68

Зомби нация

преди 1 година

И дори и емигрантите да са си купили жилише ,едва ли ще се върнат.ДОРИ И ПРАЗНИ ТЕ НЕ СИ ДАВАТ ЖИИЩАТА.И НЕ СЕ ПОДЛАГАТ КАТО ВАС .БЪЛГАРИТЕ ЗА ПАРИ СТЕ ГОТОВИ ДА СЕ ПРОДАДЕТЕ,ЖАЛКИ НЕШАСТНИЦИ

67

баба мара

преди 1 година

само неуспелите се връщат успелите не си го и помислят била съм в европа и сащимам преки наблюдения

66

анонимен

преди 1 година

Всички ги мразели тук, като се върнели - мисля, че това е преувелиечно, защото всичи мои познати пък са възмутени пък как в чужбина никой не им обръща никакво внимание, изолирани са и освен работа нищо друго, дори съзнателно били игнорирани. Така че по-внимателно в порицаването на останалите тук, защото и ние знаем нещичко и сме излизали навън.

65

анонимен

преди 1 година

Тези вече и пари не пращали. Освен да си плюят държавата и да мият ..... за нищо не стават, но сега виж ти, отново ние виновни. Не вярвам на ушите си как някой дето все на урудуното да тича, а невинен като сълзичка, а друг, дето се тррррепе в държавата си виновен?

64

Анонимен

преди 1 година

Да наистина. Какво точно искате, бачкатори да ви пълнят хазната, със сигурност не и деца. Прибрах се с детето, е то такава омраза, оказа се че пречи на всички. На комшиите пречи, навън пречи, на всички е проблем. Да не говорим за отношенивто, понеже всички мислят че детето им бърка в джоба, което не е вярно, дори и бг детски не взима. Тук е място само за мутри, пигмеи и пенсии.

63

Празнодумие и

преди 1 година

помпозност в статията, смисълът се губи,а мисълта на списвача блуждае някъде в небесата...С две думи: 33години демокрация = колонизирана разградена територия,загубила 1/3 от населението си,в името на някакви евроатланДически ценности!

62

Краси

преди 1 година

">Оказва се, че много малка част от тях в действителност остават в страната. В повечето случаи българското гражданство се използва за целите на по-нататъшна миграция към други държави, най-често в ЕС" За македонците с български паспорти ли сме се загрижили? За "шведите" или за българите? Имам приятелка, която се върна, освен пречки и проблеми, нищо друго не получи от държавата. Но, се справи с помощта на роднини и приятели.

61

анонимен

преди 1 година

Някой разбра ли нещо от толкова приказки? Може би само това, че не даваме достатъчно, но как ще стане това, те иначе няма и да стоят тук, а ще тръгнат към ЕС. Но всеки ще се запита, ами ние тук, все ли ще сме прецаканите..........

60

Анонимен

преди 1 година

Ми да не са се връщали бе! Сега и тях ли трябва да хрантутим!

59

Анонимен

преди 1 година

Вие се проваляте , а не ние !

58

българин

преди 1 година

Една статия,с безмислено съдържание.Като се върнат гурбетчийте,ние какво-да ги водим на психолог,да им подсигурим по 1 мес.на санаториум,и да им плащаме 3 мес.по 2000 лв. ,защото се били завърнали.Тъпотии.

57

Анонимен

преди 1 година

Нямаме толкова ягоди, няма какво да берат. Как да ги интегрираме?

56

Анонимен

преди 1 година

То ние по принцип се проваляме във всичко. А нещата са толкова прости... Хората сами ще се върнат когато видят 1. Адекватни заплати 2. Работеща здравна с-*** 3. Работеща съдебна с-***

55

Анонимен

преди 1 година

"Аз се върнах тук, защото давам само 10% такси на печалбите си от чужбина. Промените ли това, на примерно 25%, ще си взема цялото семейство и отиваме в Ирландия." Ходи, ако искаш и в Тамбокту.

54

Анонимен

преди 1 година

"демографската криза, в която се намират почти всички страни от Балканите" В Западна Европа решиха ли демографската криза? Ако, да, нека благодарят на Меркел. Относно реинтеграцията на емигрантите, малко е нагло да се намесват тук българските граждани, които са останали в България да се борят, че не реинтегрирали връщащите се. Прекалявате вече и забравяте кой плаща данъци тук.

53

Кои сме ние

преди 1 година

да съдим, че си купували жилища и стояли празни и неизползвани и помпат цените на пазара. Не там е заровено кучето. АКО данъците са адекватно високи за 2-3-4-еНто жилище.. нещата ще стоят по друг начин... сега купуваш и край... тогава купуваш и плащаш да имаш - ако не го ползваш дали лично или под наем става сериозен разход върху който да се замислиш... но това не е изгодно на добре пред$ставения в парламента строителен бранш - интереса няма да е същият...

52

Шоп

преди 1 година

До абе: Само глупакът днес копае с мотика, има си автоматика за това която се управлява от копютър. Аба куха глава от къде да знае и за "работа" си мечтае..

51

На ви МВР

преди 1 година

Пернишки Мутри и полицаи бъркат в мозъка на хората с техника, превъзпитават Българи чрез мутри и изтезания!

50

Чужденец

преди 1 година

Една страна привлича или качеството си на живот или с нислите си цени. Когато предлагаш ниско качество и високи цени хората те избягват. Както е в Бг където и тapaмyките нещат.

49

До 60

преди 1 година

Де да бяха всички като теб. Имам приятел брокер и той ми каза, че 90 процента от жилищата в нашият областен град се купуват от емигранти.И стоят празни. Нито живеят в тях, нито ги дават под наем.За какво са им?