127

Анонимен

преди 1 година

Киро, неграмотнико, бягай и не се връщай никога, за няколко месеца унищожихте с Кокор държавата.

126

Психиатър

преди 1 година

Това харвардско *** дори не вдява , че Борисов направо си бърше краката в него! Толкова невнятен канадски "бизнесмен" ! Хайде, бегай в ареста ! Досега трябваше да те "обработват" в някой затвор .*** !

125

Анонимен

преди 1 година

Туй нещо на снимката ми е по-противно дори от Боко.

124

Анонимен

преди 1 година

Петков си представя работата така: седянка и раздумка! Казха ви: без Петков и Василев!

123

Бай Лазар

преди 1 година

Този *** или толкова си може или е тотално в друго измерение. Трябваму психиатър. От тези 240 в парламента никой не го слуша главата. Защо ни е изобщо правителство, като командват от Козяк. Преди ни командваха от Русия, а сега от САЩ. Все сме надупeни, но въпросът е кой ни такова по-сериозно.

122

БОМБАТА НА ДЕНЯ..

преди 1 година

РУДИ ГЕЛА ТАЙНО ЗАПИСВАЛ ВСИЧКИ СВОИ РАЗГОВОРИ С КИРО И АСЕН.... И ЗАТОВА Е ДЕПУТАТ В МОМЕНТА........ Ха ха ха..... ПРОМЯНАТА......!!!!

121

от Харвард

преди 1 година

кире , запътил си се към 5-6_то място :) даже и не разбираш че Борисов ви мачка като валяк цинкова кофа .

120

Няма нормални хора

преди 1 година

До 1000 избори... Особено след 2020

119

ПроСоТо

преди 1 година

ей,ама тия съвсем "за мезе" ни взеха !..За политики се водят разговори ПРЕДИ изборите,за да преценят хората за кого да гласуват !!..Сега разговора може да бъде ЕДИНСТВЕНО за това кой какво парче от баницата да докопа!!!..Просто е обидно поведението им !

118

Горчиво

преди 1 година

Жени с леко поведение ПП и ГЕРБ, каквото ви кажат от козяк това ще правитте!

117

Анонимен

преди 1 година

Двамата ще седнат на една маса и ще обсъждат кой е измислил по-добри идеи за кражби и кой е отмъкнал повече. После ще се посмеят дружно на наш гръб колко сме прос ти,че сме ги оставили безнаказано да крадат и ще се приберат да си броят пачките

116

Христо Христов

преди 1 година

Разговорът може да е единствено кой да е битч-а в пандиза и кой да я подмива...

115

Анонимен

преди 1 година

На алангро го кара Киро, цели 16 политики имал!

114

Анонимен

преди 1 година

Канадският българин бъркане под полата на говорителят на кабинета си, докато бе министър на икономиката в таен апартамент. Арестува Борисов, лидер на най-голямата опозиция незаконно, като се изгаври с бременната му дъщеря и малки внуци.

113

Анонимен

преди 1 година

Киро, ще куролираш 16 политики, а? На мама уличното неграмотно тарикатче!

112

ПРОМЯНА

преди 1 година

Отиването на Кирил и Асен на среща не с лидера,а с аватарите му срива доверието към ПП.Не разбраха ли,не видяха ли,не чуха ли,че върху тях се изспиват кофи помия,омраза,виновност за всичките злини на мутрата и пр.Ето и Корнела,която предложи човек,обиждал я публично говори,че ПП и ГЕРБ се сближили.Манталитетът ни е такъв и затова сме на този хал.Но да се срещаш с хора,които ти се подиграват директно в лицето,насадиха омраза към ПП за мен е необяснимо и ме губят като избирател.

111

Анонимен

преди 1 година

Кирчо си иска с бесепето с най корумпираната анти българска партия доказани некадърници.. Докарала ни фалити глад и национални катастрофи Верна на москва до гроб . Показа го само преди седмица за пореден път в парламента. Този *** трябва най накрая да разбере Че който се е събрал и управлявал с комунистите Никога повече не управлява Виж дпс виж ндсв . При следващи избори ще изгуби още На по следващи ще изчезне завинаги.

110

Гайда и Тъпан

преди 1 година

Не си бършете ръцете с канадския българин, който не е виновен за всичките несполуки в управлението, а вижте вижте избраниците си след 10 ноември, сверете часовниците си и четете Дядо Алеко, за да прогледнете.

109

1000 избори

преди 1 година

Готови ли сте за новите избори? Пригответе се за следващите, за по-следващите, за най-следващите,... и така до безкрайност. Тъжно ми е за българите в България и се срамувам да кажа, че съм българин. Всеки от колегите ми в офиса пита: "Какво става в България?" В превод звучи така: "Имате ли нормални политици в България?" Отговорът е известен.

108

Анонимен

преди 1 година

Киро ,къде са парите от хемус,язовирите и тунелът под шипка? Гешев ,спиш ли?