18

Изключително нагли

преди 1 година

Са тези "Северомакедонци".Те горките все още живеят с Титовите идеологеми за Югославия,според която България им беше враг(на сърбите най-вече!) и те отровиха с тяхната лъжлива пропаганда голяма част от населението там......А по повод откриването на този техен "клуб" в Благоевград,най-точни са думите на баба Елена,майката на Вапцаров - "Не може от майка Българка да се роди "македонец"...Това казва всичко!

17

до 17

преди 1 година

Или с други думи - македонците ще се продадат на тези, които им предлагат повече. Това на обикновен език се нарича проституция. На времето се продадоха на Тито защото им даде международни паспорти. Готови са да продадат дедите си само да падне келепир.

16

Анонимен

преди 1 година

Ако ние българите бяхме направили хубава,богата и просперираща държава,макрдонците сами щяха да искат да се присъединят към нея.Само че ние не сме.Затова не трябва да им се сърдим че не бързат да се интегрират с нас.А да кръстиш културните ни центрове в Македония на Ванче Михайлов и на ЦАР БОРИС 3,си е чиста провокация.и те така го приемат.

15

до 8

преди 1 година

Интелигентен или не Пендаровски трябва най-после да се определи. Македонският парламент гласува и прие френското предложение. Ама сега вече не го харесвали. Ми като него харесват няма ЕС. Това беше условието за влизане. Дайте сега да вземат завоя по корем. Хубаво - ще чакат подкрепата да падне до 50%. Да чакат. Ако искат да са в ЕС да променят Конституцията. България няма да се откаже от подкрепата на българската общност там.

14

Битцент

преди 1 година

Стига с тая Макяландия, ху гивс а шит, аниуей.

13

Анонимен

преди 1 година

В Македония и в България винаги се води политика срещу собствения си народ,без значение как се нарича.България и Македония са държави с най-застаряващо население,с най-голяма миграция и с най-голяма корупция в Европа.Сега Ви разсейват за да не вършат никаква работа с тези културни центрове ,които откриват в България и в Македония.Само човек без нищо в главата им обърща внимание.Работа,по-добър стандарт,по-малко крадене и повече пари за народа и след това нека говорим за история и култура.

12

Анонимен

преди 1 година

В РСМ някой иска да получи още едно вето, по пътя към ЕС. "Античките" се отрекоха от гръцката древна история, от гръка Александър Македонски и Вергиевата звезда с Преспанския договор от 2017. Сега отново развяват знамена с гръцкия символ "Вергиева звезда". Провокират и България с българина Вапцаров. Какво очакват в този случай?

11

от както

преди 1 година

Чърчил и Рузвелт подариха на сатрапа Сталин цяла източна Европа

10

Може би да :)

преди 1 година

До АнонименНе знам Пендаровски умен ли или не, но има логика в думите ти. Като цяло ако се остави темата и не се коментира изобщо и има някакво медийно затъмнение около това ще е добре. Медиите в момента действат противно на това което се опитва да направи Урсула. Щом се появи някакво офисче и започва да се коментира. Кому е нужно да се обръща внимание на тази пародия на Клуб. Ако си направят клуб както си требе,нека да гръмят наврет, но сега е просто една дупка, и медиите го правят още по зле

9

33

преди 1 година

Вземете българските паспорти на всички, които при преброяването не са се определили като българи. Затворете им границата. Влизане в България само с визи.

8

муспи

преди 1 година

Ние с албанците искаме да имаме обща граница. Това *** СМ трябва да изчезне.

7

Анонимен

преди 1 година

Пендаровски е много интелегентен и разумен човек.Няма как сега да напряват промяна в конституцията,при условие че там имаше негативна кампания на опозицията за френското предложение.След френското предложение в Македония имаше 70% негативна нагласа в населението.Преди седмица пада на 60%.Когато спадне под 50% ще направи промяна в конституцията.А така или иначе има период от 14 месеца за наблюдение от ЕС на Македония.Няма смисъл в момента.Можеби след месец?

6

Лена

преди 1 година

батеее от месеци само с тия ни занимавате? !?! амаа грам не ме интересуват нито инграцията им в ЕС нито нищо за тези хора не ме интересува. не ни прави и разлика като държава и развитие на държавата. стига сте ни занимавали с чужди проблеми постоянно и във всички медии

5

Анонимен

преди 1 година

Много от македонските политици искат да впишат държавата си обратно в Сърбия.

4

Боб

преди 1 година

Ми то и ние избираме хора които да ни откажат от ЕС, а да ни присъединяват към РуZZия

3

Папо

преди 1 година

Просто Стево Пендаровски се готви за преизбиране и не бърза да инициира вписване на българите в Конституцията, защото ще загуби популярност.

2

Анонимен

преди 1 година

Просто в СМ се отказаха да влизат в ЕС. Така си им било по-добре. С това поведение на неандерталци друго не ги чака.

1

Нали вдигнахте

преди 1 година

ветото,пр0дажници?!? Сега ще гоните МихалЯ, балЪци!