16

Анонимен

преди 1 година

Тая още ли не си е подала сама оставката? Повече никога няма да я изберат, да ходи да си упражнява древната професия другаде.

15

Курни или Йотова

преди 1 година

да сте забелязвали в последните 20 години в дискотеките......дори и да са били, никой не би обърнал внимание наКравите.

14

Анонимен

преди 1 година

Това е идеалът на дълбоката държава на дедо шорош - така и така нищо не зависи от избранниците, затова е модерно да се промотират хора от народа - да ходят на дискотеки, да пътуват с метрото, да карат колело и тротонетки, нали и без това никой няма за какво да им прави покушение след като всички знаят чемса марионетки. След като държи истинската власт защо например не видим дедо Шорош и неговия син на дискотека или в метрото без охрана?

13

Кат изтърбушат Укрия

преди 1 година

ще дойде ред на Финландия. За това я горвят сатанистите. А това младо пиче ролята и е да подготви страната да се бие с Русия. Наместо да си купуват газа и ресурсите на добри цени и да си въртят икономиката, те друго ще правят.

12

Руска мъдрост:

преди 1 година

Който не може да се забавлява - не може и да работи! (сега ясно ли ви е защо ЕС гейовете-лидери са такива талпи!)

11

пенсионер-ветеран

преди 1 година

пак ще ви кажа, това е Мъж с Грим - анализирал съм достатъчно снимки! тия Младите Соеви Момчета натъпкани с Бисфеноли и Фталати много лесно се лъжат кое е женско и кое е мъжко!!

10

в Русия са ужас

преди 1 година

Страхотна мацка, пример за подражание. Такива готини трябва да са всички държавни глави в Европейския съюз. Абсолютен антипод на злобния грозник Путин

9

Клаус Шваб

преди 1 година

Един от Най-Верните ми Млади Глобални Лидери, заедно с Трюди, Джусинда, Макрон и разбира се Елон Мъск - него още 2008 преди тях го направих Млад Глобален Лидер и с Ортаците наляхме Милиарди в Сатанинските му Проекти! Все пак не Забравяйте в Кабинета си имам Бюст от Бронз, не на кой да е, а на Ленин!!

8

Христос

преди 1 година

който от вас е безгрешен пръв да хвърли камъка, фарисей и лицемери, отвън белосани от вътре гробници с нечистотии....стига с фарисейщини и лицемерие, не е убила не е ограбила какво сте се зачепкали, а тия дето обиват и ограбват ги аплодирате, ще дойде и вашия ден лицемери

7

до 8

преди 1 година

До До оставете я намира както иска може да се държи ако не наранява не убива и не краде други хора, няма да се учудя ако харесваш путлеррр понеже се държи благочестиво но убива, краде, наранява и ограбва другите

6

а тя обеща

преди 1 година

да се научи да играе кючек пред падишаха та евенутално да ги огрее да плащат 2% БВП на нато

5

Анонимен

преди 1 година

Триумф?! Ъъъъ къде? На пилона или Околовръстното?

4

До оставете я намира

преди 1 година

Може, ама тези естествени човешки потребности обикновено се удовлетворяват в закрито пространство и с един пертньор. А в случая "триумфът" на Сана е израз на политическо безочие и липса на елементарни задръжки. Не може премиер на европейска държава да се държи на публично място като разгонена ссвиння!

3

Най-тъпите мисирки

преди 1 година

"Триумф за премиера на Финландия" ------------------------------------------------------------------- Да зae6eш децата и семейството си и да отидеш да се чекнеш по дискотеките с други мъже какъв "триумф"е? Това пpocтаче преди да стане премиер е работила като касиерка в супер-маркет когато е била студентка. А митовете, че Финландия била "развита" държава са най-голямата заблуда --- държавен дълг от 136 Милиарда Евро до септември - тия верно само са яли, пили и сpaли.

2

Има съществена

преди 1 година

разлика между свобода и слободия. Тя очевидно копнее за второто и евролиберастията подкрепя с две ръце тези мераци.

1

Хемус

преди 1 година

Туй го искам в пакет с Лена и Калина да ми докарат инфаркт