299

Не бе

преди 1 година

Европа загуби Русия като доставчик и сега ще го дуxa здраво

298

Solar Power

преди 1 година

До Do 344: Аз пък съм на солари от над 7 години. ТОК+ТОПЛО безплатно. Защо трябва да плащам на американци, руснаци или разни брадати ?!?!?!

297

Do 344

преди 1 година

Едно е да имаш желание да купиш нещо друго е да намериш производител... Реалния пазар е ограничен, ресурсите са също ограничени... Само печатането на пари е неограничено... Така че ако САЩ започнат да снабдяват Европа с газ, те ще оставят празнота на Азиатския пазар.... Но Европа ще трябва да плаща цените на Азиатските пазари които и в момента са най-високи... Ха да ви е честито

296

Анонимен

преди 1 година

Газпром продаваше най-скъпо на европа, ама идва видов ден.

295

Анонимен

преди 1 година

За да продават газ на други държави Руснаците трябва да изместят техни приятели като Иран например, а това не се харесва на аялотаха на Иран. Така че руснаците ще пият студена вода

294

А Русия пък

преди 1 година

До Анонимен 339 Загуби най-надеждния,сигурен и точен клиент в лицето на ЕС!А едно е да имаш ресурси,а съвсем друго е да няма на кого да ги продадеш и съответно да пълниш хазната.Елементарно е!

293

др. Кино Канадеца

преди 1 година

Ресурсите са си ресурси. Руснаците с пазар като Европа досега не бяха прокопсали, без Европа май пак ще им е все тая. Европейците ще си намерят и те начин да се оправят. Светът се контролира и регулира от тези, които държат информацията (медиите) и високите технологии. Това не е нито Европа, камо ли Русия. Интернетът се контролира от САЩ, повечето патенти и високи технологии пак са там. Най-сериозна пречка са си те самита и Китай. Русия става Северна Корея 2 и живота продължава.

292

Българин

преди 1 година

Русия има на кой да продава. А Европа има от кой да купува, ама на доста по-високи цени.

291

мишо

преди 1 година

Който си има гориво ще си намери клиенти. Който си няма гориво ще трябва да си търси доставчици ама на цените поскъпнаха. А колкото до Русия тя вече си намери клиенти. ЕС наказа Русия като подложи собствените си граждани на студ, безумно високи цени на всичко ищо се купува. Тези главочи които управляват ЕС са по-зле от Хитлер. Но защо ли се чудем като са негови верни наследници и потомци.

290

Анонимен

преди 1 година

Що ми се струва, че по-скоро ЕС изгуби всякаква производствена конкуретност дори със САЩ, да не говорим с Китай. Плюс "енергийната битка", чиито мор тепърва предстои.

289

Анонимен

преди 1 година

Европа загуби най-големия енергиен производител и сравнително евтин доставчик ...

288

Анонимен

преди 1 година

Те вече пренасочват ресурсите към други места, Европа да видим откъде ще си намери.

287

Анонимен

преди 1 година

Едно си баба знае, едно си бае. Та и западът така.

286

Анонимен

преди 1 година

все едно да съм имал палат но той като е демократичен да живея в килия без ток вода и оскъдна храна - това е действителност от загубата на евтиня руски газ - ние нямаме ползва от скъпия втечен газ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

285

Най-големия ВРАГ

преди 1 година

Путин бавно и методично съсипва Русия! И в икономически, политически, военно, социално... във всички отношения.За да си начеше егото, гнома нахвърли сам срещу цял свят да спори и да воюва. Изкара целия свят фашистки, т.е. всеки който осъжда и не одобрява неговата война в враг и фашист?! С бързи темпове неговата империя върви към разпад. След всеки паднал руснал в битката почава едно семейство съществуващо в тази империя за свой смртен враг, защото хората се питат: "Кому е нужна тази война"?

284

анонимен

преди 1 година

Сега нека Путин си гори газа!

283

Да АМА

преди 1 година

Европа правят ЛУДИ икономии за студено и на тъмно да се живее и без пране и без къпане. Това е супер Европейска победа да евро-либераст политиците карат обикновените хора да престанат да живеят, а да мизеруват. Голема ПУБЕДА на ЗАПАДА. НЯма що!

282

Анонимен

преди 1 година

ЕС може да не е пазар на Русия, но ЕС се натресе на американски газ от който газ от задни--ците ни ще излиза. Ей тогава ще видим какво означава зависимост. Само че токага ще бъде, както се пее в една песен - танцуй Россия и плачь Европа. Настина ще бъда жалко за нас, заради слугинстването ни към САЩ.

281

Анонимен

преди 1 година

До Глух Пор--- Тоя експерт ще разбере по трудния начин, че колкото повече Русия намира алтернативни пазари- толкова повече ще може да шантажира ЕС. Русия скоро ще приключи с Украйна. А ЕС няма къде да ходи ако не иска да си съсипе индустрията и благосъстоянието.

280

Глух Пор

преди 1 година

Няма как нормален човек да не се възхити на несвързаните и нелогични глупости на тоя. Стига да издържи да изчете и така нареченета статия, а не само заглавието. Ежене на гол тумбак. ЕС ще загуби окончателно всичко! И икономиката си, и доверието на хората си, и безценната демокрация Украйна заедно с парите си потънали там... И накрая. ще не ще, ще клекне. Но ще е късно. На обективните си независими медии, ще оставят задачата да го обяснят като победа. А те са професионалисти и го могат това!