123

Хората

преди 1 година

Няма да ви купуват кашкавала и сиренето. Ще фалирате и това е. Палячовци

122

Анонимен

преди 1 година

Веригите намалят българските артикули и ги подменят с вносни от ЕС,за да мине номера продават вноса по-евтино,а на българското надуват неимоверно за да отбият и отучат народа.А някои се радват,че си купували вносно масло и сирене и било по-хубаво.Но не виждат картинката в переспектива.Като умре родното производство ще разчиташ само на внос.

121

Анонимен

преди 1 година

В Била масло Вълчев 125грама за 5,50 лв.немското с краварката по-евтино,същото масло Вълчев в кварталния магазин 3лв.Нарочно ли е с 2,50лв по-скъпо за 125 грама,да нарочно е за да върви вносната стока и българите да се отбиват от българското.

120

Анонимен

преди 1 година

И кво пак печелят прекупвачите тарикати . Изкопиват млякото без пари

119

Анонимен

преди 1 година

Отдавна не ям сирене и кашкавал и все още нищо ми няма.

118

Анонимен

преди 1 година

Е как е сега без Бойко, добре ли сте, изритахте го, ама си изритахте и канчето, каквото си надробихте ще си го изсърбате докрай.

117

Цените ще растат...

преди 1 година

..ЗАЩОТО НЯМА СУРОВИНА ЗА ТОВА ПРОИЗВОДСТВО --комунистите с раха на селското стопанство и сега ше берат плодовете на простотията си. СЕГА ЩЕ ЯДЕМ ВНОСНО СИРЕНЕ ОТ ЕС--цената вече е без значение за нас!

116

ЖОРО

преди 1 година

На времето Димитър Попов ВИ каза: ЗА БОГА БРАТЯ НЕ КУПУВАЙТЕ................. Какво искате повече. Спрете да купувате и да видим такива ли ще са цените.Нали искахте ПАЗАРНА ИКОНОМИКА. Ето ви я.........................

115

Анонимен

преди 1 година

РАДЕВ НИ ВДИГНА СТАНДАРТА!ВЕЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ГОРДЕЕМ!

114

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем за жестоката инфлация,високите цени и непосилните постъпления от пенсии и заплати.Естраден певец,оперетен певец,оперен певец,това може да бъде източникът на средства на Орлин Горанов,но той вместо ходи по участие като негови колеги и колежки,телевизията на народа му плаща като "водещ" на едно кухо и на никого ненужно предаване, "Последният печели". Всеки ден,този хаби пет златни тел. часове,за този който клати дърветата. Кичка и Панаиот ще си издерат очите,а нашият деребейства в БНТ

113

Анонимен

преди 1 година

Вие от НС ни наредихте чрез вашите търговци с много високи цени на хранителните продукти. Сега си хващайте слугите и продавачите и отивате да гласувате. Като се правите на хитри, ще видите повечко бюлетини с не гласувам за никой. Гиди мършляци гадни!

112

Буч

преди 1 година

Всеки иска да прави пара като ония с маските през ковидо,маска от 2 стотинки се продаваше за 3 лв.Сега даже дърварите правят 100% отгоре.Кубик сухи нацепени за камина букови подредени в транспортна опаковка и доставени до дома в Германия са между 30-50 Евро ,а в България реален кубик минава 200 лв! Мерси за дървата Кире и Корнели.Добре поне Хазарта купил хамбургери на некви деца от дом та сте свършили поне нещо добро.

111

Мистър Харвърд

преди 1 година

До СтамоАз като се пребера у домо в Канада със заработените % ти, ще ми накажеш дедеовия

110

Анонимен

преди 1 година

Значи е време да им се премахнат субсидиите, от тях няма абсолютно никаква полза за населението, нали така. Защо народа и държавата да им плаща субсидии и после пак скъпо да купува.

109

ПП-30% по-бедни

преди 1 година

Оня ден в кауфланд вренските и немските премиум сирена и кашкавали бяха с 10 лв по-евтини от българските...Тия от ПП/БСП/ДБ=БКП с тоя висок ток преобърнаха държавата .В Белгия тока за бизнеса е с 50 Евро/100лв. по-евтин от тока в България!

108

Гост

преди 1 година

вече не купувам кашкавал просто е неоправдано скъп сиренето го намалих до минимум не е истинско и за тези пари

107

22

преди 1 година

Разбира се,че ще поскъпват постоянно.Мафията в тази държава сън не спи,от мислене на нови и нови схеми.

106

Мандраджия

преди 1 година

Три пъти вдигах цените и не спират да купуват, бе. Май скоро ще си купя нова колица. Ами няма само тарикатите да карат я, нека и ние малко да се видим в пари, то кво бяхме ви свикнали на сирене 2.60 и кашкавал 3.50, вие се радвате на евтинията, а ние за жълти стотинки се трепем за тоя дет клати гората.

105

странно

преди 1 година

всички БТЛГАРСКИ СТОКИ поскъпват постоянно и милите бизнИсмени обясняват на гХоведата от тАлАвизията че трябвало да стане скъпо щото били на ръбът на оцеляване...ама никой тарикат не е фалирал досега само джиБките стават повече!!!сега суровините поевтиняват но техните поръчкови медии ще ви сапунисат със статии тип:ето защо еди какво си няма да поевтинее поради и защото така...и стадото ще блее в захлас по тАлАвизията така казваха значи е така?!маХията пак се върнаха на власт и почна облъчването

104

ЕСТЕСТВЕНО

преди 1 година

Че ще растат цените. Целта на САЩ е да унищожи ЕС и като проучване първо се пробва върху нас чрез ГЕРБ, ПП, ДБ, БСП и ДПС. Средствата за масова информация изкарват съшите напред и плюят върху всеки, който е за българския интерес. Според кармичният закон, както сме гласували, това ще сърбаме - високи и още по-високи до най-високи цени, ча чак до умирачка.