266

Анонимен

преди 1 година

Русия винаги е била враг на България. Няма нужда специално да го обявяват.

265

Анонимен

преди 1 година

Честит празник Българи! На 10.11.1989г. се разделихме с пропадналия "социализъм" и раша управление!!! Лоши времена бяха...но останаха в историята. Сега България е ЕС и НАТО!!!

264

Кривондел

преди 1 година

Марийче, за изтеглянето от Херсон пак ли ние сме виновни?!

263

Коя е тая ?

преди 1 година

За кво днес публикува неква рускиня - коя е тая ? Що не пишат за гамените които са застреляли момчето на границата ? Явно е по важно да се пише какво казала някаква рускиня, вместо накъде тече разследването за ония .. скоро само руснаците в България ще следят тая медия

262

История

преди 1 година

Киев е по-стар от Москва с 662 години.Когато Киев е създаван от викингите,Москва е блато.Киевска Рус няма нищо общо с Русия.Освен откраднатото име Рус от Петър Пъреи,че московско княжество не звучи добре.Към Рус прибавил наставката за империя и се е получило Русия.Идеята е на италианец,на служба при Петър и е позлатен за тази идея.

261

Напротив

преди 1 година

Оръжието от България спомага за по-бързото разбиване на руската окупационна армия и изхвърляне на агресора зад границите на Украйна!Така кремълският фюрер ше капитулира по-бързо.

260

Анонимен

преди 1 година

272 Прав си, прилича на мъж и мустачките й личат.

259

Отегчен от невежи

преди 1 година

До История - Няма, да. Киевска Рус - това е името на древна РУСИЯ. Киев е руски град. "Украински" са само две-три от най-западните части, а и за тях не е много сигурно. Украйна в по-голямата си част, вкл. Киев, е историческа Русия. Украйна е изкуствена държава, създадена от Ленин. Самото име "Украина" е РУСКО. Означава "в покрайнините" (на Русия)

258

Анонимен

преди 1 година

299 Русия не само че нападна Украйна, но изби 60 000 невинни украинци, след които жени и деца възрастни, изнасили и унизи стотици, сравни със земята градове и села в Украйна. Чака я международен трибунал и изолация. Путин никога мече няма са бъде равноправен партньор със западните лидери. Той се провали.

257

Анонимен

преди 1 година

303 Някои я наричат "травестит".

256

Анонимен

преди 1 година

Войната ще свърши в момента в който русия си убере жалкото подобие на армия от законните граници на Украйна които самата русия многократно е потвърждавала включително и с будапещкия меморандум от 1994.

255

mdaa

преди 1 година

До До мдааадругарка

254

Луд без морал

преди 1 година

Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова

253

До мдааа

преди 1 година

Мдаааа, ти си направо за затвора другарю!!! Вярвам, че Българските служби четат!!!

252

мдаа

преди 1 година

175 депутати не са България...Още повече, че при толкова шпиони, руснаците сигурно знаят по-добре от нас обикновените хора: Как стана тая работа с изборите, та ни дойдоха тия 175 избранници?!

251

Антон Баев

преди 1 година

До totiНе забравяй киселото зеле

250

Анонимен

преди 1 година

Нагласиха вота ни с машинките,за да може да гласуват как да ни изнесат държавата.Накрая Украйна и Русия ще се разберат,а онези където се бутаха между шамарите ще го отнесат.Затънахме в инфлация заради укрите.После те ще си карат джипките и ще ни се подиграват.

249

Антон Баев

преди 1 година

Бих се гордял ако България носеше и отговорността за сваляне на император Путин но ,,а дано *** надали,,.

248

Ахм

преди 1 година

Турските байрактари не удължават ли войната..или ви съкращават престоя!!!

247

Кривондел

преди 1 година

Единствено Иран удължава войната, като снабдява ръждясалата допотопна руска армия с дронове и ракети...