да ама не

преди 1 година

Украйна се снабдява с оръжие за да се брани не да продължава войната тя не я е започнала за да я продължава, русия нападна чужда държава преди това окупира голяма нейна територия сега още окупира, докато не се изнесе от границите на държавата няма как да спре войната, тя трябва да я спре, толкова е просто трябва да имаш изззвратен мозък промит за да мислиш нещо друго

114

Малко за политика

преди 1 година

Ние не носим отговорност за започването на войната. Но помагаме за нейното продължаване. Постоянното снабдяване на Украйна с оръжие без да и се поставя условие да започне проговори за мир е точно това: помощ за продължаване на войната до последният украинец.

113

Не ром

преди 1 година

До Рома: всички правителства, които са малко малко независими от САЩ и Брюксел спират да изнасят оръжия. Даже Испания,която е доста далече не го направи. Турция пък освен фабриката за Байрактар отпреди войната изобщо не влиза в играта. Ама не, ние много знаем.

112

до 129

преди 1 година

Оръжията убивали...русия да не напада с играчки бе калугер? руските орkи убиват и деца в Украйна, за да превземат територия

111

Ром"с

преди 1 година

Италия сира да изнася оржие за Украйна ,а България започва ...умни,па умни са нашите депутати или пък са зависими от ул Козяк? Какво мислите ,кое от двете или има трето,колеги !?

110

Настрадин Ходжа

преди 1 година

В Народното събрание има само една българска партия и това е . . .ВЪЗРАЖДАНЕ !Всички останали са "краварски" ***.Тъпият български народ ще разбере това най-скоро, от момента в който го въвлекат пряко във военните действия и почнат да се разнасят повиквателни по домовете. И както го пише в Библията:"Ще има плач и скърцане със зъби" . . .

109

miami_heat

преди 1 година

Може Русия да е нападнала но САЩ имат много голям интерес тази война да не свършва.

108

Анонимен

преди 1 година

Мисля че гласувалите на изборите в Бг не са имали предвид темата за даване на оръжия за украйна и останаха много малко неприятно изненадани от начина по който гласуваха депутати те изобщо това е най вредния парламент в последните години. Груба грешка е това решение.

107

Анонимен

преди 1 година

Няма ценностна система вече във хората а относно даването на оръжия това е неприемливо от където и да го погледнем. Оръжията убиват не знам депутатите и министрите дали знаят това. Да дадем старите да получим нови. Това е не просто неморално ами то е цинично. Нищо няма да получим и няма да можем да се защитим дори от бежанците ме е страх.

106

Анонимен

преди 1 година

Цар Борис е казал :Винаги с Германия но Никога против Русия но днешните народни изедници го забравиха това дори не мога да повярвам въпреки че лично нямам вина се извинявам и много силно съжалявам.

105

Анонимен

преди 1 година

До анонимен във фашиска България...вчера два пъти ми отнемаха достъпа дори не разбрах защо. Така е.

104

Анонимен

преди 1 година

До колегата ами не е морално аз лично се срамувам и от решението и от обяснението.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 139Щом нас обвиняват за удължаването на войната, значи са много заблудени ръководството в Раша :))) Войната винаги има и икономически ефект, явно рашките привършват паричките, след години упорство както беше в Афганистан, може и да фалират :))) Да са благодарни, че им пазим Боковия паток, щото янките могат да решат да го резнем :)))

102

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 137Българина е като дявол, но да кажеш, че няма морал....Единствени в света спасихме евреите си от концлагерите, когато воюваме не сме си позволявали да извършваме зверства и изтребване, кое викаш, че сме немали морал :)))

101

сашо

преди 1 година

Ние с една Македония не можем да се оправим,ама се бъркаме между шамарите