85

Почнаха война срещу

преди 1 година

На снимката пострадал от спец наркотици и обемно обсебващо оръжие психофашиско анти БЪлгария..Опасни терористи окупират МАкедония ползват психофашиски оръжия з а омразяване срещу БЪлгария..Когато започна военния терор срещу братска МАкедония се наложи д апроучим територията. Терористи бяха инсталирали спец съоръжения на телевизионни и радио мачти. ЗОмбираха и озверяваха поени със спец препарти с цел масови убииства. Подадохме сигнал блокираха ги..

84

IceMan

преди 1 година

До 60, то има и добруджанци, шопи, и т.н.

83

Дайте

преди 1 година

да съберем по един лев.... и да го изпратим с букет рози сърбина

82

Българин

преди 1 година

Родът ми идва од Охрид и Кукуш. Родителите на баба и дядо са бягали от Сърбите през Балканската война. Винаги са се определяли само и единствено като българи. За какво македонско малцинство говори този?

81

Чакай малко!

преди 1 година

Какво значи да признае наличието на македонско малцинство? Че то кога е отричано, за да бъде признавано? Нали на преброяването всеки може да се пише, че е религията му е "Джедай" и се самоопределя като "Хатянин"? Какво са тия празни приказки?

80

Ти първо признай

преди 1 година

Че си Сръбски агент.Оттам насетне всичко друго ще се уреди!

79

Деян

преди 1 година

Да живее България

78

Анонимен

преди 1 година

Да Българи или Македонци е едно и също,само че едните не искат да имат обша държава с другите и не искат да ги управляват Български политици и в България има хора ,които се възприемат за Македонци и в Македония хора които се възприемат за Българи.Това е.Или го приемате или не си е ваше решение.Но е факт че ги има.Също е факт че има Македонски език от 1944 година.Какъв е по произход какво значение има?

77

Общ работник

преди 1 година

Аз лично ще платя 5 кубика бетон и литър бензин на държавата. Бетона да излеят на КПП-то с мънкидония, а с бензина да изгорят всички договори за добросъседство и пр. дивотии. И мънкитата пътя, чантата и за хляб. Да забравят за Европа.

76

Анонимен

преди 1 година

Северозапдните хора не се възприемат за отделна етнос.Докато в Пиринска Македония възниква идеята за самостоятелна Македония и Македонци.Не в днешна Северна Македония,не в Егейска Македония ,а в днешна Пиринска Македония.Основните Македонисти и идеолози за Създаване на Македония са били от днешна Пиринска Македония.Повечето са убити от Богадан Филов и Цар Борис 3 и след това и от Тодор Живков.Факт е че има такава държава,следователно народ и език.С политиката ни Ние отворихме кутията на Пандора.

75

д-р Фройдоски

преди 1 година

Да, има македонско малцинство. В психиатрията има и други малцинства. Там има и няколко Наполеоновци, а също и Александър Македонски в няколко издания. Препоръчвам на Мицко да си ги вземе за лична употреба, когато пак започне с лудориите на предшественика си Грую, който съвсем не на шега наложи в училищата по Вардарско да учат ,,Зета Македония" -- бълнуване на болен от краен македонизъм иначе уж нормален човек. То не че цялата РСМ не е една голяма психиатрия...

74

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80 Че то през осемдесетте и момиче от Варна нищо не разбираше на родителите ми от монтанско!

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65А, аз да те подкарам на северозападнал и да те питам защо е доста различен от българския книжовен език? След като от 1984 съм в София и не мога да се отърва от него. Айде сега северозападнал език, Северозападнала република и северозападнала нация? Пък и Цар Иван Шишаман да не е български, а северозападнал цар. Македонския е диалектна форма на българския. Не е самостоятелен език. Обърни внимание на разликата в говора на възрасните и младите северомакедонци!

72

Истината

преди 1 година

Мицкоски е един провокатор!

71

Г557дт

преди 1 година

Този Мицкоски е един саботьор за макетата, да не влязат в ЕС, да поставя някакви неизпълними пречки.

70

Анонимен

преди 1 година

Траките и Добруджанците говорят на Български и се приемат за Българи,с Македонците не е така.В това е разликата.Те не искат да са отделна нация или етнос.Да не говорим за разликите в говора.Те са съществени.Един човек от Пирин ще се разбере много по-лесно с един от Охрид,въпреки че не са се виждали от над 60 години заради политиката на Тодор Живков.Всеки Варненец отишъл в Банско казава,че не разбират говора им.Р този от Охрид ги разбира,въпреки че са от различна държава.

69

Реалист

преди 1 година

Северно македонско, не македонско!!! Те не са Македония, а Северна Македония. Македония е географска територия, а не държава!

68

Неразбиращ

преди 1 година

Косоварите нация ли са? Или са албанци и сърби? Те така е и с македонците в България. Албанските косовари са албанци, а македонските българи са българи.

67

:))))))

преди 1 година

Хахахаха.....

66

Анонимен

преди 1 година

Да в Северна Македония езика е като в Пиринско,но е различен от Българския.Само това може да е факт който да е в помощ на Северна Македония.При условие че Тодор Живков през 1965 забрани срещи на хора от двете страни на границата.Езика остава ,каквото и да правиш.Те учат Български книживен език,но си говорят помежду си като тяхните прадеди.Те даже и да се приемат за Българи заради политиката на Тодор Живков и други,те ще си говорят по този начин.След много години ще се замислят,защо е така.