136

Анонимен

преди 1 година

По гласуването ще ги познаете. Никога не е късно човек да се омаскaри. По добре късно отколкото никога. Мaскари с мaскари.

135

Анонимен

преди 1 година

Той вече го казва така все едно решението вече е взето. Щото някой трябва да се пише невинен и да се закачи за АБ и за ДБ обаче на нашия гръб народен. Демек осъзнах се бях се подвел но тръгвам в правия път. Малко кофти звучи като нож в гърба.

134

Анонимен

преди 1 година

Трябва да съберем поне един взвод инструктори и немедлено да заминават за украйна. На фронта.

133

Анонимен

преди 1 година

Да им пратим брашно олио и минерална вода. Поне ще има малко полза. Те оръжия са фрашкани. Но сещам се за преговарящи нямат а на нас там ни е силата. Да пратим двама трима преговарящи и ок.

132

Анонимен

преди 1 година

Слагайте му на гърба една мешка на гърба и да заминава за Окрайна. Това ще ни е военната помощ

131

Анонимен

преди 1 година

Нищо няма нито да даваме нито да продаваме нито да заменяме аз не мисля че трябва някого да обвиняваме просто да се окротят и вразумят да си налягаме парцалите и да си пооправим нашата къщичка .Не ни трябва дори еврозоната, гледайте Унгария и Австрия и швейцария неутралните....

130

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 126Много си прав. Дойче веле мълчи за младите украинци напълнили България. Дори онзи ден един от Банско се оплаква по медиите, че едва ли ще му признаят квалификацията в България за електротехник. И на никой не му прави впечатление? И те като макетата. Обичат чужди паспорти, ама си пишат каквито им е изгодно. Военна полиция, ако има такава в действителност, а не на хартия да ги лови и депортира при Зеленски.

129

Анонимен

преди 1 година

Като няма техника да пратим жива сила Веднага се сещам за няколко важни лица между които даже има специалисти не специалитети ами спецове не шпецове да не си помисли някой за шпеков салам. Шегичка бе.

128

Анонимен

преди 1 година

Този още ли няма обвинение за държавна измяна? Нищо не даваме! А само продаваме или заменяме с ново!

127

Антисоросоид

преди 1 година

Тоя предател по времето на цар Борис 3 щеше да бъде ликвидиран не стига че ще даваме военна помощ, което ще рече безплатно и ще модернизираме армията т.е. ще купуваме модерни оръжия нещо като самолетите Ф 16. Тоя сорросоид е за концлагер пиша го в списъка, има и такива направо на прасетата в Белене.

126

Анонимен

преди 1 година

Може ли да пратим всички политици, подкрепящи украйна, в интереса на чуждите си господари, и за сметка на собствените си граждани, да се бият на фронта? Да помогнат и те директно, и да видят сами какво промотират...

125

Анонимен

преди 1 година

Никаква помощ, достатъчно помогнахме.

124

Анонимен

преди 1 година

Заминавай на фронта дядка, не си ни притрябвал

123

Анонимен

преди 1 година

До украинския колега. Виж сега ако наистина си украинец аз те разбирам но украинския президент трябва да поиска мир. Това е изхода. Нато че участва това е факт.

122

Анонимен

преди 1 година

ПрУфесорът по електро- и електронната система на МИГ19,21,23 - самолети,летели преди 40-50г. пак се разклопа. Отчетете,че през 1995-6 г. армията на РБ беше почти унищожена и оттогава до 2007г. не мръдна на йота напред. Сетне следва период на първоначално напасване на МО към НАТО, което чак след 5-7 г.дава първите си резултати.Преценете този професор,който е изостанал с 16 г. спрямо военната доктрина и техниката до 2014 г. и още 8г., защото САЩ не учат възрастни хора,какъв военен експерт е.

121

Анонимен

преди 1 година

До До 122 чтоуходи домой дорогой дезертерский укроп... раб ти... уходи господаря въйбери - русский -американский въйбор болшой хахаха.

120

Анонимен

преди 1 година

Заради военни министри като ей този нашата армия отдавна е оголена, ама той не знае дали е оголена или не е ... иска още от нашия беден ардсенал не да продаваме а да даряваме, танк за чертеж на танк...

119

Зозо

преди 1 година

Ще им дадем С-300, Точка У и тежки оръдия 155мм. Да трепят руски пpaceтa.

118

Анонимен

преди 1 година

Пращайте грантаджийте и готово. Хем помощ, хем народен съд, хем остават оръжията тук.

117

питащ

преди 1 година

Няма ли да се скриеш бе американска подлого. Българския народ те мрази тотално, а ти си удобно *** на американските сайтове. Марш от България, *** ***.