217

опетков

преди 1 година

До Анонимен Хиляда пъти ти обясниха, т*пако, че там кости няма.

216

ДБ

преди 1 година

Ето още една "почтенна дама" - активистка на демократична България.Там всички са такива "почетнни" женици.Очаквам сега да съберат с Лена-парапета и да се разчекнат на околовръстното.

215

Мари

преди 1 година

Първо прочетете статията, и тогава крилете. То не личи че е паметник на загиналите герои. Ако беше, момичето нямаше да се снима. Какво се правите на ударени. Кметицата на Перущица, да си влезе в ролята.

214

Анонимен

преди 1 година

Не виждам някой нормален човек да защитава тази певица наркоманка клечаща с разтворени крака над костите на загиналите във въстанието. Срамна работа.

213

Траян

преди 1 година

До Анонимен Да, съгласен съм. Това сме ние.

212

Траян

преди 1 година

До Анонимен Да, съгласен съм. Това сме ние...

211

ЧичоИ

преди 1 година

Изисках протокол от Гугъл коя беше тая, понеже името и ,айде добре, чувал съм го някъде но визия и песни, спомен никакъв. И с изненада разбирам, че лелята била певачка. Че и борец за ЛРДВГЗН, че и още даже либералистка. И само един съвет, следващия пат като ходищ да се чекнеш по други места свързани с история и някаква символика, първо вземи малко стегни бедра, д%*** и мозък, че цел народ те гледа.

210

реалист

преди 1 година

Защитаваме паметниците от културно посегателство, но не ги защитаваме от свастики, урина и изпражнения. Бих повярвал на т. нар. патриотар кметица, ако тя търпи подобни нечистотии в дома си.....

209

Анонимен

преди 1 година

До Наглост Къде беше ти да се изявяваш като "патриот" когато паметинка беше поругаван и изрисуван със свастики и Зет-ове??

208

Точно и ясно

преди 1 година

"поради която този паметник е срамен, е неговата символика. Защото този бутафорен, празен саркофаг е символ на това как комунистическия режим, със своите окървавени ботуши, гази върху паметта на героите от Априлското въстание и се опитва да припише същото геройство на Септмеврийското въстание, което е един кървав преврат."

207

Анонимен

преди 1 година

Вече стана пределно ясно на всички защо е цялата шумотевица - част от PR кампания по случай влизането в каталога на Warner Music. Това, обаче, не прави деянието по-малко пошло и отвратително. Тук не ваши максимата за "Няма лоша реклама". Напротив, лъжата за незнание и нарочното търсене на слава върху паметник на жертви прави деянието още по-кално и достойно за порицание. Гърлата има нужда от смирение и СЕРИОЗНО ИЗВИНЕНИЕ пред целия български народ. А предлаганите пари - да си ги задържи......

206

Враг

преди 1 година

Рут Колева е една псевдо певица със съмнителна репутация. Искам да попитам как ще се почувства ако някоя разчевратена парцалетка смятаща себеси за някаква звезда почне да се катери и кикери на гроба на родителите. Първо да отговори на това и тогава да дава изказвания кое какво и как било. А пък и да говори за управление и политика, но това е нормално тук всеки с нисък капацитет си говори за политика и е професор във всяка област, затова държавата е на това положение от безмозъчни псевдо професор

205

Наглост

преди 1 година

Върху какъвто и да било паметник да се разкрачиш и снимаш по този начин се нарича: "поругаване на паметник"Прокуратурата трябва да се задейства.

204

Анонимен

преди 1 година

Важното е че ц елта е постигната, преди не я бях чувал, сега вече знам че има и такава певица у кенефо

203

Анонимен

преди 1 година

То пък едни прелести на снимките... Ум да ти зайде от идеята да се снимаш разкекерчена върху... саркофаг.

202

Анонимен

преди 1 година

Пошлост и наглост събра и в едно , труп Колева !

201

Състояние

преди 1 година

Това е положението. Гражданска позиция. Наведен и разкрачен.

200

Анонимен

преди 1 година

Има връзка с отстъплението на руската армия . Руснаците са суеверни .

199

Анонимен

преди 1 година

Тая сега там се качила да се увековечи или публично да се облекчи?

198

Кукърджъ

преди 1 година

На кой следващ паметник ще се разчекне грозно пак ? Някъде в батак примерно ? Или да се качи на шипка. Нощно време много внимаваме да не изкочи от тъмното насреща ни да се раз чекне страшно . Да пази Господ от таласъми .