126

999

преди 1 година

"Руский мир" - правиш страната си кочи.на от която нормалните хора бягат с 200. Когато избягат достатъчно хора в съседните държави спретваш постановка, че някой ги дискриминира, пращаш танковете да ги "асвабаждават" , окупираш части от съседните държави и там става същата кочи.на, каквато отдавна е в Русия. Доказателствата са в Грузия - цяла Грузия се развива, а "асвабадените" Ю. Осетия и Абхазия са тотални блата. Молдова - цялата страна се развива , а Приднестровието(окупирано от Русия) - блато

125

Анонимен

преди 1 година

Някои от напусналите РФ руснаци казват, че им е неудобно да говорят на руски език, но не знаят грузински и в знак на солидарност с грузинските патриотари, прибягват до езика на жестовете, съпроводен от кравешко мучене.

124

Хахахахах

преди 1 година

Навсякъде ги мразят. Навсякъде са едни и същи - арогантни, прости, жените винаги изглеждащи ефтино. Парвенюта.

123

Джонсън

преди 1 година

Ако не са били руските Императори и мужици Грузия да е станала отдавна турска , мюсулманска, т.е да я няма

122

Поредната повърня

преди 1 година

Западняците ги разбирам, помнят от ден до пладне. За тях такива статии минават. Обаче защо се публикуват и тука, доста по-грамотни и паметливи сме. И много добре помним как започналия войната срещу Русия президент на Грузия после наркомански си гризеше вратовръзката. Пък самата истина е, че и грузинците като украинците сега са само една маша в ръцете на уж демократичните щати.

121

До Анонимен 149

преди 1 година

А американец за какво е нарицателно?

120

Хей ед сам ли стигна

преди 1 година

до това заключение, или ти го подшушнаха от рушкияПародиен център?

119

унижени монголоиди

преди 1 година

Така ще се чувствате навсякъде руски фашаги

118

Ед

преди 1 година

Държавите във военен конфликт и с непризнати отцепени територии, нямат право да се присъединяват към Нато. Затова и Русия им прави зулуми - за да не могат Сащ да я заобиколят с натовски военни марионетки.

117

Анонимен

преди 1 година

Ще трябва да свикват. Тепърва започва.

116

Анонимен

преди 1 година

Русия протестира че британците дали на укрите подводни дронове! По добре било укрите да се защитават с голи ръце от yбийците!

115

Мда много мръсна

преди 1 година

дума

114

Мда руснак и русофил

преди 1 година

са грозни думи не само в България. ротФронт каскети.

113

ТОШКО КОЗАРЕВ

преди 1 година

Вече сме горди европейци! Дойде ни мозъка в главата! Хитро решение, че дадаме оръжие на братята укри да трепят руснаци вместо нас, което може да се наложи в един момент!

112

Анонимен

преди 1 година

Руснаците от целия свят да се върнат в Русия и да се борят за нея. Когато имаш ресурси трябва да ги защищаваш.Това е изхода.

111

Бай Дрън

преди 1 година

Цяла статия за един бар...нямам думи, докъде падна "свободната" журналистика. Замислете се, че тоя с бара не е по-добър от тия, които плюете. На това дефакто му се вика и фашизъм :)

110

До 127

преди 1 година

Каквото е било преди Путин , по времето на Путин а и след него е едно и също , просто преди безразборно ограбваха ресурсите и народа , а сега при Путин има ред ! Двайсет олигарха са на върха , това е ...една прахосмукачка нямат измислена ! Едно е центъра на Москва друго е останалата Русия !

109

Гошо

преди 1 година

До Реалист..Като дадеш отговор защо е пълно с такива дето търкат талончета ,ще разбереш и това защо ходели гурбетчиите на запад

108

Анонимен

преди 1 година

До Тези *** ги - Ама ти вчера същото казваше и за Украинците по хотелите ! За теб май всички са " *** " , а АНГЕЛИ са само тези които те галят по гладкото мозъче какъв си " демократ " и колко си " свободен" докато затънеш в заеми и дългове ! Те затова се изредиха всички възможни посолства да се мъчат да ти съверат от бунището на " елита " някакво ( каквото и да е ) правителство само и само да си дадем и последните мускети и джепанета на Украина и после се оправяйте както можете !

107

Анонимен

преди 1 година

За това сте хукнали - Хубав климат , ядене , пиене и нощен живот - Поколения които нищо друго не ги интересува ако ще и държавите им да изчезнат ! Слушам как наши инженери и специалисти работят за NASA , а в България няма кой едни фоерверки за Нова Година да направи ! Не знам какво търсите в Грузия или Сърбия , ама с такова мислене нищо добро не Ви чака ! Те Ирак , Сирия , Либия , Афганистан и те още си чакат ОБЕЩАВАНАТА ЩЕДРО " демокрация" , ама нещо ....?!