31

Анонимен

преди 1 година

Търсели финансиране челяците, за туй иде реч :)))

30

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

СПАСЕНИЕТО Е САМО В др.КАЛАШНИКОВ

29

Тенгри Кан

преди 1 година

Навремето, СДС и Иван Костов, унищожиха "Гранични войски". Това са същите тези, които сега, са ГЕРБ-СДС и за които гласувате нон-стоп. Когато турчина и мигъра, вляаат да ва йеват по къщята, вас, големите демократи и европейци, аз ще дойда с тях, да им светя!

28

Долу ЕС

преди 1 година

само да попитам, след като не руснаците убиват бг граничари, а турците, съгласно чл 5 защо натовските хайдуци на територията на България не отидат да пазят границата ни!

27

Анонимен

преди 1 година

Дадоха бронежелетките и сега за нашите няма....направо думи нямам!

26

Анонимен

преди 1 година

Чиста провокация да се предизвика напрежение между Турция и България.А още не сме си предали оръжието на укрите.100% e бил наркоман.Господ да пази нашите военни и полицаи!

25

Рутка Колева

преди 1 година

Ще се разкрачи и разчепати на границата и ще я опазва.

24

Анонимен

преди 1 година

Няма такава пародия на ограда като нашата! ГЕРБ платиха за нея 240 милиона!!! Колко ли от тях са откраднати?

23

Анонимен

преди 1 година

Флиртаджийският подход на Бойко без нотка уважение и грижа към българския избирател винаги ме е възмущавал.Като цяло пренебрежителното отношение на политиците към българския народ е престъпно .

22

Анонимен

преди 1 година

Покажете снимки "демократична" Полша каква ограда е направила на границата с Беларус. Покажете!

21

toti

преди 1 година

Пълен батак,пълно безхаберие на държава и МВР и това е резултата !!! Не съм сигорен дали тези от МО пратени да патрулират са наясно с особенностите по ОДГ!!!В тъмното един таралеж може да го уплаши и представи си гръмнал без да иска ??? На кой кога докладал,никой не казва,колко патрона са му останали или не е гръмнал ...нищо не е ясно,а се бръмчат глупости по телевизията!!!

20

Vako

преди 1 година

Динко къде сиииии ?

19

Анонимен

преди 1 година

Еничарите трябва да свикват със свистенето на куршуми, защото скоро ще ги мобилизират всичките за войната в Украйна.

18

Анонимен

преди 1 година

монката паси и плевнелиев на границата,бойко в зандана

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 Ами ако вместо това някой друг стигне за няколко часа до Истанбул? Затова не приказвай щуротии и моли Бога да не се стига до военни действия между балкански държави, защото Голямата Мечка само това чака за да пристигне тук като освободител или спасител на някого, с по-далечна цел да седне на Проливите. От турска инвазия не се страхувай, от това ни пази язовир "Кърджали".

16

пешо рендето

преди 1 година

Добре, че Ердоган ви пази! гагаузи такива!

15

Анонимен

преди 1 година

Като пишат и казват "мигранти", да добавят, че повечето от тези хора са млади мъже, стремящи се да достигнат Западна Европа, където се опитват да минат за непълнолетни и хем да мързелуват на помощи, хем да се забавляват като безобразничат по начини, за които в своята родина може да получат тежки присъди. Щом като са вече достатъчно нагли, за да стрелят по полицаи, предлагам да се стреля по такива, когато бъдат забелязани. Това ще охлади ентусиазма им да щурмуват границата. Не ни трябват такива!

14

Анонимен

преди 1 година

Милиционерите нямат капацитет за границата. По десетина са зачислени само на един дилър като убиеца на момичетата само.

13

Позор

преди 1 година

Всички тези който докараха този бардак в мвр и границата сега се изказват и дават акъл!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Вучката рекъл, че вътрешното министерство нямало потенциал да осигури толкова допълнителни щатове. Ми щото щатните щатове са заети от отговорни офицери, осигуряващи силово прикритие на такива като Семерджиев и Симончето ли?