45

До един долен

преди 1 година

Да и ядрените подводници внасят от Иран, също и космически кораби ядрени централи Стелт изтребители балистични ракети и всъщност според теб Русия нищо не може да прави ?! А колко страни по света могат да произведат горните изброени неща и какво от тях произвежда България ?!

44

към Калеко

преди 1 година

След като се откъсне от РФ, от къде Европа ще получава суровините си? Питам за един приятел...

43

Анонимен

преди 1 година

Кое военно техническо сътрудничество? По време на СССР половината от военната машинария се произвеждаше в Украйна. Даже сега се оказа, че прословутите им хеликоптери с украински двигатели летят, а потопения Москва също строен в Николаев, Украйна. Единственото им съвременно оръжие го внасят от Иран.

42

Калеко Алеко

преди 1 година

Че кой иска да има вземане даване с руски компании, цивилизованят свят се отърсва от руските зависимости в това число за газа, петрола и другите енергийни източници, защото са част от хибридните войни и оръжия на путин, никой няма да купува и руски военен скрап след като се видя какви са възможностите му в Украйна ... путинова раша загуби търговските си и икономически връзки с Европа, санкциите които рассия ще налага няма да засегнат гореспоменатите държави, те нещат и да чуят за нищо руско.....

41

1

преди 1 година

Спрели са ни да им продаваме, това което и без това не им продаваме. Голям праз. Смях в залата.

40

Анонимен

преди 1 година

До 58. Единствените, които считат, че целият свят е длъжен да им се подчинява са САЩ. Не мислиш ли?

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 - Е най-сетне, получихме признание, нали за това беше борбата. Да ни види светът колко сме железни. Бай *** се бие в космати гърди с дивашки вик: ***, булгаааар!"

38

Ха ха ха

преди 1 година

До Анонимен 49. Ако трябва да сравним Владивосток с някой средно голям град в северна България, какъвто е например Монтана или Видин, ще се окаже, че във Владивосток е доста по-добре от колкото при нас.

37

Анонимен

преди 1 година

Е е, буквите са им от РСМ, санкции и какво още!

36

Анонимен

преди 1 година

До чудо голямо 47. Прав си, че няма какво повече да губим в търговско отношение. Отдавна загубихме всичко. Явно нямаш представа какво загубихме. Колкото до договора за газа, пише ли в него, че трябва да ни дават газ безплатно? Поне веднъж престанете да се правите на ludi.

35

И пак коментарите:

преди 1 година

"Путин умре", "Русия - фалит", "Край!"... аргументи имате ли, за да подкрепите вашите тези, господа? Или ей, тъй да не хващат прах клавиатурите ви? :D

34

До 29

преди 1 година

Италия, Испания, Франция и Норвегия, не се бият в гърдите, че светът им е длъжен.

33

Анонимен

преди 1 година

Русия уверено върви към фалит. Путин е пътник. Най големия русофоб след Сталин се оказа Путин, направо им разплака майките на руснаците.

32

Анонимен

преди 1 година

въпроса е да не разнасят 'гъби' тия бежанци

31

Анонимен

преди 1 година

Супер, супер! Пълно скъсване на отношенията с Горна Волта!

30

Анонимен

преди 1 година

Ква контрасанкция? Те 95% от западните дружества вече се изнесоха след 24 февруари и нямат нищо общо с Русия.

29

Анонимен

преди 1 година

А, не, хич няма да има контрасанкции. Някой е очаквал Русия да ръкопляска и да благодари на всяка *** санкция, която вместо да бие по Русия, рекушира в Европа. Точни са народните поговорки, каквото самв си направиш.........

28

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29: Добре е да слагаш текста който коментираш в кавички, за да е ясно кой текст е твой и кой не.

27

Даже

преди 1 година

...е малко късно. А вие какво очаквахте - турска баклава ли?

26

Каквото повикало

преди 1 година

такова се обадило! 9 пакета санкции срещу Русия = фалит на ЕСССР и приключване на Фродо Лай нен,която вече е разследвана за договорите с факсините! А ние пак сме от страната на булката,заради пр0дажните ни ***!