83

Анонимен

преди 1 година

Украинските нацисти рушат и убиват собственото си население, а Русия спасява украинците и им строи домове, болници, училища, детски градини, праща им помощи , вещи, храна, всичко: ... Зверства ВСУ в Мариуполе - https://youtube/watch?v=csuThPqljLo

82

NEW рашизъм

преди 1 година

Путин и Хитлер са едно и също лице!!! Дребно, злобно , кръвожадно и с мания за величие!!! Въвлече в безсмислена война целия си народ - шиэофрения на ента степен!!! Превърна Украйна в развалина!!! Върна руснаците в средновековието и това няма да му бъде простeно никога.

81

Щирлиц

преди 1 година

Ако въпросният човек е патриот,ползата е голяма и дълговременна.Ако е бивша м.у.т.ра обаче,го отнася лошия материал.

80

Анонимен

преди 1 година

Не управлява тоя който го виждаш, а онзи който печата и управлява парите! Имената на враговете са излишни ,защото се менят .Този който управлява потоците на парите той определя ,закони и развитие на който си иска.

79

Анонимен

преди 1 година

До 104 по-скоро в Америка ще има гражданска война между либералите от сорта на блак леийф и американските патриоти

78

Знайко

преди 1 година

Когато власта в държавата попадне в ръцете на само един човек,тогава задължително се приема ,,Втората Поправка",за да може народа да мсвали узорпатора.А ако не се приеме ,,дъ секънд амендмент" правото всеки да има оръжия,тогава неминуемо ще дойде момент на гражданска война където двете страни ще бъдат Народа срещу добрите Полиртици.Русия не я чака нищо добро докато не се вдигнат на контра-революция срещу изроденият вече ленинизъм,което е равнозначно на терор.Набират наборници за да нападат чужда

77

Анонимен

преди 1 година

За Байдън ли става въпрос? Питам за един приятел.

76

Анонимен

преди 1 година

Най-опасен е този при когото са съсредоточени мнооого пари. Милярдерите си купуват който им трябва и ръководят даже правителства. Дали някой си въобразява, че старчока Байдън ръководи Америка, той вече себе си не ръководи, но е алчен и слуша, който трябва. Защо санкциите за Русия бяха отнемане на пари и имущество на руснаци, никой не мисли, а мисирките го нахъсват.

75

Анонимен

преди 1 година

Какви са опасностите за България, когато всичката власт е в ръцете на 175 човека?? Война, смърт, глад и студ!

74

максим

преди 1 година

интересно.гледам оценката е добра.има разбиращи и болни.е,видим прогрес има.да,не всеки е запознат с радио- електрониката.навремето- татко ми каза,учи радиоелектрониката,морза.и аз му повярвах.сега имам връзка с радиолюбители от целия свят.и информацията ми е на 1000% повече истинска от на всички смешни световни агенции.голяма работа сме радиолюбителите.кажете на генчо дайнов и на пасито.*** и анализатори,не хочем.

73

Анонимен

преди 1 година

Е па то от край време се знае какви са опасностите и какво се случва. Диктатурата още римляните са я практикували без особен успех. Сега си имаме дебелия с.кореец и Джоджака, след тях на ред са Турция и Китай, веднага след тях са Сърбия и Унгария. За малко и ние да влезем в тая група, ама за сега удържаме Бочко да ни яхне отново.

72

Истукан

преди 1 година

Убийте Путин, за да се спасят човешки животи и световни икономики. Джоджето не знае на коя планета се намира и е в шизофрения. Психично болни не трябва да управляват. Волен Сидеров го пратиха вече в лудницата. Никой не му гледа и телевизията. Партията му вече не е в парламента.

71

максим

преди 1 година

До Анонимени ран и андрюшата луканов,ги знаем.ама, какво остана за българия? костов ли,прокопиев ли,дончев ли,боко ли? кога ще се оправим? смешниците, христо иванов или. генерала му ще ни оправят?абе, не им вярвам, на тези мекерета.съд и белене.костовци,прокопиевци,боковци.всички на съд....то, много трябва да изреждам,но поне пенсионерите и обикновения работник,ще усетят промяна,някаква.гадове,колкото искаш.....народа трябва да каже. и скоро,ще се случи.повярвай.видов ден,иде....

70

максим

преди 1 година

До ПРАВ Еда,прав си.няма спор.всичко е написано точно.

69

максим

преди 1 година

мерси за информацията.много си компетентен.завиждам ти.и като дойда,т след няколко дни 300000 укроси, се готви да ги храниш,поиш,издържаш.и после ела и ми кажи,кой губи и кой печели,юнак!!!!

68

максим

преди 1 година

руснаците, били купували дронове от иран и им пращали пленени американски оръжия!!!абе,хора,вие нормални ли сте? американците ,не могат да гъкнат на иран.появят ли се в залива и с обикновените c-300, с тях будет кончено.бива тъпоумие и демагогия,ама дайте да пораснем.какви дронове,прави русия,сега?умните хора не работят с уиндоус,гугъл,мозила,опера и не вярват на антивирусни програми.смешно................

67

Пешо СОЦ тракториста

преди 1 година

До Анонимен 33 - Като Ви гледам ШАРЕНИТЕ ПАРАДИ , нали пак ние на стари години ще трябва да Ви оправяме демографията , че вие с розовите косички и панталонките с пухчета за нищо не ставате !

66

ПРАВ Е

преди 1 година

1.Андрей Луканов - Глад и Мизерия .2. Жельо Желев и СДС - Глад , Мизерия и Загуба на Територии.3.Иван Костов и СДС - Глад , Мизерия , Загуба на Територии и Чужди Граждани Заграбили Български Земи .4.Бойко - Тотално Ограбване на България .5.Кирил Петков и Асен Василев - Узаконяване на горните Мафиоти .

65

максим

преди 1 година

леля- слава севрюкова,отдавна го е казала. сново будет ссср.союз советских славянских республик.коя- е леля слава,няма да изяснявам.историята, я знае.историята, никой не може, да я промени.рано или късно-истината побеждава.на лъжата, краката са къси.на россия има 17 подземни града.скоро,ще дойде видов ден.ама не може да стреляш по донецк,луганск и да правиш фашистки паради на львов.говорим и за морал и човечност.укрите, погребват за втори път, героя-фашист-бендера.и унищожават своя народ...

64

максим

преди 1 година

какви са, дълговете на сащ и англия.що- българия ,русия,виетнам,китай нямат колонии.кой е поробител? путин,брежнев,***,сталин,хрущчов,живков?