22

до 24

преди 1 година

Въздухът в Неофит Рилски е доста мръсен, прочее. Заради 150те м надморска височина.

21

До 23

преди 1 година

На 29 съм, мерси за комплимента :) на твоите години отворих третата си компания.

20

Българин

преди 1 година

Хах ти начи си некъв дрътак.. аз съм на 25.. ти на моите години такива пари не си и сънувал.. камо ли да имаш и син и каменна тракийска къща с цяла галерия картини вътре.. ;) докато стигна твоите години ще съм сео на фирмата вече, а ти ще си в гроба компл ексар дрът.. ;)

19

ДО 18

преди 1 година

Недей, че го стресира. Една сума синиър научил и една компания с под средните за сектора заплати (демек студент на 23) и си мисли, че е синиър мениджър ахахахахахаха

18

Алена

преди 1 година

Винаги ще подкрепям г-жа Йорданка Фандъкова, защото видяхме как за кратко време преобрази София! С много работа и всеотдайност успя да довърши великото дело на Генерал Бойко Борисов, превръщайки града ни от сиво комунистическо гето в модерна европейска столица на културата!

17

do 14

преди 1 година

Този с Неофит Рилски е новият Сидней. Видял се със смешни пари и се мисли за голям, като рекламира някакво гето със сардини.

16

До 15

преди 1 година

Senior във VMware бях преди около 10 години. После principal. После lead architect, в момента VP в консултанска компания, паралелно движа моя си бизнес. Ако за тебе 8к, колкото таван взимат синиърите там, са нещо, жалко за теб, Дечко. Айде хубава вечер. Живей на 0м надморска височина в *** и кутийката и се радвай.

15

Българин

преди 1 година

Това са на вашия фандък видимите резултати за 14 години и редът в хаоса ;)

14

Анонимен

преди 1 година

Това е новата бленувана държавност на Румен Радев. Доволни ли сте сега?

13

Българин

преди 1 година

Котки и кучета нямам детето ходи на конната база и язди кон, а твоето по цял ден е на компа и айфоня и шмърка *** в даскалото ;)) senior съм във vmware такава заплата като моята не можеш и да сънуваш смеш ник

12

До 14

преди 1 година

400м2 двор???? МАЛЕЕЕЕЕ!!! Колкото да играе една котка. За дете и куче място няма. Айде бягай, бедняко, не се прави на богаташ- изкарваш колкото junior на 22 в ИТ сектора.

11

До 12

преди 1 година

Ходи при аутсайдерите, няма лошо. Гъчкайте се в Неофит Рилски с 100м2 дворове, колкото южната ми тераса, докато заможните се ширим в 5 декара двор.

10

Анонимен

преди 1 година

А къде да са извършени, като София минава 3 милиона вече?! 200к кореняци и 3 милиона бедни провинциалисти, бачкащи за таван 3-4к (освен, ако не са мякащи ИТ-та колеги) в склада на Лидл или е Спиди?!

9

Българин

преди 1 година

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата фотоволтаици при консумация 1.5, тоест и зимата произвеждат достатъчно ток. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини и мед.център с кадърни лекари. Сега построиха и 4Д кино, ресторанти, конна база, барове, стрелбище и римски спа център с римска минерална баня. Пълно е с млади хора.

8

Муахаха

преди 1 година

Страхотен Град, каква Реклама, Дами и Господа! Взимайте веднага 30 годишни Заеми да купувате Панелки!!

7

Ами как няма?!

преди 1 година

Високи сметки, данъци, разходи, и хората с малките заплати посягат към кражби, дори и грабежи, за да задоволят ежедневните си нужди - храна и битови сметки. Трябва да се търси отговорност на управляващата върхушка, която непрекъснато краде и ощетява българския народ! Бедният български гражданин като вижда, че няма, а държавата е абдикирала от елементарните й задължения да задоволи нуждите му и посяга към престъпност, за да си задоволи основните нужди. Логично.

6

Анонимен

преди 1 година

От статията виждам че МВР София не работи добре, като процент разкриваемост

5

и те така

преди 1 година

обяснимо е , при това преселение от селата към София друго не може да се очаква . това че софийското жителство се премахна беше огромна грешка !

4

Анонимен

преди 1 година

и нито един заловен нарко барон или корумпиран политик. цялата полиция да се разпусне и да се назначат, млади, не-корумпирани хора. мвр е срам! акаб!

3

Анонимен

преди 1 година

За разкриваемостта на убийствата съм направо впечатлен, а за колите всички знаем че ченгетата са в схемата те затова и няма разкрити. А относно грабежи сигурно подадените към полицията са 40% от общо случилите се. Много често се крадат нелегални или вече крадени неща. Примерно на бай Иван му откраднали нощеска 50 литра ракия от плевнята която сам си вари в мазата, и продава на черно в селото