405

//////

преди 1 година

Разходете се малко из Добруджа, житницата на България, за да видите, че е пустиня откъм живот. Всичко е изтровено. Даже няма жив комар вечер из полетата, който да ви ухапе.

404

Анонимен

преди 1 година

На този земеделец,явно Путин му плаща дотациите.Е и еврата не връща де.

403

//////

преди 1 година

Колко трябва да са ти платили за да напишеш подобна глупост? Аз се занимавам със земеделие и само ще ви кажа, че в България всичката пшеница е фуражна. Толкова за прехвалената житница България. Цял живот сме яли зърното, което хората купуват за да си хранят животните. По-добре напишете нещо за това. Или за контрабандния внос на промишлени количества всевъзможна химия от Турция, която се излива върху българското земеделие.

402

Българин

преди 1 година

Когато управляваха червените кхмери на Виденов,не остана и една шепа зърно в България,че после внасяхме и от САЩ,а народа се натискаше по опашките за 3000 лева самуна през февруари 1997 .Сега има в изобилие,но същите червени кхмери пищят,че не било качествено.На това вярвам толкова,колкото и че флагманът Москва потъна от фас.

401

Анонимен

преди 1 година

И НА БЪЛГАРСКИЯ ХЛЯБ ПОСЕГНАХТЕ ДА МАСКАРИТЕ,РУСКИ ФАШИСТИ

400

Анонимен

преди 1 година

Ами има си лаборатории, този като толкова много знае, защо не покаже някакви замервания и анализи на внасяното зърно и слънчоглед? Истината е, че нашите се полакомяха да садят и складират слънчоглед, защото щял да поскъпне, а производителите на олио се договориха директно и си внесоха от Украйна в пъти по евтин и междувременно цената му на борсите падна. Ама олиото си е още към 5лв литъра.

399

запознат

преди 1 година

вие не купувате зърно от Украйна,вие купувате страшни за здравето на човек химикали натъпкани в зърното,прочетете за фирмите които са изкупили земята в Украйна а те са ,Monsanto, Cargill и Dupont

398

Анонимен

преди 1 година

житото на украйна не е цялото некачествено, само за българия износа е от по-ниския клас. по немските земи мога да ви кажа че е по-добро от нашенското

397

Анонимен

преди 1 година

То си е качествено бе, само е замърсено и канцерогенно! Това е евроатлантическо жито! Яжте и не питайте!

396

Анонимен

преди 1 година

Знам ги аз тия закъсалите. Всичките фалирали а живеят в луксозни къщи и карат коли за по 200 000 лева. И всяка година просят от държавата още пари щото положението било трудно и все са на ръба на фалита.

395

Анонимен

преди 1 година

Глупости ама огромни глупости. Като човек малко по навътре ви казвам, не е некачествено точно обратното по-добро е зърното от Украйна... но за сметка на това е и по ефтино. Но нашите изключително добри, умни земеделци не могат да си пласират "известното" с качеството си зърно, та дрънкат глупости и реват че тази година ще има с милион два по малка печалба...

394

Евро-Атлантик

преди 1 година

Това е без никакво значение ! Важна е Украйна ! Българите са перфектния консуматор на отровена пшеница и други мизерии .....ето как си избиха свинете за да изядът на Франция дълбокия резерв от свинско ! Сега трябва да жертват собствената си пшеница за да изядът *** на Украйна !

393

Анонимен

преди 1 година

До Атака, сигурен ли си в това, което казваш?! Българските производители били на ръба на оцеляването?! Брей брей. Браво другарю, Йотова ще е доволна от пропагандата ти. От друга страна обаче заслужаваш да ти дадат Златен Скункс заради чутовните глупости, които си написал. Няма да влизам в детайли, всички знаят колко спечелиха земеделските производители през последните 2 години. Ни край на пандемията искат, ни край на войната!

392

Царица Парица

преди 1 година

При капитализма е така. Всичко се прави за печалбата. А основните средства са измамата, кражбата и манипулацията. Накрая всички се оправдават с пазара. Че не могат да фалират и така нататък. Някой от най големите измамници като закъсат първи тичат при държавата да им дава помощи. Тия дето най много са крали и мамили най големи помощи получават. А за обикновения човек де ифлацията му изяла заплатата остава дедовия....

391

Анонимен

преди 1 година

Еми това е евроатлантикоНатовската солидарност и част от евроатлантическите ценности. Яжте и мълчете

390

g

преди 1 година

Дам... тая статия хич не е платена и поръчкова, ама хич. Да не говорим колко е дeбилна. Украйна винаги е била житницата на света, значи целия свят яде некачествена пшеница, ама видиш ли само ние знаeме за това.

389

Анонимен

преди 1 година

До Ае у лео Ми не си индианец, просто си евроатлантик и хлябът ти се струва по-вкусен заради евроатлантическите ценности, вложени в него...

388

Анонимен

преди 1 година

Дрън дрън. Била заразена.На мутрите мозъците толкова можаха да измислят...

387

Анонимен

преди 1 година

Нали искахте Бойко - его ви на, мyтрите пак започнаха да си разиграват конете а чужди компании да ограбват страната без дори да се крият. Помнете американските Ф-16, това са пари подарени от банкянската тиква на американското правителство.

386

Ае у лео

преди 1 година

Ние да не сме индианци беее хляба никога не е бил по-вкусен. Явно украинското зърно е по-евтино и по-качествено а вие искате да вдигнете още тоя хялб 3 лв за хляб няма да давам